reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Królowa - gratuluję :)) nie martw się niczym - teraz maluszek będzie się zdrowo rozwijał :))

Ja mam dzisiaj znowu załamkę zapoczątkowaną mierzeniem tempki z rana i odkryciem że wynosi ona 36,5 => czyli owu nie było. A mam dzisiaj 17 d.c. więc jeśli jeszcze owu nie było to nie wiem czy w ogóle będzie w tym cyklu. I zaczynam już mieć tego wszystkiego dosyć i tego że mój organizm znowu odmawia współpracy..
Zwyczajnie płakać mi się chce, bo nie mam już cierpliwości wypatrywać owulacji, której notorycznie nie ma!
W czwartek idę na monitoring po raz wtóry w tym cyklu, ale w zasadzie już spisałam na straty ten cykl... W nowym mam ruszać z 3 tabletkami clo..

Obyście miały dziewczynki więcej cierpliwości niż ja..&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Na razie mam 15dc. Owu była chyba w niedzielę, więc na objawy chyba za wcześnie. Bolą mnie sutki 3 dzień, dziś 37,1stopni. Tak poza tym to nic. ale nie mierzę rano dowcipnie tylko pod pachą po koło południa bo się czułam taka osłabiona.

Ostatnia edycja:
Mavika tempka musi być mierzona rano ,przed wyjsciem z lozka .pozneij jest juz zaburzona :( co nei swiadczy ze sie nei moglo udac:)&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&7
Aniu jak sie czujecie???

Ja wiem. Nie mierzę jej w celu śledzenia cyklu tylko dlatego że mi jest zimno i myślałam że będę chora. Ale czuję się w miarę ok a stan podgorączkowy mam nadal. Zwykle mam 36,6.

Nie wiem, myślę że zrobię test 4go września w dzień wizyty u ginki. JAk nie wyjdzie to powtórzę jeszcze w ostatni dzień brania dufka 7go września. Boli mnie brzuch jak na okres...

Ostatnia edycja:
reklama
Pomarudzę Wam trochę - jakiegoś doła złapałam i cały dzień mi jakoś smutno. Prawie bez przyczyny. Tj. prawie bo zaczęło się od tego, że zaczęłam się zastanawiać gdzie bym chciała rodzić. No i mam 2 szpitale. Poszukiwania trwały już od jakiegoś czasu, długo czytałam różne opinie...
Problem w tym, że mój Ulubiony Lekarz pracuje tylko w prywatnym szpitalu. Nie chcę za nic zmieniać lekarza bo go uwielbiam, do tego ciągle chodzę do mojej gin-endo, dzięki której jestem w ciąży (w zasadzie z wdzięczności, bo postanowiłam, że ciążę prowadzi mój Ulubiony Lekarz, no i nie chcę palić za sobą mostów)... Z drugiej strony, nie chcę wydawać kilku tysięcy na poród, bo te pieniądze przydadzą się na coś innego.. I tak mnie jakoś to gryzie, nie wiem co robić :((((
Plan miałam taki, że zapiszę się do szkoły rodzenia do szpitala, w którym chcę rodzić i tam załatwię sobie położną. Ale teraz już sama nie wiem.
Do tego mojego męża nie ma, nie mam z kim o tym porozmawiać, zresztą on pewnie i tak nie wiedziałby o co mi chodzi :(

Do góry