reklama
Królowa_Dramatu
Fanka BB :)
Mavika kiedy powinnas miec @? Ja nie miałam zadnych objawow, tylko jakby klucie w jajniku. Zrob test przed odstawieniem dupka, moze Ci wyjdzie i wtedy bedziesz wiedziala
mavika
Nie wiem kiedy powinnam mieć @ bo ostatniego dufka biorę 7go a w tamtym cyklu przyszła dopiero po 12 dniach...zrobię test 8go.
Drugą noc prawie nie spałam. Jak nie koszmary to na siusiu albo mojemu psu się coś zawarło i szczekal do okna...
Drugą noc prawie nie spałam. Jak nie koszmary to na siusiu albo mojemu psu się coś zawarło i szczekal do okna...
K
kamii150
Gość
Hej Kobitki
melduję się w dwupaku ,ale miałam straszne problemy przez ostatnie parę dni - ale to wam napiszę na zamkniętym ..
U mnie dziś 34 tc - przekroczyłam tą magiczną linie
U mnie dziś 34 tc - przekroczyłam tą magiczną linie
G
gość 94049
Gość
Mavika, nie wiem czy nie Kamii, albo Kruszka przypadkiem nie robiły testu właśnie w dniu odstawienia dupka i wyszedł, więc nie wiadomo. Kup ten najbardziej czuły, będzie najbardziej wiarygodny.
To nie ja to Kamii:-)
nie nadrobie was dzis ,wpadlam tylko ze jeszcze w dwupaku![]()
Błonka kochana wiesz co baaaaardzo licze ze ubedzie mi tych kilogramow!!! boje sie ze bedzi etrudno bo mama bedzie i bedzie mnostwo dobrego jedzonka pod noskiem ,wiem ze wiele jesc nei mozna karmiac cycem ale qrcze oby ubylo tych nadprogramowych szybko bo makabra !!! a jak Wy sie czujecie??? jak Zosia??
Jak ja bym sobie pojadła pyszności... Ale jak teraz nie mogę to mi sie najbardziej chce, jak mogłam to cisto, batoniki mogły dla mnie nie istnieć:-(
Hej Kobitkimelduję się w dwupaku ,ale miałam straszne problemy przez ostatnie parę dni - ale to wam napiszę na zamkniętym ..
U mnie dziś 34 tc - przekroczyłam tą magiczną linie![]()
Kamii po pierwsze gratki :-) po drugie, dobrze, że juz zajrzałas uffff
K
kamii150
Gość
A właśnie się zorientowałam,ze chomik nam zwiał nie ma go w klatce 

K
kamii150
Gość
mavika- wiem poczekam... gorzej ,ze boję się ,ze go nadepnę , a tego to bym nie przeżyła normalnie ...
Tylko sie zastanawiam jak on to zrobił
akwarium jest przykryte taką szklaną pokrywą tylko na powietrze kawałek zostawiłam ale pod tą szparą stał tylko kołowrotek a przecież po kołowrotku by się nie wspiął...
Tylko sie zastanawiam jak on to zrobił

akwarium jest przykryte taką szklaną pokrywą tylko na powietrze kawałek zostawiłam ale pod tą szparą stał tylko kołowrotek a przecież po kołowrotku by się nie wspiął...
reklama
pachnąca
Kamii - świetnie że jesteś
)
Ja tak na szybko dzisiaj = znowu podróż służbowa połączona z weekendem u rodziców.
CO do dupka - mój gin powiedział, że jak nie dostanę okresu tydzień - dwa po odstawieniu dupka i będę miała pozytywny test ciążowy to mam z powrotem zacząć go brać. Jakoś nie demonizował tego momentu odstawienia dupka - że jak się przestanie brać to nagle się poroni w razie ciąży
)
Ja tak na szybko dzisiaj = znowu podróż służbowa połączona z weekendem u rodziców.
CO do dupka - mój gin powiedział, że jak nie dostanę okresu tydzień - dwa po odstawieniu dupka i będę miała pozytywny test ciążowy to mam z powrotem zacząć go brać. Jakoś nie demonizował tego momentu odstawienia dupka - że jak się przestanie brać to nagle się poroni w razie ciąży
Podziel się: