reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Dobrze Gryzoń, że już wyszliście i jesteście w domku, zawsze lepiej dochodzi się do zdrowia..Alergia, no to trochę będziesz musiała zrezygnować, bo zazwyczaj je się wszystko z mleka krowiego, ale jak to pomoże dla Kalinki, to nie ma co...Ściskam was, dużo, dużo zdrówka

reklama
gryzoń, ja przed ciążą zrezygnowałam na jakiś czas z mleka i jego przetworów, bo miałam refluks po nich. Też myślałam że nie dam rady, bo moja dieta opierała się głównie na nabiale. Ale nie jest tak ciężko :)

Kochane mimo ze zniknelam i odpuscilam sobie forum to chcialam sprawdzic co z Anią i widzę ze Martusia już na świcie, wiec GRATULACJEEEEE

gRYZON--DOBRZE ze z Twoja corcia już wszystko ok...:):)
U mnie zarowno ja jak i maz jestesmy chorzy na zwolnieniu....:(
Buziaki

gryzoń, czujemy się bardzo dobrze. Miałam ostatnio mocne kłucia w lewym boku, ale pani dr poleciła mi espumisan i trochę pomaga. Bardzo dziękuję za troskę :*

Ja wpadam na chwilę życzyć wszystkim Wesołych, spokojnych Świąt Bożego Narodzenia spędzonych w radosnej, rodzinnej atmosferze. Aby wszystkie troski się rozwiały i świąteczna gwiazdka wypełniła Wasze serca iskierką pozytywnej energii na następny rok :-) I oczywiście zdrówka dla Was i Waszych maleństw - tych, które już są na świecie i tych, które czekają w dwupakach :-) A dla staraczek powodzenia i spełnienia marzeń i Waszych planów rodzinnych!!! :-)

Wyjeżdżam jutro do rodziców, więc pewnie nie będę miała dostępu do netu do końca roku i dlatego ściskam Was mocno świątecznie i trzymam za wszystkie kciuki !!!!:-)

pachnąca dziękuję w swoim imieniu i oczywiście w imieniu mojego Bubola, dla Ciebie również ślemy życzenia zdrowych i spokojnych świąt. Dokarm tam dobrze swoje kruszynki! I wybaw się na Sylwestrze! :*

reklama
I Ja Dziewczynki wpadam na chwilkę zostawić wam świąteczne życzenia -żeby wszystkie wasze marzenia się spełniły ..Staraczkom ,życzę aby w końcu ujrzały te wspaniałe 2 kreseczki na teście ,młodym mamusią życzę przede wszystkim zdrowia dla maleństw (ale w zasadzie kolejnych dwóch kresek też Wam życzę:-D )...Mamusia nierozpakowany życzę samych dobrych wyników i jak najmniej dokuczliwych ciążowych objawów :tak:
No i oczywiście,żeby święta minęły wam jak tylko sobie je wymarzycie..Zdrowych wesołych świąt i Szczęśliwego nowego roku :)

Do góry