reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
cały czas jestem :) ruchów nie czuję jeszcze, choć czasem wydaje mi się, że to już to (takie łaskotanie) a zaraz później zaswędzi mnie coś na plecach i smutno mi się robi, że sobie wmawiam. To łaskotanie czuję od jakiegoś czasu, nie sądzę by to było już dziecko. Ale wczoraj miałam szybkie usg, dziecię śliczne, serducho bije (niech ta poprzednia gin sobie wsadzi ten detektor tętna, który mnie mało do zawału nie doprowadził), teraz czekam na ruchy.

Kamii, może urodzisz dokładnie w terminie, jeszcze tylko trzy dni :) Nadia kiedy się urodziła? Jest jakaś reguła na to? Kamii, trzyamam kciuki byś urodziła jutro, fajna data by była :)

Miłego dnia Dziewczyny!

reklama
Królowa-no data była by naprawdę fajna :)
a z Nadią miałam termin na 6 a urodziłam 1 :) więc się tak nie naczekałam jak teraz :)
Błonka-przypomni mi w którym tygodniu urodziłaś ?
Fioletowa-książki nie czytałam ,ale film fajny :)

Ale u mnie pogoda do d....:-(

Aniu kochana trzymamy tu kciuki za Ciebie....

Kami - miej siłę wytrzymać jeszcze kilka dni... na pewno się uda...

Królowa - najlepiej macać brzuszek wieczorem jak siedzisz w fotelu, jak to poczujesz to będziesz pewna że to dzidzia :))

My po konsultacjach lekarskich - ortopeda zakazał mi stać i siedziec długo w bezruchu,,, najlepiej leżeć albo chodzić
a okulistka podejrzewa początki jaskry w lewym oku......
po prostu sypię się już hihihi ale na szczęście nie zabronili mi rodzić naturalnie :))

W czwartek mamy usg!!! już odliczam godziny ::)))

Gryzoń, dobrze pamiętam, że Ty też masz kręgozmyk? To pocieszające, że nie ma przeciwwskazań do naturalnego porodu. A mówił coś więcej? Bo sama jestem ciekawa. Chociaż w ciąży jeszcze nie jestem, to chcę się zorientowa :-)

Ostatnia edycja:
Witajcie dziewczyny, ale dzis pospałam:-)

Kamii spokojnie, wiem, że łatwo mi mówić ;-) Pewnie niebawem tez będę jęczec:-D Dziś np obudzilam się o 10 i tak sobie pomyśłałam, ze juz niedługo nie będzie takiego spania ani czytania ksiazek do 1.00 w nocy :-D

Tez oglądałam Igrzyska fajny film, mój mąz co prawda usnął w połowie, ale on nie przepada za fantastyką:tak:
Teraz czekamy, az pojawia sie bilety na najnowszego Bonda, mmm juz nie moge sie doczekac. Jeszcze chciałam obejrzec ostatnia cześć Zmierzchu, ale podobno wchodzi do kin ok 16 list, a ja juz wtedy na pewno bedę rozpakowana, bo jak sama nie zaczne rodzic, to mnie pokroją w terminie :tak:

Chyba przylazła @. Siedzę w pracy i coś czuję, że to już, ale odwlekam moment pójścia do łazienki, hehe. Brzuch boli i taka jestem zamulona jak podczas @. Najchętniej poszłabym spać. Ale jak to się mówi: nowy cykl, nowa szansa...

Żyję żyję :) Fasolka chyba siedzi, bo objawy jak były tak są. Od dziś nazywa się już płodem a nie zarodkiem :)

Aneczek ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ na ten cykl :)

Kamii jeszcze się nacieszysz swoją dzidzią, nie panikuj :)

reklama
Aniu-Trzymam Kciuki za kolejny cykl &&&&&&&&&&&&
mavika- Gratuluję 8 tygodnia!! jeszcze chwilka i pierwszy trymestr będziesz mieć za sobą :))
Kruszka-Chodźcie do tego kina puki nie ma małego ,bo potem jak już znajdziecie opiekunkę dla niego to i tak zamiast skupić sie na filmie będziesz myślała o nim :) i tak aż nie skończy roku :)

Wy mnie dziewczyny nie dobijajcie - u mnie w szpitalu ostatnio jak pojechałam była dziewczyna w 42tc i i tak jej nie zostawili w szpitalu bo skurcze miała za słabe i stwierdzili ,ze "jeszcze czas" wyszła z sali i zemdlała ...nie wiem czy z bólu czy nerwów ,ale wyglądała fatalnie..nie dziwię się jej ja mam dość ,a ona biedna to juz w ogóle...
My właśnie po obiadku :) emek i młoda wyczyścili talerze do czysta więc chyba smakowało :)
ale mi jakoś nie wchodzi to jedzenie ..jest mi gorąco i aż nie mam ochoty nic jeść ..

Do góry