reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Mavika powodzenia na usg. Będzie dobrze :tak:
Kruszka jak Tobie już fajnie ;-) Też bym chciała już tylko dni odliczać. Powodzenia, nie stresuj się za dużo, no i obyś szybko doszła do siebie i mogła szybciutko Frania przytulić

Mieliśmy wczoraj gości i faceci powiesili fototapetę. Efekt opłakany :-( Nie wiem co robić. Jak się ją zedrze to znowu trzeba gipsować i malować, a tak to nieciekawie wygląda, pełno zagięć (do połowy od góry jeszcze jakoś wygląda, ale dół jest straszny). W sumie pod tym będzie regał TROFAST Regał - IKEA i jak się na górę jakieś duże maskotki ułoży to się trochę to zasłoni, no ale sama nie wiem :-( Doradźcie coś

reklama
ankka ja bym zostawiła. Jak zasłonisz to i tak nie będzie widać a potem jak będziecie zmieniać meble to zerwiecie i ta fototapetę.

No ja niestety muszę się umawiać na późniejszą godzinę bo jeżdżę z moim A. a on może dopiero po pracy. Z resztą nie wiem jakbym wróciła do domu gdyby było coś nie tak...

aniu zostaw, nie bedzie widac przeciez... jak bedziecie odświeżać pokój to zerwiesz i dasz nową.
mavika nol panika jest na pewno wszystko ok :* &&&&&&&&

hej dziewczyny

miałam w planach dzień na forum, ponadrabiać itd, a od rana netu nie było
wrrrr

bez sensu też pojechałam do szpitala [mogłam pomysleć i zadzwonić najpierw] bo się okazało że nie ma jeszcze wyników posiewu, jutro będę dzwonić

mavika powodzenia na usg, i nie wkręcaj sobie głupot, wszystko będzie dobrze &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Kruszka Ty już tuż tuż i utulisz Frania :-):-) Trzymaj się, odpoczywaj, bo nic innego Ci już nie pozostało, tylko w spokoju czekać :tak:

My dziś mieliśmy pierwszą wizytę u lekarza. EKG zrobione, nie ma już żadnych dodatkowych pobudzeń komorowych :-):-) Skakałam z radości, w końcu serduszko mojego synusia jest zdrowe i kompletne, dziury też zarosły :tak::tak:
Filipek poszalał na zjeżdżalniach, w piłkach i trampolinie. Jak wsiedliśmy do auta, żeby wracać do domu od razu zasnął. Ja troszkę pochodziłam po sklepach i małe co nie co kupiłam sobie i synkowi :cool2:

Jutro sama jadę do gina zobaczymy jak się miewają moje kobiece sprawy :eek:

Teraz odpoczywam, miłe ale męczące te zakupy ;-)

Ja też bym tą tapetę zostawiła....kiedyś sobie zmienisz:)

U mnie dzisiaj 23dc, 13 dni po owulce, jutrro mam termin @...dzisiaj już myślalam ze się @ rozkręci, bo mialam rożowego sluzu troszke ale ustalo....pewnie jutro przylezie....;-) ona mnie nie opuści:p

Ania zostaw ta fototapetę. Tak jak dziewczyny pisza, kiedys sobie wymienisz. I tak masz super, ze Ci ja chlopcy zrobili. Ja sie męża nie doprosiłam o fototapetę i tynk strukturalny w kuchni:no:. Ani o oklejenie szafki w łazience. Generalnie jak mu sie pomysl podoba to zrobi, ale jak tylko cos mu nie odpowiada to przeciąga, przeciąga. Ale ok, przynajmniej mi nigdy nie zarzuci, że zawsze jest po mojemu :tak:

Agitatka super, że wyniki synka sa dobre. Teraz Ty tez musisz "zaświecic przykładem". Na jutro &&&&&&&

Fioletowa a poza tym wszystko oki u Ciebie?

Mavika czekamy, mam nadzieję, ze dasz nam znac jeszcze dzis:tak: Ja tez przewaznie umawiam tak bym mogła jechac z S. Ale ten jeden raz musiał się poświecić:-)

Ikasia
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& nic więcej nie będę pisać;-)

tak, tylko mam mdłości - teraz to już żadnych bóli, żadnych plamień, mam nadzieję że mi zmniejszy ilość leków jak u niej będę za ok 1,5 tygodnia- w sumie to już prawie będę w drugim trymestrze :-) więc może będzie stabilniej i bez leków

Agitatka gratuluję dobrych wieści. Ja tez miałam kiedyś jakąś dziurę w sercu i sama zniknęła.

Jeśli chodzi o NAS :) wszystko jest idealne! Dzidziulek ma 64mm, ma nóżki i usłyszałam wreszcie serduszko które bije miarowo 164 uderzeń na minutę. Przeziernosc 1,2mm. Wg usg średnio ma 12t4d. Taki mi kamień spadł z serca ze aż się poplakalam!

reklama
Mavika gratuluję dobrych wieści :-)
Fioletowa super, że bóle i plamienia ustąpiły :-)
A gdzie się Gryzoń podziewa dzisiaj?
Mój mąż chce zrywać tą fototapetę :-( Mam zamawiać inne naklejki, ale takie pojedyncze

Do góry