reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Tak Sobie słodko śpię 100_2007.jpg
W sukieneczce na urodzinkach siostrzyczki:)0.jpga tu

dla porównania Nadia jak była mała - są zupełnie inne :)DSC03875.jpg
Udało się!!:pP
Daty są takie bo mamy źle ustawione w aparacie ,a na tym też się nie znam :)

reklama
Błonka jakie śliczne z Was dziewczynki
Kamii słodziutka ta Twoja niunia
Ikasia ja też mówiłam że odpuściłam i że nie myśle ale po głowie mi wciąż chodziło jedno i to samo, PROKREACJA!!!!!!!!:tak: Aż do momentu jak NA PRAWDE odpuściła, przestałam pisać na BB bo to mnie nakręcało, wpadłam w wir pracy, wkręciłam się w pieczenie ciasteczek i zaprzątałam głowe sobie zupełnie czymś innym. Nawet z moimi znajomymi nie chciałam gadac na takie tematy. To musi przyjść taki moment w którym będziesz mieć dośc i wtedy odpuścisz na prawde ale mam nadzieję że do tego czasu bedziesz brzuchatka. Nie wiem ile Ty się kochana starasz ale ja po ponad 3 latach poprostu sie poddałam i wiesz co...? Dobrze mi z tym bo posiadanie dziecka nie jest wyznacznikiem szczęścia. Teraz jestem na dobrej drodze żeby je mieć ale nadal jestem na luzie, wielkim ludzie bo pewne rzeczy zrozumiałam i moja głowa przyjęła do wiadomości, czego Tobie kochana życze;-)
Emenems nieźle kombinujesz, chcesz wzbudzić zazdrość w tych wszystkich mamuśkach i pożądanie w facetach żeby zazdrościli Twojemu mężulowi:-D To ja też tak zrobie

hahhahaha Myśa, niezle:) po prostu wiesz, będe musiala się usmeichac i gadać o tych dzieciach a wcale nei bede miala ochoty, z moimi koleżankami to bym mogla być szczera a to tacy znajomi męza a nie moi, więc ja to bardziej głupa ĄĘ palę, a taka nie jestem, więc coś trzeba zrobic, a co może zrobić baba?? odwalić sie :D ahahaha niech mąż będzie dumny ;) sukienka jest, Louboteny są więc bedzie git ;)

Emenems nie gadaj, masz Louboutiny ?? To ja już zazdroszcze, ja to w sumie nawet nie ma gdzie sie odwalić, wiecznie byle jak, dresik, golfik i tak chodze po domu no chyba że idę na zakupy to cos tam wrzuce na siebie a mąż wtedy-kochaaaaanie jak Ty ładnie wyglądasz:-D A jeśli chodzi o sztywne towarzystwo to ja też nie czuje się w takim dobrze, ale czasem trzeba dopasowac sie do syt. choćby dla męża

mam mam :) mąż kupił bo mu marudziłam rok, takie czarne klasyczne tylko mega błyszczące.
Ja Myśa mieszkam w maluteńskim miasteczku, też nie mam gdzie się odwalic tez dresik, i takie normalne ciuchy, całą szafę lepszych mam w Gdańsku i kolekcję szpilek, pomimo wzrostu lubię :D mam też jedne w komiks malowane, robiłam na zamowienie, a sa tak wysokie ze tylko z mężem pod pachę chodzę :Dhahaha

Także tylko w Gdańsku sobie ponosze ciuchy i buty. Ale za to do makijażu jestem tak przyzwyczajona, że robię codzinnie, czy wole czy nie, czy w domu siedze to robię, oczywiście adekwatny do dnia, czyli lżejszy.

A z natury nie jestem dziunią w szpilkach :D wyrosłam na cięzkiej muzie, więc dalej taka jestem, noszę głownie czarne ciuchy (wiecie, przyzwyczajenie drugą naturą) skórzane kurtki i glany ;)

Witam dziewczyny,
oj cieżko nadrobić, tyle tu napisałyście. Widzę że Kalinka już się urodziła :) gratulację dla gryzonia.

Ja dziś byłam u lekarza i po raz pierwszy słyszałam bicie serduszka. Brak słów...

Lekarz kazał mi brać duphaston 3 razy dziennie po 1 tabletce, macie jakieś doświadczenia z braniem tego leku w ciąży??

Pozdrawiam serdecznie

Agusiek gratuluję serduszka :-D Piękny odgłos, a poczekaj aż kiedyś będziesz miała ktg i będziesz go słuchać przez 15-20 minut ;-) Dupka brałam w pierwszej ciąży, standardowy lek na podtrzymanie, przynajmniej nie miałam w tamtej ciąży mdłości. Niektórzy lekarze dają go z ostrożności po prostu. Doszłyśmy z jedną kumpelką do wniosku, że jak jest dużo progesteronu to chyba ta przyjemność niektóre z nas omija ;-) W tej ciąży nie brałam i mdłości mnie męczyły, może coś w tym faktycznie jest

reklama
Do góry