reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Kruszka moj nr masz :D juz sie nie moge doczekac!!

ja dzis bylam u mojej pra babci a Zosinej pra pra babci :) ucieszyla sie strasznie bo jeszcze jej nie widziala, a ze babcia ma swoje lata -91 to dlugo sie wybieralismy bo albo ja przeziebiona albo moj emek.. i odkladalismy wizyte co by babci nie zarazic... albo babcia byla chora a z dzieckiem nie pojade do chorego... no i tak wyszlo ze dopiero dzis, w koncu :p
wlasnie wykompalismy Zosie, i poszla robic aaa do lozeczka, zaraz pewnie zasnie bo coraz mniej gaworzy :)
a my sobie pijemy piwko i tez idziemy spac bo zmeczeni baardzo
buziaki!!
Aniu :* gryzoniku :* poglaskac brzuszki prosze! :)

reklama
Dzień dobry ! Jak u was dzień dziewczyny ?? u mnie póki co spokojnie, na 15 do pracy i już się wkurzam bo nas menago szaleje ze szmatą mamy jakąś kontrolę z centrali i to nie regionalna tylko państwowa :D wszystko wychuchane od trzech dni a ten pajac tylko d**ę zawraca...jednak to tak zawsze z nim jest.

Zaraz idę sprawdzić czy mam jajeczkowanie, dziś 14dc ale myślę, że mnie te testy słabo wychodzą, coś może źle robię, dlatego że ciążowy też mi raz nie wyszedł a była ciąża bo beta pokazała. Może za często sikam i ten mocz rozrzedzony.

A ciężarówki jak dzisiejszy poranek ? nogi ciężkie ??:) pozdrawiam

OK, doetytowałam post bo zrobiłam test owulacyjny i mam pytanie...wczoraj jedna blada druga mocna kreska dziś dwie takie same, jednak pomimo kłótni zaciągnęłam męża do łóżka wczoraj :D kolo 18 i mam pytanie dośc głupie, ale jak ktoś się tyle stara o wiecie jak to jest - czy to wystarczy? bo mam do pracy na 15 i albo wymęczę jeszcze męża przed pracą swoją albo jutro, chociaż czy jutro to nie za późno??
gdzieś czytałam że najlepiej co dwa dni właśnie, aczkolwiek naczytałam się, że dziewczyny codziennie niektóre praktykują...teraz to już takie głupoty sobie wymyślam że za szybko wstałam że wszystko wyleciało itp - niech mnie któraś kopnie no !!

Ostatnia edycja:
Mavika kiedy masz to USG?

Emenems próbowac zawsze mozna:tak: My sie przytulaliśmy codziennie, odkąd poczułam ból owulacyjny, bo ginka mówiła, że owu bedzie za dwa dni,a jednak było tego dnia co miałam monitoring i wieczorem ból owu. Ja uważałam, że wystarczy dwa dni z rzędu, ale mój S uznał, ze trzeci raz nie zaszkodzi ;-)

Nie pojechałam dzis na ktg, mały sie rusza, więc sobie odpuściłam. Po prostu cos chce mnie złapać po wczorajszym spacerku, a ja nie moge sie poddać :no: Wygrzewam się i pije herbatki z malinką i okiem cytr.:tak:

Ja się głupot naczytałam mój mąż się wkurzył i powiedział że mi internet odetnie, bo teraz ubzdurałam sobie że powinnam leżeć długo po a ja od razu wstałam, jedni mówią że to ma znaczenie inni że nie...a druga rzecz to że używam płynu do higieny intymnej i też nie powinnam bo powstaje środowisko kwasowe a powinno być zasadowe...no i że sex to co dwa dni bo w tak krótkim czasie mężczyzna ma małą szansę na regenerację i plemniki są osłabione albo niedojrzałe...

Czyli ja to już wszystko źle zrobiłam - heh, najgorsze to to, że nie mogę isc na USG jak człowiek i sprawdzić - tylko domysły ciągłe

Kruszka dziś o 17.50...Umieram ze strachu:eek: Emenems nie wierz w zabobony :) Srednia prędkość spermy z wytrysku to 45km/godz. Biorąc pod uwagę dość krótką drogę do przebycia, na pewno odpowiedznia ilość dotrze tam gdzie trzeba. Płyny mają obojętne pH więc też nie wiem skąd te informacje. Mydło jest zasadowe, więc raczej jego bym unikała. A plemniki? Nasze jakoś nie potrzebowały 2 dni ;)

Ostatnia edycja:
emenems mi ginka mowila ze jak test wyjdzie pozytywny to owu wystapi do 36 godzin, no i z tymi nogami w gorze to moze pomoc ale nie musi... ja tak nigdy nie robilam i zaszlam

Witam się po powrocie :) Fajne są wyjazdy, ale jeszcze lepsze powroty do domu :)))) Swoje łóżko, swój prysznic, wszystko! Coś mi się wydaje, że na następnej wizycie lekarskiej moja waga wzrośnie znacznie i to nie z uwagi na rosnące dziecię ale raczej z powodu diety włoskiej. Tym bardziej, że na kolację - normalnie zjadłabym sałatkę, teraz sałatek nie jem w restauracjach - nie wierzę w dokładne mycie warzyw :/ Więc pozostała pizza albo pasta :p
Wczoraj tak mnie bolały plecy, że w taksówce z lotniska się poryczałam. Dzisiaj już lepiej, ale nie poszłam do pracy i nie muszę siedzieć. Wczoraj mnie bolały od siedzenia (najpierw w samochodzie, potem w samolocie, na końcu w taksówce), straszne to było :( Obawiam się, że będzie tylko gorzej...

Mavika, trzymam kciuki za wizytę, daj koniecznie znać po!

Kruszka jeszcze tylko 4 dni!!!!

Ememenems Twój mąż ma rację, niech Ci odetnie neta:-) Byle byś sie od nas nie odcięła. Widzisz Błonka nie lezała z nogami w górze, a ja leżałam: na podusi bioderka i tak kwadransik. Ale tak robilam przy drugiej ciazy, przy pierwszej to była nieplanowana, tylko co będzie to będzie, czyli normalnie po seksiku szłam sobie do łazienki i już;-) I jakoś się stało :)

Mavika to ogromniaste &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Współczuje tego oczekiwania, bo sie ten czas ciągnie i tysiące mysli przychodzi do głowy. Na szczęście połówkowe miałam z samego rana, więc nie zdążyłam za dużo myśleć. Bedzie git!

Królowa super, że juz jesteś:-) Ja mam taką nadzieje, że z niuniem uda nam się podróżować, bo bardzo lubimy. Tęsknimy na wyjazdami, bedziemy musieli ponadrabiać. Ból pleców znam...współczuję. Tydzień temu wyłam jak glupia, przeszlo dopiero po kąpieli, a mój S był taki wystraszony, bidulek.

Kruszka jeszcze tylko 4 dni!!!!
WIEM!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wczoraj to do mnie dotarło!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-) Ale numer!!!

Fioletowa, Maja gdzie jesteście??

reklama
Do góry