reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Anuś :*

Dziewczyny mój mąż własnie odbiera z pociagu swoja ciocię,kyóra spedzi znami część Świat w naszym malym mieszkanku ;-) zatem juz teraz życzę Wam wraz z moimi Szczęściami
Radosnych, zdrowych i spokojnych Świat:-)

Cieszę sie, że Was mam:tak:

reklama
Aniu aż mnie ciarki przeszły gdy czytałam Twój post. Tak się cieszę, że już wszystko w porządku. Jesteś bardzo dzielna, ja bym już chyba wyszła z siebie. Dużo zdrowia dla Ciebie i Martusi.

Dziewczyny, korzystając z okazji, życzę Wam Spokojnych, zdrowych Świąt w rodzinnej atmosferze, mamom życzę pociechy ze swoich maluchów, przyszłym mamom spokoju w ciąży a oczekującym upragnionych dwóch kresek :) Pozdrawiam cieplutko :)))

Kochane chcialam Wam życzyć Wesołych Świąt...dla Młodych Mam samych radosnych chwil z Maluchami, dla tych Mam już zaprawionych wytrwalosci :) A dla starających się najlepszzego prezentu--dwóch kresek...czego również sobie zyczę...ale też spokoju...nie dajmy się zariować....niech instynkt nami nie kieruje:cool2::cool2:

Agusiek_11- Mam zlecone Clo właśnie w celu wywołania mnogiej owulacji. Poza tym dośc często słyszałam, że niby owulacja jest ale czasem ta nasza komórka jajowa wcale nie jest "do końca doskonała" i możliwośc zapłodnienia maleje. Poza tym Clo daje chyba taką właśnie podwójną szansę...Bo w jednym cyklu może dojśc do podwójnej owulacji.
Gryzoń- Mh... czyli mogę spodziewac się, że ten mój co cyklowy pęcherzyk lekko szybciej dojrzeje?? Co do problemów z endo lekarz mnie uprzedził... ale byc może aż tak źle nie będzie... Łudzę się, że ta kuracja Clo da nam upragnione szczęście... Na obecną chwilę dostaję najgorszy prezent pod choinkę :sad: w postaci @... Ale kobieta jestem, więc siłę znajdę i postaram się nie rozwyc z żalu i smutku przy wigilijnym stole.
BARDZO WAM DZIĘKUJĘ ZA INFORMACJĘ i pozwolę sobie z pytaniami wracac na Wasz wątek :happy2:
A WSZYSTKIM WAM SPEŁNIENIA MARZEŃ ŻYCZĘ I BŁOGOSŁAWIONYCH ŚWIĄT!!!

Nikusia ja mimo clo mialam zawsze 1 pecherzyk
a tak wlasnie mysle ze jak bralam taka konska dawke bo 3 tab dziennie to powinnam miec tych pecherzykow od groma

Ostatnia edycja:
reklama
Wesołych Świąt dziewczyny!!!!!!!! :happy2:
wesolych%252Bswiat.jpg

Do góry