reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
cześć Dziewczynki, mało czasu ostatnio, ale już Was poczytałam :)))
Błonka, Kamii - śliczne dziewczyny macie :)))) Córeczka gryzonia też przecudowna, sama już doczekać się nie mogę jak na Wasze patrzę :)

Kruszka dobrze Cię widzieć, jak tam z Franiem? Masz trochę czasu dla siebie czy nie bardzo?

U nas bez zmian, plecy i żerbra bolą. Jutro umawiam się na masaż :) zrobię coś dla siebie w końcu.

Mam pytanie - jakie miałyście obciążenie do testu z glukozą? Jeden lekarz przepisał mi 50g a drugi 75g bo powiedział, że dopiero ten wynik jest miarodajny. I bądź tu mądry.

Agusiek odgłos tego bijącego serduszka jest najpiękniejszy na świecie :)

A ja sobie leżę po kolacji i czuję wiercącą się córeczkę :) Już nie jest to nieśmiałe głaskanie. Przedwczoraj tak dokazywała, że mi bluzka podskoczyła :)))

reklama
Czesc ....czy ktoras z Was brala zastrzyki na jajeczkowanie Fostimon?
chcialabym sie dowiedziec czy Wam pomogy....
Dziekuje;-)

Aniu nie jest powiedziane, że Cię dopadnie...
ale fakt, dużo kobiet na to cierpi i jest to straszne uczucie... tak naprawdę, nie wiesz czemu, ale wszystko Cię przeraża... i myślisz, że juz tak będzie zawsze.. że się wszystko zmieniło i nie wiesz czy na lepsze czy na gorsze i czy dasz radę ;/ a jak zaczelam sobie tlumaczyc ze to hormony, bylo ok tylko na 2 minuty a potem mialam wyrzuty sumienia ze sie zamiast cieszyc - smuce... do tego ból po cesarce... ah :(
wspolczuje wszystkim świeżym mamą które to mają... i je mocno przytulam

Błonka jakbym o sobie czytała...

Królowa
u nas ok. Franek troszkę mniej juz sypia, ale z dnia na dzień coraz lepiej sobie radzimy, poznajemy się:-) Dzis np. była najpiekniejsza kapiel , był taki zadowolony. Szkoda tylko, że sąsiad drugi dzień wierci o tej porze i mi cały czas dziecko wybudza. Wczoraj uspokajałam Go do północy,a dzis jakos sie trzyma.
Co do testu to mi tez ginka dała odrazu 75g by wykluczyć ewentualna pomyłkę i powtórkę.

tak ja brałam Fostimon, dośc dobrze na niego reagowałam, drogie zastrzyki sama je sobie dawałam bo sa w takim PENIE ale skuteczne. Skutków ubocznych nie zaobserwowałam

Wrzuciłam jego fotke na grupę w temacie zdjęcia:-)
Tak, nawet lubi kapiel, o ile nie jest głodny:-) Bardzo nas to cieszy, bo chcemy go od 5 miesiaca zabierac na basen.
Na prawdziwe uśmiechy jeszcze za wcześnie, jedynie same miesnie czasami się w piekny usmiech ułożą.
Królowa a jak Twoje usg połówkowe? Miałas mieć a ja po takiej nieobecności nie doszukam sie odpowiedzi:zawstydzona/y:

Ja właśnie też się muszę umówić na połówkowe. Nie wiem tylko czy warto już płacić za 3D?

A to mój promieniujący fluidkami brzuch z dziś :)

Załączniki

• IMAG0177.jpg
    IMAG0177.jpg
    30,9 KB · Wyświetleń: 35
Kruszka Franek prześliczny :-):-):-)
Mavika ale masz figurę fiu fiu. A co do połówkowego to moim zdaniem warto w 3D inwestować, bo są już super widoczki
U mnie wizyta bez problemu, szyjka między 10 a 20 mm, rozwarcia brak. Ale już mnie chce widzieć gin co tydzień...

reklama
Kruszka - przystojniak z Twojego Frania :) Chyba jest dość duży, co?
Moje usg połówkowe było ok - córa śliczna :) wszystkie parametry w normie. Nogi długie po tatusiu (długość kości udowej wskazywała na ciążę o ponad tydzień starszą, pozostałe parametry zgadzały się z OM).

Kamii Twoje dziewczynki śliczne :) Pisałam na grupie, że Nadia jest podobna do mnie ;) oczywiście do mnie sprzed 27 czy 28 lat :)

Ostatnia edycja:
Do góry