reklama
no własnie i weź tu człowieku bądź mądry...ja wiem że faza druga jest zawsze stała : ) ale przez to to nic nie mogę zaplanować - jeszcze teraz mój mąż byl u mnie w pracy i mnie tylko wkurzył i weź tu człowieku wróc do domu i rób ten sex no ja piernicze no, głupek jeden, bedzie mnie wkurzał jak ja ostatni dzien mam na rano i jeszcze ten sex moze byc ludzki - dziewczyny - dajcie mi energii
ale godzenie sie jakze jest przyjemne a zlosc wyladujecie po "drodze" i nie zlosc sie bo Ci prolaktynka skoczyno własnie i weź tu człowieku bądź mądry...ja wiem że faza druga jest zawsze stała : ) ale przez to to nic nie mogę zaplanować - jeszcze teraz mój mąż byl u mnie w pracy i mnie tylko wkurzył i weź tu człowieku wróc do domu i rób ten sex no ja piernicze no, głupek jeden, bedzie mnie wkurzał jak ja ostatni dzien mam na rano i jeszcze ten sex moze byc ludzki - dziewczyny - dajcie mi energii
hehehe tego nie wiedziałam
postaram się do 15 uspokoić ale on to potrafi mnie wkurzyć, jak nikt. heh, faceci
;] ja wiem jak mnie wkurzał moj i to w dniach owulacyjnych to najpierw sie wyladowywalam a potem go gwalcilam
hahahahahahha
bez kitu, przylazl, odstawił mi samochód, bo pozniej mecz oglada to nie bedzie po mnie przyjezdzał (bo królowi nie chcialo się w swoim zmienic opon na zimowe a ze wszystko skute lodem to hmmm. gwizador od zony musi fure brac zeby na siłownie pojechac...) no i baran nie rozumie, ze za ladą jest głośniej więc nic nie slyszę, maszyny mi chodzą i coś powiedziałam głosniej po polsku a on od razu wychodzi bo wioche robię bo sie na niego dre przy ludziach....i kto tu ku....ma owulacje !!?? i sobie poszedł, no ludzie, 34 lata to on w dowodzie ma
bez kitu, przylazl, odstawił mi samochód, bo pozniej mecz oglada to nie bedzie po mnie przyjezdzał (bo królowi nie chcialo się w swoim zmienic opon na zimowe a ze wszystko skute lodem to hmmm. gwizador od zony musi fure brac zeby na siłownie pojechac...) no i baran nie rozumie, ze za ladą jest głośniej więc nic nie slyszę, maszyny mi chodzą i coś powiedziałam głosniej po polsku a on od razu wychodzi bo wioche robię bo sie na niego dre przy ludziach....i kto tu ku....ma owulacje !!?? i sobie poszedł, no ludzie, 34 lata to on w dowodzie ma
Emenems - wyczuwam że niedługo nadejdzie wielkie godzenie się ))
Dziewczyny zajrzałam na troche na grudniówki i rzeczywiście nie da się tam wytrzymać - wszystko mnie boli jak zaczęłąm to czytac, tam każdej coś dolega co sekundę - czy ja tez tak Wam marudze??
jeżeli tak to uroczyście oświadczam że koniec z narzekaniem, aż do porodu mam zamiar cieszyć się moim brzuchem i wszelkimi dolegliwościami
uwaga sypię &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Kruszka - zaczynamy od jutra wielkie odliczanie dla Ciebie. Do piatku juz niedaleko. Na pewno nie możesz się doczekać ) ależ bedzie cudownie. Tylko nie zapominaj o nas po porodzie )
Dziewczyny zajrzałam na troche na grudniówki i rzeczywiście nie da się tam wytrzymać - wszystko mnie boli jak zaczęłąm to czytac, tam każdej coś dolega co sekundę - czy ja tez tak Wam marudze??
