reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Jesteśmy jesteśmy, tylko cały dzień zajęty był. Rano w przychodni przy szpitalu, siedziałam tam 3 h - ktg pięne ale na usg nadal zastój moczu w prawej nerce - do obserwacji, Za tydzień przed wizytą u mojej dr znów mam tam pójść.

Potem byłam u mojej siostry w sklepie - polecam mamagama :))))
Mają drogie rzeczy ale częsć na prawdę unikatowa i bardzo przydatna - np taka miseczkę z której nie można nic rozlac ani wysypać, albo kubek z którego dziecko nie wyleje picia ale samo może pić, albo kredki do pisania po kafelkach podczas kąpieli albo takie świetne czarno-białę książeczki dla rozwoju wzroku od pierwszych dni życia... no kupę świetnych rzeczy...
zajrzyjście sobie :))

MAvika - gratulujemy serduszka i dobrych wyników

Fioletowa - tak jak piszesz zaraz bedziesz w 2 trym. i super się poczujesz!!!

Ikasia no to czekamy i obserwujemy, zdecydowałaś się na to clo od następnego cyklu?

Jutro Was poczytam do reszty bo dzisiaj już mi się oczka zamykają :))

buziaki dziewczynki i kobietki i dzieciaczki

Hej Dziewczynki :)
Nie odzywałam się bo robiłam urodzinki małej i miałam gości przedwczoraj i wczoraj i padam na twarz ;/
Aniu-No ja bym tą fototapetę zerwała ,ale ja jestem dziwna i jak mam jakąś ryse gdzieś to już chce wyrzucać i wymieniać bo mnie po prostu ta rysa doprowadza do szału - no dziwna jestem jeśli chodzi o to no ,ale trudno :p
Królowa-ty już półmetek-Super :)
Mavika- Gratuluję serduszka i zdrowego dzidziusia :))
Kruszka-No teraz to ja tylko wchodzę i pierwsze co wypatruję czy jeszcze jesteś :)) już niedługo &&&&&&&&&

U nas jest w miarę ok . zaraz daję Nadię do babci i muszę ogarnąć dom :)
malutka dalej ma apetyt więc ja dalej walczę z dużą ilością pokarmu,ale ona się tak nie krztusi jak Nadia więc jestem spokojniejsza :))
no i jakoś dajemy radę:))nawet na urodzinkach Nadii najadłam się tortu truskawkowego i malutka nie ma ani kropeczki :)) może nie będę musiała tak uważać jak przy młodej :))

A jak u reszty ? Błonka , Maja ??

zyje zyje, tylko wczoraj Zosia dala popalic.. a dzis mam sprzatanie w planie poki emek w domu bo jutro juz do pracy idzie, wpadne popoludniem albo wieczorkiem :*

Ten mój S to jest niemozliwy :no: Juz mysłałam, że mu przeszło gadanie do mnie o 6.00 rano, ale nie... Dzis znowu cos mi mówił, pytał i efekt był taki, że sie rozbudziłam i juz nie usnęłam do 8.00. A to moje ostatnie dni wysypiania :wściekła/y: I taki zdziwiony "Dlaczego wstajesz Kotku?" grrrrr

reklama
Do góry