reklama
pachnąca
Fanka BB :)
Mavika - nie przejmuj się tak bardzo. Osobiście jakoś nie wydaje mi się, że to od clo - clo tylko wywołuje owu i raczej niewielka jest szansa, że masz skutki uboczne po 2 tygodniach od zaprzestania brania clo. 
Mnie też bardzo bolą sutki od wczoraj - prawie dotknąć ich nie mogę. I tempka dzisiaj z rana 37
)
To znaczy pewnie, że owu była - pytanie tylko kiedy i czy jakieś plemniczki dały radę
) Bo staranka ostatni raz były w niedzielę..
(
Ale co tam - ważne że była owu to jest szansa. No i wraca w końcu do normy
Lecę zaraz do gina więc jeszcze potwierdzę czy była owu. Dam znać po wizycie
Mnie też bardzo bolą sutki od wczoraj - prawie dotknąć ich nie mogę. I tempka dzisiaj z rana 37
To znaczy pewnie, że owu była - pytanie tylko kiedy i czy jakieś plemniczki dały radę
Ale co tam - ważne że była owu to jest szansa. No i wraca w końcu do normy
Lecę zaraz do gina więc jeszcze potwierdzę czy była owu. Dam znać po wizycie
mavika
No ja niestety nie dałam rady zrobić monitoringu w tym cyklu. Myślałam, że dostanę okres od razu po odstawieniu dufka a on przyszedł dzień przed moim wyjazdem, teraz do 3go moja ginka na urlopie i po ptokach. No nic, może w przyszłym cyklu wszystko odbędzie się zgodnie z planem. Wnioskuję że to po clo, bo cośmi się nie kleiło że tak wcześnie mam te wszystkie bóle. No i poczytałam i znalazłam wątek w którym laska przestrzegała, że róznież miała wszystkie objawy ciąży, łącznie z mdłościami. A potem przyszła @...Tak więc skoro owulacja jest skutkiem clo, a moje dolegliwości są praktycznie od momentu owu, to teżsą nim spowodowane...Trudno...Jakoś to przetrawię choć mam ochotę dziś gryźć i zabijać. Nawet reklama twarożku mnie wnerwia.
pachnąca
Ano jestem po wizycie u gina. Wygląda to nieźle, bo w końcu była owu :-):-):-):-):-)
Endometrium 10 mm :-):-):-):-)
Za to oprócz owu jest jeszcze mnóstwo torbielek i jeśli za 3-6 miesięcy się nie uda zaciążyć, to trzeba będzie robic laparo.
Plan działania taki, że dajemy czas 3-6 cykli na lekach na zajście w ciążę
)
Mam nadzieję, że się udało
) Ale nie będę sobie nic wkręcać dopóki nie przyjdzie termin okresu
)
Mavika - mnie też bardzo bolą piersi i mdłości miałam w okolicach owu. Może twoje objawy są spowodowane bardzo intensywną fazą progesteronową, ale to jeszcze nie znaczy że nie udało Ci się zajść w ciążę.
To różnie bywa z tymi objawami - jedne dziewczyny mają bardzo silne, a inne nie mają w ogóle. Posłuchać choćby Królowej, którą raz piersi bolą, a raz nie. Nie martw się tym i nie wkręcaj sobie ani ciąży ani jej braku
)) Nie denerwuj się, bo na pewno nie wpływa to dobrze na Ciebie.
Trzymam kciuki
)) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Endometrium 10 mm :-):-):-):-)
Za to oprócz owu jest jeszcze mnóstwo torbielek i jeśli za 3-6 miesięcy się nie uda zaciążyć, to trzeba będzie robic laparo.
Plan działania taki, że dajemy czas 3-6 cykli na lekach na zajście w ciążę
Mam nadzieję, że się udało
Mavika - mnie też bardzo bolą piersi i mdłości miałam w okolicach owu. Może twoje objawy są spowodowane bardzo intensywną fazą progesteronową, ale to jeszcze nie znaczy że nie udało Ci się zajść w ciążę.
To różnie bywa z tymi objawami - jedne dziewczyny mają bardzo silne, a inne nie mają w ogóle. Posłuchać choćby Królowej, którą raz piersi bolą, a raz nie. Nie martw się tym i nie wkręcaj sobie ani ciąży ani jej braku
Trzymam kciuki
aneczek1
Pachnąca, świetne wieści :-) Teraz życzę aby @ nie przyszła!!! W każdym razie cieszę się razem z Tobą. Najważniejsze, że w końcu są efekty po lekach.
Mavika, nie nakręcaj się, bo i tak nie masz pewności co do swoich podejrzeń, a tylko niepotrzebnie wkurzasz się na serki z reklam ;-) Żartuję. Nie zabijaj. Ja wczoraj miałam taki właśnie dzień, że przewertowałam cały internet w celu znalezienia info o tym, w którym dniu cyklu zachodziły dziewczyny. Później byłam zła jak osa na siebie, bo co mi to właściwie dało?
Mavika, nie nakręcaj się, bo i tak nie masz pewności co do swoich podejrzeń, a tylko niepotrzebnie wkurzasz się na serki z reklam ;-) Żartuję. Nie zabijaj. Ja wczoraj miałam taki właśnie dzień, że przewertowałam cały internet w celu znalezienia info o tym, w którym dniu cyklu zachodziły dziewczyny. Później byłam zła jak osa na siebie, bo co mi to właściwie dało?
pachnąca
Dzięki Aneczka
Dzisiaj myślę pozytywnie
)
A wyszukiwanie różnych dziwnych rzeczy w internecie znam z autopsji
) I też kiluje swoje zapędy bo tak jak piszesz - a co to u licha zmienia, że się dowiem..??? 

W każdym razie trzymam za nas kciuki - oby w tym cyklu udało się wszystkim staraczkom
))))
A wyszukiwanie różnych dziwnych rzeczy w internecie znam z autopsji

W każdym razie trzymam za nas kciuki - oby w tym cyklu udało się wszystkim staraczkom
pachnąca
Aneczka - a Ty kiedy testujesz?
Ja dopiero w okolicach 12-13 września
Mavika - a Ty kiedy możesz robić teścik?
Ja dopiero w okolicach 12-13 września
Mavika - a Ty kiedy możesz robić teścik?
aneczek1
Ja raczej w tym nie testuję. Czekam na @. Ja tylko raz testowałam i stwierdziłam, że dopiero jak mi się jakoś znacznie spóźni @ to pomyślę. Póki co nie liczę na wiele. Mój A czuje, że się bzykamy tylko po to i chyba jest trochę zły, więc staranka były ograniczone :-(
pachnąca
Taka strategia może ma swoje plusy - nie nastawiasz się, ze będzie pozytyw to potem nie ma rozczarowania.
Ja będę testowała z dwóch powodów - ostatnim razem testowałam chyba w marcu bo od tamtem pory owu ani widu ani słychu, więc mam nadzieję że tym razem się udało
)))
A po drugie - 14 jadę na imprezę wyjazdową i chciałabym wiedzieć czy mogę alko
W każdym razie Aneczka - nigdy nie wiadomo, może się udało
))
Mi za pierwszym razem (w styczniu) udało się zajść w ciążę (chociaż "ciąża" to może zbyt duże słowo - w każdym razie do zapłodnienia doszło) przy pomocy stosunku przerywanego i to wydawało mi się że nie w dniach płodnych :-) więc wszystko przed Tobą i nigdy nie wiadomo :-):-) Trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Ja będę testowała z dwóch powodów - ostatnim razem testowałam chyba w marcu bo od tamtem pory owu ani widu ani słychu, więc mam nadzieję że tym razem się udało
A po drugie - 14 jadę na imprezę wyjazdową i chciałabym wiedzieć czy mogę alko
W każdym razie Aneczka - nigdy nie wiadomo, może się udało
Mi za pierwszym razem (w styczniu) udało się zajść w ciążę (chociaż "ciąża" to może zbyt duże słowo - w każdym razie do zapłodnienia doszło) przy pomocy stosunku przerywanego i to wydawało mi się że nie w dniach płodnych :-) więc wszystko przed Tobą i nigdy nie wiadomo :-):-) Trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
reklama
aneczek1
Pachnąca, Twoje słowa naprawdę są jak balsam dla moich nerwów <tuli>. My w dniach płodnych mieliśmy dwa przerywane, bo A bał się po imprezie bla bla bla. Pisałam Wam o tym. Jeden był 11/12 dc i do końca, ale to chyba wcześnie. Reszty nie liczę, bo były już w dni niepłodne. No a teraz odkryłam, że mam jakiś dziwny śluz. I sporo go jest. Tylko boję się czy to nie jakaś infekcja, bo jest z żółtymi grudkami :-(
Podziel się: