reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Butterfly - powodzenia ;))

Mavika - Tobie również na genetycznym :)))) daj znac i wstaw jakies zdjątko :))

My wróciliśmy wczoraj. Niestety moja niunia nadal chora ale dostała od babci inhalator :)) niestety wczoraj znów rozwolnienie a wieczorem krew w kupie... albo coś zjadłam albo jej uczulenie pokarmowe postępuje, bo bardzo się pilnowałam w święta, nie jadłam nic z przygotowanych dań świątecznych, tylko rybkę.... oj tak bardzo nie chce jej karmic sztucznym mlekiem ale ta wizja się strasznie przybliża....

Gryzoń Ty z nią lepiej do lekarza idź bo krew w kupce to nie żarty ...A ja sie właśnie najadłam tego co nie mogłam (głównie kapusta) i teraz mam ryk , kwik i ból brzuszka :(
ps:tez dostaliśmy inhalator :-p:laugh2: super sprawa zawsze jak bylam z malymi w szpitalu to pierwsze co zapisywali inhalacje :) dlatego tak go chciałam ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witajcie po świętach :)

Gryzonku Kamii ma rację, krew w kupce trzeba natychmiast zgłosic lekarzowi. Mam nadzieje, że to nic powaznego &&&&&&

Kamii mój Franuś ma niestety kolki, więc gdybym karmiła piersią to i tak bym sie nie zdecydowała zjeść niczego wzdymajacego, bo jeszcze wiekszych koncertów nie chcę sobie nawet wyobrażać. Ale rozumiem, ze Natasia nie ma kolek szczęściaro :)

Mavika za genetyczne &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Batterfly działajcie działajcie &&&&&&&&&&&&&&&:-)

Fioletowa jak Arturek ?

Moje chłopaczki wybrali się na spacer. S mam przerwę świąteczną w pracy i będzie z nami do 6 stycznia :)
Niestety nasze pierwsze wspólne świeta nie były takie jak sobie wyobrażaliśmy. Mielismy je spedzic z rodziną brata S, ale niestety tam sie wszyscy pochorowali, a zaczęło sie od dzieci. A ze rodzice stosuja tylko naturalne leczenie to do świat maluchy nie wyzdrowialy. I final był taki, że nie mogłam tam pojechać z Franiem. Ciocia przeniosła sie do nich juz w wigilię (ale taka mieliśmy umowę). S pojechał polamać się z nimi opłatkiem i wrócił do mnie i Franka i tak spędzlismy świeta sami. Nawet znajomi nie mogli wpaść, bo kazdemu cos dolegało, jak nie katar to gorączka a szkoda dziecko narażać. Chyba jednak poprzestaniemy na tym, że Boże N będziemy spędzać u mojej mamy, a Wielkanoc z S rodziną. Do tej pory dobrze to wychodzilo.

dzięki, Artur już lepiej - katar i kaszel dalej go męczy, ale za to nie gorączkuje
puściłam do przedszkola - mało dzieci, ale przynajmniej jakieś zajęcia mieli
a ja obskoczyłam dziś miasto
odebrałam wyniki - wszystko negatywy - oba zapalenia wątroby, kiła i hiv
tylko zdziwiłam się, bo ja byłam szczepiona na wzwb - nie powinnam mieć jakichś przeciwciał?

Fioletowa- nie mam pojęcia bo się nie szczepiłam ...A jak się czujecie? wszystko ok ? wiesz już co będzie>? ;)
Kruszka-Ja tam wole wigilie sami z dziećmi a pierwsze i drugie święto z rodziną , no bo wigilia jest taka fajna , spokojna jak jesteśmy tylko z Dziewczynkami , a nie z tłumem ludzi :))
Błonka-Ty jesteś szczęściara normalnie - jak ja bym chciała ,żeby Natalka miała już te 4 msc :)
Gryzoń- I Jak Kalinka??

teraz już spoko, choć wariuję, bo zasadniczo nie czuę ruchów [tj. wydaje mi się raz że czuję a drugi raz że to nie ruchy dziecka]
płeć mam nadzieję poznam 18.01 - wtedy chyba będę mieć połówkowe

reklama
Dziewczyny melduję że będziemy mieć SYNECZKA!!! Wszystko prawidłowo, nie chciał pokazać buziaka ale za to siusiaczek jak się patrzy :) Czyli czekam na Andrzejka jeszcze 20 tygodni :)

Do góry