reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Ja mam takie skromne wrażenie,że za 2 tyg napisze,ze właśnie wkroczyłam w 41tc :zawstydzona/y: matkoo dziewczyny jestem tak zirytowana ,zła ,zmęczona i wszystko razem ,ze mi się odechciewa wszystkiego i rycze z byle powodu ...nie nadaję się na końcówkę ciąży ...Już lepiej znosiłam pierwszy trymestr z tymi mdłościami ,omdleniami i innymi historiami ..miałam rodzić jak mój notatnik będzie pusty i co?! - taa to mi się udało :dry: jest pusty ,a ja nie rodzę !... i oczywiście już dwa telefony miałam z tego jeden cytuje"no nie możesz tego jakoś przyspieszyć?" gdyby nie fakt ,że pytała się o to osoba do której mam duży szacunek pewnie odpowiedziała bym jej z paroma przekleństwami po drodze ! JAK ?! :wściekła/y:
Zwariuje ...

reklama
I to zdjęcie Natalki które mam ustawione jako awatar mnie dobija bo bym chciała zobaczyć tą śliczną buźkę na żywo ...No i przytulić oczywiście ...
Moje hormony nie dają mi żyć ...
Wiem dziewczyny ,ze wam tu marudzę,ale komuś muszę - pocieszam ok.18 wyemigruje do mamy i to ona będzie miała słuchania :-p:cool2:

Witam!
Kamii, marudź ile musisz Kochana. W końcu nie bez powodu ;-)

Kruszka, pójdę teraz do tego, który dał mi luteinę i powiem, że guzik ona mi pomogła i niech powie co dalej. Jak zbagatelizuje sprawę, to poszukam kogoś innego. Chociaż wolałabym nie, bo on jest naprawdę fajny i ma opinię dobrego lekarza. No zobaczymy. Myślę, że jakoś w czwartek dostanę @, to pójdę do niego 17.10.

Dziś rano chcieliśmy jechać na grzyby, ale się rozpadało. Szkoda, bo bym się trochę zrelaksowała i oderwała może myśli od wiadomego tematu. Poza tym muszę trochę ogarnąć mieszkanie, a dalej słodkie lenistwo :-)
Miłej soboty.

Aniu- Kochana dziękuję,ale żebyś nie żałowała swoich słów bo zaraz zacznę cię męczyć na pw :-p
heh nie no żartuję,az tak źle nie jest ..Kurcze , łapią mnie takie bóle jak na miesiączkę,ale to taka słabizna :zawstydzona/y:
Jeszcze dobijam się tym czytaniem na Październiku jakie świeże mamy są szczęśliwe , jak im lekko i fajnie ..Ja nie wiem Kobiecie nie da się dogodzić - pierw strasznie chcemy mieć w ogóle brzuszek potem narzekamy,ze nie rośnie ,a na koniec pilnie chcemy sie go "pozbyć" :-D

A ja się właśnie pogryzłam z dziewczyną z allegro. Kupiłam fajne spodnie i okazało się, że mają plamy, o których nie było nic w opisie. Mogę je oczywiście odesłać, ale ona każe mi pokryć koszty zwrotu. No kurde! Z jakiej okazji?! Przecież to ona wcisnęła mi spodnie z plamami. Ja ich nie oddaję, bo mam taki kaprys do choinki. Zdrzaźniłam się na maksa :wściekła/y:

No niestety tak to jest że Ty ponosisz koszty zwrotu. Mój mąż robi tak, że jak mu się tak zdarzy to gra psychologicznie i straszy takiego kontrahenta, wtedy dostaje też zwrot za odesłanie, ale on lubi takie gierki. Generalnie niestety kupujący ma obowiązek pokryć ten koszt.:-(

Zgadzam się, ale chyba nie wtedy, kiedy wciśnięto Ci bubel? Zresztą nie ma chyba takiego przepisu, z którego to wynika, no chyba, że ktoś sobie tak zastrzeże w swoim regulaminie. Ta pani nic nie pisze o ewentualnych kosztach zwrotu, więc wydaje mi się, że w dobrym tonie z jej strony byłoby te koszty jednak pokryć. Mogła uważniej patrzeć co wysyła. W każdym razie nie będę się z nią kłócić, bo nie mam w naturze. Wyżalę się komuś, naprzeklinam do siebie, a i tak pokryję te koszty. Eh...

Właśnie on często kupuje ubrania i czasem jest jakas plamka czy coś i tak robi. W faq alllegro znalazłam coś takiego
Kto pokrywa koszty wysyłki w przypadku odstąpienia od umowy i zwrotu towaru?

Koszty odesłania towaru ponosi kupujący.

Kto pokrywa koszty wysyłki w przypadku reklamacji towaru z tytułu niezgodności z umową?

Jeżeli reklamacja została uznana, sprzedający ma obowiązek zwrócić koszty przesyłki towaru. W przypadku odrzuconej reklamacji koszty przesyłki pokrywa kupujący.

Jeśli uznała reklamację możesz się tym wesprzeć może się uda.

reklama
Dzięki Mavika :-) Ja te spodnie wyprałam, bo babka napisała, że mam to zrobić i jak nie zejdzie, to oczywiście przyjmie zwrot. No plamy nie zeszły.
Ale forum nie o tym, więc sorry, że odbiegam od tematu.

Do góry