reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Mavika - GRATULACJE :)) Szczęściaro :) Ja mam babiniec w domu i marzy mi się synek ,ale jak na razie przyszedł czas na realizowanie się ,a kolejne maleństwo za kilka lat i mniemy nadzieje,że tym razem trafi sie synek :)

Melduję się wieczornie, Zosia spi, biedna.. prawdopodobnie ma atopowe zapalenie skory... obszukalam caly net i wszystko mi pasuje do tego, a na buzi jak miala lamy i posmarowalam mascia na to zapalenie to zniknęły... wrodzone uczulenie pewno po mnie bo ja alergiczką jestem... ale wyjasni sie jutro u lekarza... matko ciarki mnie przeslzy bo to do astmy prowadzi!!!

kamii zleci szybko i bedziecie miec 4 miesiace :)
mavika gratuluje siusiaka!! ja tez chce niebawem nowego siusiaka w rodzinie :)
fioletowa zdrowka dla A. no i nie martw sie ruchami, masz prawo raz je czuc a raz nie, dziecko jest malutkie czasem ulozy sie tak ze kopie a ty nie czujesz :)

Hej dziewczyny nie wiem jak wpisać się do sondy. przy pierwszych starankach z clo i duphastonem udało się w pierwszym cyklu ale to była ciąża pozamaciczna, przy drugim podejsciu udało się w drugim cyklu. jestem obecnie w 11 tygodniu ciąży :) Pozdrawiam!

Dziewczynki wiem że z krwią w kupce nie ma żartów - ale myśmy już 5 dni na to w szpitalu leżały - wszystkie badania w normie - tylko mała nie toleruje laktozy wiec mam byc na diecie i odkad na niej jestem to pierwszy raz sie powtórzyło, ogólnie dzisiaj cały dzień brzuszek boli - ale jak się ja nosi na ramieniu przewieszoną to nie płacze... poczekamy trzy dni jak się kupki nie unormują to wezwiemy lekarkę do domu bo mała nadal ma kaszel po tym nieszczęsnym katarze :)

Fioletowa - pamiętam jak zaczynałam czuć ruchy - tez najpierw co kilka dni były, potem cisza i tak przez dłuższy czas. Dopiero po genetycznym tak na stałe zaczęłam czuć ta fasolinkę.

MAvika - gratulujemy siusiaka!!!!!!!!!!

Kami - tez bym chciała żeby Kalinka miała 4 mc - już by się uśmiechała i ładnie chwytała :)))

uciekam bo jest płacz :)))

Hej Dziewczynki;)
Melduję się po nieobecności..dlugo nie wytrzymałam...podczytywalam Was oczywiscie...
U nas jeśli chodzi o starana to ich nie ma..:p Ja się uspokoiłam..co ma byc to będzie,,,@ nie jest dla mnie tragedią...

Jutro z mężulkiem wyjeżdzamy do Czorsztyna do Spa na 5 dnil..wracamy we wtorek dopiero:):)

MavikA GRATULACJE SYNECZKA:);0

Aczy tutaj jeszcze jakieś staraczki zostaly??:)

hehehehe Ikasia jeszcze ja!!!!!!!!!! Ja rzadko zaglądam bo zostawiłam wszystko w rękach Boga. Udanego wypoczynku,zazdroszcze ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Dziękuję dziewczyny. Jestem mega szczęśliwa, bo wreszcie mogę mówić do brzucha po imieniu :) Mąż chyba minimalnie zawiedziony, bo jak się naoglądał wnuków faceta mojej mamy, to chłopcy są tam raczej przerażający w odróżnieniu od dziewczynek. Chciał mieć taką słodką księżniczkę do rozpieszczania. Ale tak sobie myślę że synka chyba łatwiej mieć na pierwszy ogień, zwłaszcza jak dorośnie...

Błonka, ja też miewam stany atopowe na skórze, mąż jest alergikiem co spowodowało u niego astmę. Jak Andrzej się urodzi wolny od tego to będzie cud.

Do góry