reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Dziewczyny, proszę o informację. Robiłam test ciążowy. Wyszedł pozytywny chociaż druga kreska była blada. Zrobiłam beta hcg i miałam wynik 290 U/l wg norm laboratorium 4 tydzień, Lekarz mi mówi ze to za mało :( na dodatek nie widac zarodka na USG. co o tym myśleć?? Mam już mętlik w głowie nie wiem czy mam się bać czy się cieszyć :(

wiesz co, ja bym tam pcozekała, oczywiście będzie to męka dla Ciebie, ja w 5tygodniu mialam bete 18 (nie wiem co to za oznaczenie) a na sikanym nic nie bylo, w piątym tygodniu, więc jak w 4 u Ciebie widać coś to może? a jak nie to pewnie ciąża biochemiczna co nie chce się utrzymać - plusy są takie, że po okresie można od nowa zaczynać :)

Ale ja jestem dobrej myśli, powtórz betę tydzień od pierwszej :)

nawet jeżeli pozamaciczna ja wiem,że to nie za fajnie ale wykryta szybko....sama rozumiesz, że takie rzeczy lepiej mieć pod kontrolą - nie martw się na przód, najważniejsze to być pod kontrolą lekarza, albo zasięgnąć drugiej opinii

oj domyslam się i szczerze rozumiem, bo ja w pon miałam betę robioną, w czwartek zadzwoniła z wynikami lekarz i mówi ze w ciązy jestem a ja jej ze dostałam okres rano i leci a ona - a to powtórzymy bete w poniedziałek i albo się utrzyma albo nie - do widzenia - więc wiem co przezywasz

dokladnie tak jest, mój mąż pierwszego dziecka nie planował kompletnie, ma je z kobietą z którą nie chciał mieć dzieci, a my się kochamy, świadomie chcemy mieć dziecko i nic, czasami czuję się gorsza od tej baby z którą ma dziecko ,że taka to mu potrafiła dać a ja jakaś taka krzywa jestem - heh

reklama
Do góry