reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Kruszka kochana tulkam Was mocno i zaciskam meeeeega kciukasy żeby wsio było dobrze !!!&&&&&&&&&&&&&&&&&& będzie napewno kochana !!! Frano silny chłopczyk!!!!
Mysiu kochana napisałam jeszcze jak leżałam na porodówce i mnie szyli , tak myślałam że napewno nie dostałaś bo nie odp :*
Aniu my kupiliśmy w h&m jakiś czas temu ale pozneij jak bylam to juz nie bylo ich :(
Błonnka kochana nie nie miał żółtaczki ,naszczescie :) bo i bez tego tyle dni w szpoitalu , a teraz walczymy o karmienie cycem ale mały ssak jakoś się złości strasznei z cycem i ściagam do butli na zmiane z mlekiem z proszku ,ale chcialam juz zrezygnowac z cyca no ale maluszek ma taka potrzebe ssania ze ciagle szuka gdzie by sobie pociumkac a smoczka nie umie i wypluwa :p
dziekuje dziewczyny :))))

Moj mi tak samo robil nie umial zassac sutka wyrywal sie wrzeszczal ,wiec tez odciagalam i dawalam z butli na przemian z mm
a jaki smoczek masz ? moze sprobowac z jakims innym ?

reklama
Maju -super ,ze u Was w miarę ..Karmienie nie taka łatwa sprawa ,ale pomęczysz się pierwsze 6 tyg . i potem już z górki :) ja młodą karmiłam 8 msc :) ale nie możesz sie poddawać ..
Ja juz w domku :) Teraz idę coś zjeść padam na twarz :)
Odezwę się później :p

Kurcze...mialam odpoczywać od forum i udało mi się wytrzymac niecaly miesiac...i znowu wracam....
Ale mam mala zgwostkę....tak jak pisałam wczoraj rano miałam delikatne plamienie....którebylo tylko raz i już nie potozylo się....sama nie wiem co o tym mysleć....dzisiaj jest 23dc....brzuch mnie coraz bardziej boli....a do @ jeszcze troszke...no i jak myslalam ze się rozkręca to ustalo....:(:(:(:

Dzieki dziewczyny za słowa wsparcia:tak:
Zostawili mnie na patologii niestety. Dostałam zastrzyk na rozwój pęcherzyków płucnych u małego i czekam na obchód. Jutro chyba zrobia mi usg. Mały ładnie "wychodzi" na ktg, wiec jest ok. Myśle, że wyjde jak tylko wody troche się zwiększą.

Ikasia może owulacja albo implantacja :)
Kruszka będzie gites!!

A mój pies jest niemożliwy. Zawsze był przytulak ale teraz przechodzi sam siebie! A to do nóg a to do brzucha się przytula a to całuje z takim namaszczeniem jak znachor jakiś :) chyba czuje że jestem w ciąży :)

Kruszka, mam nadzieję, że Ciebie tam nie będzie potrzeby dłużej trzymać. Mocno zaciskam kciuki!

Ikasia, takie plamienie może oznaczać zagnieżdżenie, ale nie wiem kiedy i jak bo jak nie miałam tego. Dobrze, że jesteś :) Bez sensu takie przerwy :) Czy Twój mąż miał już ten zabieg?

.Ania smoczek mam tomme tippe i one ksztaltem wszystkie chyba podobne najlepszy by byl taki sutkowaty ale nie mam jak teraz sie rozgladnac za takim :( no nic dzis w sumie raz go przystawilam do piersi ale chwile i zasnal .
Kruszka kochana bedzie dobrze !!! Franio silny chłopiec !!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&
sorka dziewczyny ze tak o sobie ale chwile tylko mam bo siedze wlasnie odsysam cyce :p

Kruszka - na pewno wszystko będzie dobrze i nim się obejrzysz wyjdziesz ze szpitala :) puki co Fioletowa ma rację , teraz jesteś pod opiekom lekarzy a oni wiedzą najlepiej co robić ..
Dziewczyny jakiego ja stresa wczoraj przeżyłam w autobusie ..Jade sobie i nagle mi się tak mokro zrobiło pomyślałam ze wody mi odeszły i miałam dylemat wstać i sprawdzić czy nie wstawać i jechać jakby nigdy nic :-D
Oczywiście okazało się ,ze to tylko moje wymysły i nic się nie działo ,ale teraz mam traumę i boje się,ze naprawdę może się zdarzyć,że wody mi odejdą w miejscu publicznym :szok:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry