reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Czyli norma :) Nie mogłam przez to spać. Ale dziś rano stwierdziłam że ją wyczułam, bo mi się luteina omsknela a zwykle to nią dojeżdżam do szyjki a nie palcem i może dlatego tego wcześniej nie wyczułam.

Miałam dziewczyny to samo, też się bałam patrzeć na ciuszki dla dzidzi i dla siebie. Jak byłam w I trymestrze to akurat na Lidla rzucili rzeczy ciążowe i zaryzykowałam. A dzisiaj zaczynam pranko dziecięcych, pewnie łezka niejedna poleci jak otworzę te szuflady :-( Tylko jedną czapeczkę Zuzia miała ubraną, śpimy z nią pomiędzy naszymi poduszkami...
Dzięki Kruszka, że wtedy o tym Jedo Fyn 4ds napisałaś, bo na żywca przypadł mi wczoraj do gustu, M. też się podobał. Akurat koło niego stał inny, który rozważałam i pod względem stabilności totalna dyskwalifikacja. Mam nadzieję, że do grudnia nam się nie odwidzi z tym Jedo :laugh2:

gryzoń bardzo dziekuje za liste badań, jak pojde teraz do lekarza to poprosze o skierowanie a jak nie da sama zrobie chociaz nie ukrywam ze to troche duze koszta:/
Królowa Dramatu ja jestem z Białegostoku w sumie nie tak bardzo daleko:-)

Aniu - aż mi się łezka zakręciła jak czytałam Twój post ... my juz popraliśmy jeszcze tylko kilka bodziaków 62 i ze 2 pajacyki 62 i kombinezon 62-68 i bedzie komplet.

Czekam juz 2 tyg na łóżeczko, mam nadzieję ze przyślą do soboty :))

Byliśmy wczoraj pierwszy raz w szkole rodzenia.Świetnie było. Myslałam że usnę przez 3 godziny ale babka była tak energiczna ze szybko minał ten czas :)))

Dorotko, to na początek zrób posiewy i hormony płciowe, to najważniejsze. Morfologie, mocz, grupa, tarczycowe można zostawić na później. I Ważne aby jakis lekarz robił Ci usg w okresie okołoowulacyjnym żeby sprawdzic pęcherzyki. I tyle na początek :)) trzymam kciuki

Ankka ja nie moge czytać Twoich postów bo mi serce pęka. Teraz będziesz miała maleństwo a Zuzieńka jako starsza siostra będzie sie nim opiekować i wspierać Was.
dorotka jak się przebadasz wzdłuż i wszerz to będzie łatwiej, nie ma co eksperymentować bo to tylko wzmaga w nas frustracje, czekamy i czekamy i nic.
zazdroszcze grubaskom że juz szykują się do przyjęcia nowego członka rodziny, tez bym chciała zacząć kupować dla bobasa zwłaszcza że tu w UK jest tyle słodkich ciuszków. U mnie nadal @ brak, szyjka jak by lekko otwarta ale czy wysoko czy nisko to trudno powiedzieć. Cyce bolą nadal, raz mniej a nie raz okropnie. W piątek będzie dwa tygodnie jak mi ten ból dokucza.

Ostatnia edycja:
Sorki dziewczyny, ale czasami mnie na takie smuty bierze. To zawsze będzie boleć, niezależnie od tego, ile szczęścia nam będzie dane. Bardzo kocham tego małego wiercika w moim brzuchu, ale o Zuzi nigdy nie zapomnę i zawsze będzie nam jej brakować. Jak czytam od innych grudniówek jak ich dzieci chodzą i tulą się do brzucha... jak sobie pomyślę jakby mi Zuzia pomagała ciuszki segregować... Muszę to przejść, nie ominę tego.
Myśa wierzę, że niedługo sama zaczniesz się rozglądać za wózkiem, pieluchami, słodkimi ciuszkami. Kto wie czy za miesiąc nie zobaczysz dwóch kreseczek? Znowu jest ten okres, że jedna za drugą w ciąży :tak:
Kamii co Ty tu jeszcze robisz????????? Won na porodówkę :-p :-p :-p

reklama
Do góry