Kruszka - dzięki za dobre słowo i kciuki

)
Aneczek - rozumiem Cię doskonale, że masz dość, bo ja też już odpadam. Dużo podróżuję w pracy i często ciężko jest się starać wtedy kiedy powinniśmy, bo albo mnie nie ma albo wracam późno i nie mam siły. Generelnie zaczyna mnie to strasznie frustrować - jak tu zaciążyć pracując..?
W tym cyklu co prawda mój M się stara - nie robi uników w stylu stosunku przerywanego (bo wcześniej niestety też mu się zdarzało, na co byłam zła).
My co prawda przytulanki lubimy, ale na to trzeba klimatu - mechaniczne staranka nie sprzyjają zaciążeniu.
Ja cały czas nie wiem co z tą moją owu. Ile tempka powinna skoczyć po owu? Mierzę rano i okazuje się, że dzisiaj mi skoczyła ale trudno to nazwać "skokiem" bo tylko 3 kreski - może to błąd termometru albo wynik potwornego zmęczenia (wczoraj do domu po 22 wróciłam dopiero).
Też mnie to wszystko dołuje, bo chciałabym, a z drugiej strony wydaje mi się, że staranka są za rzadko, a jak już są to wydaje mi się że i tak nie ma sensu bo nie mam owu - i takie błędne koło dołowania się.
Aneczek - przytulam Cię

nie stresuj się, wyluzuj. Może warto rzeczywiście po prostu bzykać się bezstresowo dla przyjemności i jak coś będzie to fajnie..? sama się nad tym zastanawiam, tyle że przy clo i faszerowaniu się innymi lekami zdawanie się na kompletny przypadek jest chyba nierozsądne bo w takim razie po co się faszerować lekami..?
Jutro idę do gina - zobaczymy czy owu była. Bolą mnie za to sutki bardzo i przed wczoraj całą noc bardzo bolał mnie jajnik z którego miałam dominujący pęcherzyk, więc szansa jest. Tyle, że niepokoi mnie niska tempka i śluz który ciągle wydaje mi się płodny..
Królowa - nie przejmuj się takimi drobiazgami bo się zamęczysz!! Ja się pogodziłam że poród, a opieka stałego lekarza to dwie rzeczy. Poza tym tak jak piszą dziewczyny - masz jeszcze mnóstwo czasu na wybór szpitala

)
A jak lekarz z prywatnego nie zrozumie, że bez sensu jest wydawać kasę na poród u niego to może nie jest taki fajny..?
Fioletowa - ja też kawkę popijam i włąśnie złotosiłam snickersa..

)
Mavika - trzymam kciuki żeby to była ciąża &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&