jeżeli tak to uroczyście oświadczam że koniec z narzekaniem, aż do porodu mam zamiar cieszyć się moim brzuchem i wszelkimi dolegliwościami
uwaga sypię &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Kruszka - zaczynamy od jutra wielkie odliczanie dla Ciebie. Do piatku juz niedaleko. Na pewno nie możesz się doczekać ) ależ bedzie cudownie. Tylko nie zapominaj o nas po porodzie )
Gryzoń, a ja właśnie chętnie siedzę na grudniówkach, bo przynajmniej jestem z kimś na tym samym etapie i widzę, że moje dolegliwości są normalne na tym etapie. Każdej też gin coś w temacie powie i masz jakieś obeznanie, czy tak może być, czy lepiej od razu dzwonić do gina. Jakieś 10 tygodni temu któraś się skarżyła na pewne bóle, a ja akurat byłam po szpitalu z tym, no i zadzwoniła do lekarza i się okazało, że jej się szyjka skróciła do 15 mm i dobrze, że nie czekała do wizyty, tylko od razu zaczęli działać.
Dodatkowo masz ciekawe linki, polecanych sprzedawców, listę zakupów dla maluszka i do szpitala... Wiem, że to znajdziesz też gdzieś indziej, ale jakoś tak w kupie raźniej. Więc ja się tam trzymam, chociaż czasami jak cały dzień nie czytasz to ciężko nadrobić
Dodatkowo masz ciekawe linki, polecanych sprzedawców, listę zakupów dla maluszka i do szpitala... Wiem, że to znajdziesz też gdzieś indziej, ale jakoś tak w kupie raźniej. Więc ja się tam trzymam, chociaż czasami jak cały dzień nie czytasz to ciężko nadrobić
G
gość 94049
Gość
Witajcie niedzielnie:-)
Ze względu na to, że dzis całkiem ciepły dzień to poszłam nawet do kościoła, bo ostatnio nie byłam. Nie mam zimowej kurtki w swoim rozmiarze Potem nawet poprosiłam S byśmy pojechali na krótki spacer do Konstancina, pstryknęli kilka ostatnich fotem z bebzunkiem Ale tam juz po kilkunastu minutach zrobiło mi się chłodno, wiec wróciliśmy do domu. S pojechał na urodziny bratowej a ja zostałam w domu.
Gryzonku Krolowo to prawda, że nie moge sie już doczekać. Są takie chwile, że to do mnie w ogóle nie dociera. Ale sa dwie radości: mój Skarb w końcu w ramionach i pozbycie sie ciężkiego brzucha, bo juz sie śmiesznie kiwam na boki:-)
Oczywiście o Was nie zapomnę i jak tylko dojde do siebie to zamelduję sie u którejś z Was na telefonik. Raczej to nie będzie wcześniej niż planowana wizyta w szpitalu, ale kto wie?
Ze względu na to, że dzis całkiem ciepły dzień to poszłam nawet do kościoła, bo ostatnio nie byłam. Nie mam zimowej kurtki w swoim rozmiarze Potem nawet poprosiłam S byśmy pojechali na krótki spacer do Konstancina, pstryknęli kilka ostatnich fotem z bebzunkiem Ale tam juz po kilkunastu minutach zrobiło mi się chłodno, wiec wróciliśmy do domu. S pojechał na urodziny bratowej a ja zostałam w domu.
Gryzonku Krolowo to prawda, że nie moge sie już doczekać. Są takie chwile, że to do mnie w ogóle nie dociera. Ale sa dwie radości: mój Skarb w końcu w ramionach i pozbycie sie ciężkiego brzucha, bo juz sie śmiesznie kiwam na boki:-)
Oczywiście o Was nie zapomnę i jak tylko dojde do siebie to zamelduję sie u którejś z Was na telefonik. Raczej to nie będzie wcześniej niż planowana wizyta w szpitalu, ale kto wie?
reklama
Aniu - rozumiem Cię i zazdroszczę ale ja już kilka razy próbowałam się tam zaklimatyzować i jakoś nie mogę.... no i nie nadążam czytać co tam dziewczyny produkuja i zawsze jestem nie w temacie )))) tak więc zostaję tu bo i tu zaczynałam )) a w razie czego tak jak ostatnio podpytam Ciebie ))
Podziel się: