reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
maja !! wielkie gratulacje i uściski !! :laugh2: dużo zdrówka dla Was!!!

A dziś mój 18 dc i jakoś dziwnie się czuję, jakby mi jajniki cały czas tam pracowały.. 13dc miałam owulke i wiecie co? nie będe się spieszyła z testowaniem, co ma być to będzie.. w 26dc odstawiam luteinę i niech się dzieje co chce..
Tak wogóle jaka koszmaaarna dziś pogoda... ciągle pada:-( tylko moj pies ma radoche z tej pogody, nie ma kałuży której by nie ominęła:-)

Karla no i zdrowe podejście! Mnie przez tą pogodę tak grawitacja przyciąga że tylko leżę :) Dziewczyny kiedy powiedzialyscie bliskim o ciąży? U mnie na razie wie tylko mąż i kuzynka która jest mi jak siostra. Boję się nawet mamie powiedzieć żeby nie było rozczarowania w razie co...

Mavika, u mnie wiedział ten sam zestaw:) Plus mama :) Mama to mama, i tak by się dowiedziała nawet jeśli coś by było nie tak. Na szczęście wszystko ok, u Ciebie też będzie dobrze :)

Kamii coś nie widać ostatnio. Mam nadzieję, że wszystko ok...

MAJA-GRATULUJE !!!!!!!!!!!!
ja jestem dalej w dwupaku :) Ale już mam nadzieję niedługo .. Obiecałam sobie ,że przepuszczę Maję i mogę rodzić więc dostałam zielone światło :)
W zasadzie już rodziłabym o czasie bo po wczorajszej wizycie mam wpisany 37tc a to oznacza ,ze udało mi sie donosić maluszka :)
:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
w zasadzie do 5 października mam zapisany kalendarz ,ale po 5 zaczynam biegać po schodach :)
ale jak zechce wyjść szybciej to się nie pogniewam :) ciężko mi ..Mała warzy już ponad 3 kg ..3 października mam mieć ostatnie usg to się dowiemy dokładnie :)
A Nadia ma zapalenie gardła i biedna mi śpi cały czas z gorączką :(
Tona leków ,a w tym niestety antybiotyk ..A już tyle czasu był spokój ...widać,że lato odchodzi :(

Cześc Kochane....
Nowj Mamusi serdecznie gratuluje....Twój synek ma na imie tak jak mój tato:):)

U mnie dziiaj kochane 21dc....i rano pojawiło się plamienie...tzn sluz brazowy....już byłam pewna ze się @ zaczyna...ale kurcze troszke wcześnie...no ale przez cały dzeń się już nie pojawiło....i nie wiem co mysleć o tym....:-(znowu coś nie tak.....

reklama
Do góry