reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Aniu - trzymam mocno za ciebie kciuki &&&&&&&&&&&&&

Błonka - ale fajnie, juz chrzciny cie czekaja;)

Kamii - mysle ze skurcze dopadna cie z nienacka, spokojnie;) Tyle juz wytrzymalas, to jeszcze wytrzymasz kochana;);-)

U mnie dzien, jak co dzien. Zrobilam na obiad ulubione pesto i nawet go nie tknelam cholera bo mnie cofnelo odrazu eh:-( Teraz najbardziej wchodzi mi nabial i owoce chyba. A ulubione danie - bulka z serkiem smietankowym:eek:

reklama
w Sosnowcu :) tzn teraz mieszkam po ślubie w Będzinie, ale chcemy wrócić na stare śmieci :) szukamy mieszkania w Sosnowcu, ale najpierw musimy sprzedać dom w Będzinie :p

Anuś ogromne za Was &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Całe szczęście, ze zostawiłaś kontakt do siebie. Mam nadzieję, ze spisałaś sobie tez do nas:tak:

Kamii tyle, ze nasz Franio jeszcze misi posiedzieć, wiec nie mogę próbować "wywoływać" skurczów. Musimy być ostrożni. W środe mam wizytę, późno wieczorem to sie trochę podpytam.

Ikasia
a czy Twój mąz miał jakies dodatkowe badania po tym zabiegu? W sensie czy wszystko sie tam poukładało itp?
Zazdroszcę Ci zmiany kolorów włosów, tez marzę o tym:-). Mam kolor brązowy, pragnę zmiany, a ostatnio wspomniałam ukochanemu, że chyba spo porodzie zrobię sie na blond:-D
Do odważnych świat należy!

Kruszka nie robilismy jeszcze badan nasienia, bo nie ma to sensu...lekarz kazał dopiero po 3 miesiącach...no i generlnie na 3 miesiace zawieszamy starania...tzn w takim sensie ze ja nie będę chodzić do lekarza, barc leków, bo poprostu nie ma to sensu....

A ja się dobrze czuję w blond, więc polecam zmianę:p

Dzień dobry :-)
Aniu, trzymajcie się dzielnie. Bardzo mocno trzymam kciuki. Musi być dobrze!

Ale tu ostatnio pustki :-( Gdzie się chowacie Dziewczyny???

Ikasia, witaj po przerwie :-) No i czekamy na dobre wieści :-)
Kamii, jak tam? Malduj na bieżąco. Może trochę czas szybciej zleci do porodu. Chyba, że już po :-)

Królowa, a Ty gdzie zniknęłaś Kochana? Czujesz już ruchy?

Fioletowa, Mavika jak u Was?

Ja się wczoraj umówiłam do gina. Wpisała mnie na piątek, ale akurat będę miała @ i nie wiem czy iść chociaż pogadać czy przełożyć na inny termin. Chciałam przy okazji zrobić cytologię, bo miałam rok temu. Nie wiem sama.

reklama
heloł

kamii jeszcze troszkę...

a u mnie cisza i spokój... generalnie leżę, czytam książki [wczoraj przyszły do mnie igrzyska śmierci - łyknęłam jeden tom, zaraz biorę się za drugi]

Do góry