reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
hej

u nas niedziela była taka, że prawie w ogóle nie udawało mi się skorzystać z kompa - dziecko okupowało ;-)

Mam zbadać jeszcze raz prolaktyne.. nie wiem dlaczego, bo już ją badałam.. nie wiem czy kiedykolwiek mi się to wszystko unormuje... Mam tak wielkiego dola, że szkoda gadać... Myślałam, że uda Nam się do końca tego roku, ale widze to w czarnych kolorach :(((

może masz teraz badanie z obciążeniem? - ja miałam prolaktynę w normie, a po obciążeniu już nie w normie...

reklama
Cześć dziewuszki, mąz do pracy to sie udziele tutaj:-) Zagladałam do Was tylko juz nie miałam czasu nic napisać.

Aniu &&&&&&&&&&&&& za wizytkę

Gryzoń super, ze sie nie wymęczyłaś. Za to pobyłas w dziewczynami, a to dla nas na L4 ważne, by sie spotykac:tak:

Karla rób te badania, przeciez nic nie tracisz, a koniec roku niedługo, wiec trzeba działać;-) &&&&&&&&&

A co u Ikasi, czy nie zbliża sie czasem termin ewentualnej @? psik

Hej Kobitki :) Jak widać jestem :(
nie mogę spać w nocy bo wyczekuje skurczy :no::zawstydzona/y:
zasnęłam o 23 ,a wstałam o 3 i tak do 5 chodziłam ,a potem od 5 do 7 i jestem niewyspana :confused2:
Mam dość :zawstydzona/y:
Kruszka - A jak Ty się trzymasz?
I właśnie gdzie ta nasza Ikasia ??

Kamii dzieki, czuje się dobrze:-) Co prawda, przytualnki z męzem wywołay bóle i skurcze, ale wszytsko sie uspokoiło:-) Dziś nad ranem wstałam do łazienki i godzinka snu z głowy, turlałam się z boku na bok, co nie jest łatwe. Zawsze zasypiałam szybko, adzis taka niespodzianka, ale Franek umilił mi czas wiercąc się, a dla mnie to coś pieknego:-D

Jestem jestem...dziekuję za pamięć...czytam Was codziennie i czekam na rozpakowanie tych nierozpakowanych:p

U mnie dzisiaj nawet nie wiem który dzień cyklu....chyba 20....staranka były..ale bez spinki....owu chyba miałam jakoś opoznioną, bo sluz plodny i bole poajwily mi sie dopiero 17-18dc...więc jestem jakoś tuż po owu...ale kto to wie:p Narazie cierpliwie czekam...jakoś zajmuję się czymś innym...
W weekend bylismy z mężulkiem w Toruniu, na Grand Prix na zuzlu...z Rzeszowa to kawał drogim, bo prawie 500km, ale warto bylo..fajna wycieczka...
No i z nowosci to całkowita zmiana koloru wlosów u mnie...z czarnego na ciemny blond:p Byłam chwile w szoku ale już przywykłam, bardzo dobrze sie czuję w takich wlosach....:p Choc ciekawe ile wytrzymam:p
Buziaki dla Was wszytkich:
):)

Dziewczyny wpadam tylko po wizycie i znowu pakuję się do szpitala :-( Aż się popłakałam z nerwów. Główka jest wklinowana i grozi odejściem wód, więc jeszcze dzisiaj mam się zgłosić na oddział :-( Proszę o modlitwę
A tak coś czułam od wczoraj, wieczorem powiedziałam M. że się chyba wstawia główka, bo przy chodzeniu jakoś tak dziwnie mnie kość łonowa bolała. Idę wrzucić wszystko do torby i coś wszamać, bo w szpitalu już pewnie nic nie dostanę

Aniu-Trzymam Kciuki za Ciebie i maluszka &&& w szpitalu na pewno wam pomogą ..
Błonka-mam dwulatka w domu więc mniej-więcej wiem coś o nieprzespanych nocach chociaż przyznam szczerze ,ze mam cudne dziecko od początku tylko na jedzonko wstawał i spała ..a teraz tylko na piciu :) A co u Ciebie?Jak Zosia?
Kruszka-no widzisz,a mi przytulanki nic nie pomagają i skurczy jak nie było tak nie ma ...
Przesyłam (mam nadzieję już ostatni raz)porcję dojrzałych fluidków dla Ciebie Ikasiu i oczywiście pozostałych staraczek :)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama
Do góry