reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Kruszka, dlatego w razie co chcę uczulić mamę że na razie sama nie jestem pewna tej ciąży, że dopiero za 1,5 tyg idę do lekarza. Moja kuzynka mimo, iż jest okazem zdrowia straciła pierwszą ciążę z powodu pustego pęcherzyka, więc odrazu zaznaczę że ma nikomu nie mówić dopóki wszystko nie będzie jasne. Ja też się staram nie nastawiać jakoś specjalnie, ale ciężko. Dlaczego nie może być wiadome wcześniej?!?!?! ;(

karla mnie też bolały najpierw tylko sutki ;)

.Ania. witaj. Radzę udać się do ginekologa. Pewnie da Ci luteinę na wywołanie.

reklama
Mavika to wszystko niestety nie jest takie proste, a szkoda.. trzeba sie cieszyc tym co jest:-)

.Ania. zapisz sie na wizytę do ginekologa, on na pewno cos poradzi:tak:

Ginka dzwoniła, mam zabrac ze sobą na wszelki wypadek rzeczy do szpitala... Znowu chce mi sie ryczeć...:-(

Kruszka przytulam mocno.. mam nadzieje ze to falszywy alarm.
kurde a myslalam ze ciaza na tym etapie to juz sama przyjemnosc a widze ze do porodu nie mozna byc spokojnym: Ty, Ania, Maja i Kamii - kazda sie strachu najadla. mam nadzieNa je ze i u Ciebie skonczy sie na strachu. Trzymam mocno kciuki i z niecierpliwoscia czekam na info.

Mavika, nie mysl o tym. Dlaczego akurat Tobie mialoby sie cos przydarzyc? Na pewno bedzie dobrze :) Fasol ma u Ciebie dobrze, siedzi tam i rosnie. Pusty pecherzyk plodowy zdarza sie ale nie za kazdym razem przeciez. Nie u Ciebie.

hej dziewczyny, witajcie

Ania hmm najlepiej by było zrobić badania, jakich hormonów brak, tak bez recepty to chyba castagnus - ale to w sumie też lepiej po badaniach

karla - ano wcale nie łatwiej, my pierwszego smyka zmajstrowaliśmy w pierwszym cyklu prób [miałam wtedy 29 lat]
a teraz rok próbujemy zmajstrować drugiego i jakoś nie wychodzi [teraz mam 33]
nie wiem na ile to wina wieku

kruszka na wszelki wypadek... dacie radę, a nawet jeśli do szpitala, to Franiu dostanie zastrzyk na rozwój płuc będziecie pod kontrolą i może jeszcze uda sie te kilka tygodni urwać

Aniu wiem ze sa tabletki femifertil, to ziołowe leki dostepne tylko w necie. Brałam je i po nich miałam owulację. Przypuszczam że to po nich się udało :))) tylko nie można ich mieszać z hormonami żadnymi. Spróbuj tego. jak się nie uda to już tylko ginekolog pozostaje.

Kruszka słonko - wierzę że wszystko na ktg będzie dobrze. Pomodlę się za Was. Franuś na pewno jest zdrowy i jeszcze troche posiedzi w swoim domku. Trzymaj sie kochana.

MAvika - ja tam wypaplałam od razu wszystkim. Tyle na to czekałam że chciałam się wreszcie cieszyć i dzielić tą radością ze znajomymi. Nie ma co zakładać że się nie uda.

OOO widze ze kolejka jest następująca - KAmi, Agnieszka, Kruszka i chyba ja :)))

Staraczki widze że to jest u nas tak że jak jedna się rozpakuje to następna fasolkuje . Jak Błonka się rozpakowała to udało się MAvice tak więc czekajcie na Kami a w ciągu miesiąca następna będzie skakała do góry :))))))))

kurcze zapomnialam wam napisac ze ja siedze w anglii :p a tu ciezko o ginekologa, wogole na wiekszosc spraw maja wyrabane niestety

Fioletowa a tego castagnusa dzisiaj zamowilam :)

Kruszka kochana tulkam Was mocno i zaciskam meeeeega kciukasy żeby wsio było dobrze !!!&&&&&&&&&&&&&&&&&& będzie napewno kochana !!! Frano silny chłopczyk!!!!
Mysiu kochana napisałam jeszcze jak leżałam na porodówce i mnie szyli , tak myślałam że napewno nie dostałaś bo nie odp :*
Aniu my kupiliśmy w h&m jakiś czas temu ale pozneij jak bylam to juz nie bylo ich :(
Błonnka kochana nie nie miał żółtaczki ,naszczescie :) bo i bez tego tyle dni w szpoitalu , a teraz walczymy o karmienie cycem ale mały ssak jakoś się złości strasznei z cycem i ściagam do butli na zmiane z mlekiem z proszku ,ale chcialam juz zrezygnowac z cyca no ale maluszek ma taka potrzebe ssania ze ciagle szuka gdzie by sobie pociumkac a smoczka nie umie i wypluwa :p
dziekuje dziewczyny :))))

reklama
Kruszka jadę dzisiaj na czuwanie, będzie wniesienie relikwii św. Rity, będę o was myśleć.
Gryzoń a na którego grudnia masz termin? Bo ja jakoś zaraz po was :tak:
Mavika będzie dobrze wszystko u Ciebie, nic się nie zamartwiaj
Lecę jakiś obiadek zrobić, mam ochotę na naleśniki z twarożkiem i morelami albo brzoskwiniami :-p

Do góry