reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Aniu - O Zuzi nie zapomnisz ,ale teraz musisz myśleć przede wszystkim o maleństwie mieszkającym u Ciebie w brzuszku ...

Uwierz mi Kochana ,ze o niczym innym nie marzę jak o porodówce :-D:-p

Witajcie Kochane!
Aniu, przykro mi. Nie wiem nawet co napisać... Po prostu Wam współczuję. Najważniejsze jednak teraz jest maleństwo, które już niedługo też będzie się do Ciebie tulić.
Kamii, ja też twierdzę, że na Koleżankę już czas ;-)

Właśnie sobie wkręciłam plamienie implantacyjne. Po wizycie w wc na papierze miałam taką maleńką plamkę czystej krwi. Myślałam, że się "tam" skaleczyłam, ale niby czym..? To nie są "moje" comiesięczne plamienia, bo one są brązowe i zabarwiają cały śluz, więc albo jakaś nowość, albo nie wiem co.

Albo... &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

zatem świeżutka porcja
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

aneczek &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Aniu, to naprawdę okropne, co Was spotkało. Takie rzeczy nie powinny się w ogóle wydarzyć. Zuzia na pewno byłaby z Wami bardzo szczęśliwa i kochana.

Kamii, w końcu urodzisz chyba, co? ;)

dorotka, w sumie niedaleko jakbyś była w okolicy, daj znać to dam namiar :)

u mnie pierwszy cykl z CLO nieudany:-( w czwartek na monitoringu był jeszcze jakiś powiedzmy pęcherzyk dominujący, wczoraj już nie, nie urósł:-( kolejny cykl to 2 razy większa dawka CLO-boję się trochę... ciągle jakieś złe wiadomości, nic pocieszającego.. tak bardzo chcę być w ciaży i urodzić zdrowego dzidzusia.. dlaczego to takie trudne?

Dzięki Dziewczyny, ale ja twierdzę, że u mnie to paranoja się zaczyna ;-) Tak bardzo już chcę, że każdy znak jest dla mnie objawem ciąży.
Ewcik. Wiem co czujesz. Nie będę radzić "wyluzuj", bo sama jak widać tego nie potrafię. Ale skoro to dopiero pierwszy cykl, to nie masz co się załamywać. A lekarz mówił coś więcej?

aneczek nic ginka więcej nie powiedziała.. endometrium ładne, tylko te cholerne pęcherzyki nie chcą rosnąć, szlag mnie trafia... teraz brałam przez 5 dni jedną taletke od 3 dc, w nastpnym po 2 dziennie i jeśli coś urośnie, to Pregnyl może pójdzie w ruch.. najgorsze teraz to czekanie na @, przy moich mega długich cyklach to co najmniej miesiąc zanim dostanę małpiszona

reklama
Ewcik, masz już widzę jedno "MAŁE SZCZĘŚCIE", więc drugie też prędzej czy później się pojawi. Pachnąca też w pierwszym cyklu brała 1x dziennie i było jak u Ciebie. W drugim cyklu po zwiększonej dawce były już piękne efekty, więc tak widocznie się zdarza. A skoro endo ładne, to już połowa sukcesu. A masz coś konkretnego zdiagnozowane?

Do góry