reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Margolis nie zalamuj sie!! pamietaj ze nie jestes sama i wiele kobiet stara sie tak jak ty!!!! a pozniej bedziesz przytulac swoja ukochana kruszynke!!!troszke wytrwalosci trzeba...wiesz mnie udalo sie w tym ale mam mase problemow z innymi rzeczami...wiec jedni maja z tym lepiej inni z tamtym!!

reklama
Witam Was kochane! :)
Ja wczoraj byłam u mojej gin na USG. Wypatrzyła piękny pęcherzyk 16,5 mm, leciutko zapadnięty (tak podobno jest już po owulacji) i endometrium 13,7 mm. To chyba dobre wyniki? Przepisała mi duphaston. Mam brać 2x1. Ale zapomniałam spytać czy mam brać dalej Castagnus!!!! :( (Biorę go od tego cyklu).
Pomóżcie proszę! Nie chce zaszkodzić dzidzi braniem lub niebraniem leku...

Dodatkowo może któraś z Was wie czy przy duphastonie może być ślinotok?! ??? Wzięlam dopiero 2 tabletki!

Ines, ja biorę duphaston od 12 dni i też śliny mam czasem mnóstwo, szczególnie jak zaczyna mi być niedobrze, bo niestety dopadły mnie nudności tylko ja biorę go 1x1 , boję sie że mi będzie jeszcze gorzej po 2. A jak ty bierzesz 2 to rano i wieczorem? ;)

Dziewczyny a co z tym castagnusem? Wiecie cos o tym? Czy brac to po owulacji razem z duphastonem? Jejku zapomniałam spytac gin :(

Lilith, nic sie nie stało, wszystko ok, to chyba tak profilaktycznie ten duphaston, gin kazała to jem ;)

Ines-ja nie mam pojęcia czy masz brać te dwa leki razem :( i chyba najlepiej dla Ciebie byłoby abyś skontaktowała sie ze swoim lekarzem,nawet telefonicznie ,wiesz z lekami nie ma żartów,a lekarz w tej sprawie najlepiej Ci doradzi :)

reklama
Witam wszystkich!! Mam straszny problem. Od dwóch lat staramy sie z meżem o dziecko. Od poczatku tego roku biore na zmaine Clostilbegyt i Duphaston (miałam dwu miesieczna przerwę) i nic!! czy jest jeszcze dla mnie jakaś nadzieja? :( ja juz jestem załamana... pozdrawiam

Do góry