reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Właśnie doczytałam, że również Kasia ujrzała II kreski :-D Gratuluję oczywiście mocno mocno!!! Kurcze, tyle mnie ominęło dobrego. To chyba tylko ja już zostałam :szok: z aktywnych (tzn. znowu aktywnych, hihi).
Wcześniej już w moim chaotycznym poście pytałam czy płodny śluz może się utrzymywać 6 dni??? Mi się wydaje, że ja mam go od niedzieli. Dzisiaj raczej marny, bo bardziej w środku, ale nadal ślisko, że tak się wyrażę. Dodam, że to mój 17dc.
Mavika, a Ty jak się czujesz? Tzn. wyobrażam sobie, że mega szczęśliwa :-) Ale jak samopoczucie itp? Jak mąż zareagował?
Dla mnie powiem Wam Dziewczyny to jest takie nierealne i póki co nieosiągalne, że chociaż od Was sobie tej ciążowej atmosfery pożyczę ;-)
Pachnąca się nie odzywała? Tyle stron zdążyłyście naklikać, że nie jestem w stanie szczegółowo we wszystkie posty się wczytać.

reklama
Pachnąca już chyba od dawna sięnie odzywa, aneczek kilka dziewczyn postanowiło na wyluzowanie oderwać się z forum na jakiś czas :)) oby zajrzały niedługo w dobrymi wieściami.

Królowa - to się najadłas strachu.

Fioletowa - super suwaczek!!!!!

Dzisiaj 30 tc!!!!! huraaa , jeszcze dwa miesiące i sie wypakuję!!!! to dobrze bo ciężko mi już, bardzo żle mi się chodzi, plecki mi nie wytrzymują

Dzisiaj spotkałam się ze znajomym z pracy którego żona kilka tyg po mnie zaszła w ciążę - i tak jak co miesiąc pytam się jak żona czy rośnie, jak się czuje a on na to że "nie rośnie, pogadamy po pracy"...... oj dziewczyny myślałam że się pod ziemię zapadnę...... nie wiedziałam co mu powiedzieć i jak uciekać ....

Wiecie co dziewczyny, bylam dzis z malzem na zakupach. Spozywczych. I stwierdzam, ze kobiety w ciazy napedzaja niezle biznes supermarketom. Ja bralam dzis wszystko - od slodkiego po sledzie... Masakra... Pierwszy raz tak mialam;D

hehe kasia
ja na razie chodzę ciągle głodna, ale u mnie to się skończy, oj wiem będę rzygać aż miło

aneczek ja tydzień temu podpaski kupiłam hehehe ;-) najgłupszy zakup w tym miesiącu ;-)

Fioletowa, ja poprzednimi razy kupowałam specjalnie przed @, żeby ją odstraszyć :-D Ale ona jest przecież wredna ;-)
Uciekam na babskie spotkanie. Mam dylemat czy drinkować, bo po obiedzie mieliśmy mały seksik. Ale chyba 2 drinki nie zaszkodzą. Nie mogę popadać w paranoję w końcu. Miłego wieczoru Kobietki!!!!

Gryzoń - super, ze juz 30tydzien;) Teraz to dopiero z gorki pojdzie:tak: A co do znajomego - dlatego ja sie nikomu nie chwale do 12 tygodnia conajmniej. Bo poprzednio chwalilismy sie szybko i potem jak juz bylo po zabiegu bardzo bolaly pytania typu "jak tam mamusiu" itp... Teraz wiedza tylko ci co powinni. A reszta dowie sie jak ja bede wiedziala, ze jest wszystko w porzadku.
Wizyte u gina mam w czwartek i masakrycznie sie boje:-(

Kasienkadg ale u nich było juz sporo po 12 tyg jak się coś stało...

Ja tam od razu chwaliłam się wszystkim, wychodziłam zz założenia że jeżeli się nam nie uda to strata i ból będa takie same niezależnie od tego ilu osobom powiedziałam

Zresztą jestem strasznie niecierpliwa... i od razu miałam l4 bo się fatalnie czułam tak więc nie dało się tego ukryć

Hej Kobitki :)
Widzę,że u Wszystkich wszystko ok :)
Zastanawiam się jak ikasia ..
Wpadłam wczoraj na beznadziejny pomysł na szczęście nie wcieliłam go w życie ..
Wyczytałam w internecie ,ze poród można przyspieszyć laktatorem :szok:
Bo ponoć stymuluje sutki i to powoduje skurcze ... a ze siedziałam sama w domu bo emek miał nocke to nawet już ten laktator wyciągnęłam z szafy , wyparzyłam ,ale na całe szczęście odpuściłam ..
Tak w zasadzie mała ma powód by posiedzieć jeszcze trochę .. spróbuje liści malin - bezpieczne i może zadziała , może nie :)

reklama
Kamii, Ty tam kochana nie kombinuj, tylko czekaj. Jeszcze trochę. Zobacz jak mało już Wam zostało... Natalce po prostu tam u Ciebie dobrze :-)
Byłam wczoraj na tym babskim spotkaniu i dopiero się dowiedziałam, że moja koleżanka była w ciąży. Była... Kurde, domyślałam się, że coś ma z tymi sprawami, bo jest też po ciąży pozamacicznej i myślałam, że te jej wizyty w szpitalach to jakieś po prostu badania, starania itp. A ja kiedyś głupia kretynka zapytałam jej po co jedzie do szpitala, czy choruje itd. Mówiła, że po prostu na badania. Ah Dziewczyny... Smutno mi się zrobiło.

Do góry