reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Witam sie z wami po weekendzie, kiedy jak zwykle bywam rzadziej:-)
Wczoraj zajrzałam poczytac, ale nie mogłam sie zalogować, nie wiem dlaczego:confused:

Anuś dobrze, że juz jesteś:-) Uważaj na siebie, no i gratuluję krzywej cukrowej szczęściaro:tak:
Fioletowa no szkoda tego cyklu, chociaz sobie odbiłas na imprezie?
Błonka super, że masz takie niepłaczące dziecko. Moje jest w brzuszku bardzo spokojne, czasami mnie to martwi, ale skoro sie rusza to myślę, ze jest ok.
Maju rozumiem Cię, że chcesz zobaczyć swoje maleństwo jak najszybciej, troche Ci nawet zazdroszczę...:tak:

Dzis zaczynam trzeci dzień z pomiarem glukozy i nie jest za fajnie. Pierwszy dzień poza sniadaniem był ok, a dwa nastepne juz nie, pomimo, ze na obiad jadłam to samo to miałam inne stęzenie po pomiarze. Kiepsko sobie z tym radzę... No nic bede jeszcze szukac troche informacji, no i zaraz się biore z asprzatanie to mi troche zbije cukier. Mam sie oszczędzać a z drugiej strony ta cukrzyca...
Bylismy tez na zajeciach Szkoły Rodzenia i to co mi się najbardziej podobało to to, ze w niedzielę panowie milei zajecia oddzielnie, a na nich ozstali uświadomieni co ich czeka w trakcie porodu i połogu. Tak sie cieszę, bo ja nie bardzo wiedziałam jak powiedziec S, że bedzie bardzo cięzko i moge Go nawet zwyzywać... O tym wszytkim powiedziała im połozna, więc mój mąz wie co Go czeka. A także uprzedziła ich, ze połóg jest gorszy niż poród:tak:

reklama
Królowa - trzymam kciuki za wizytę - wzystko na pewno bedzie bodrze. Zazdroszczę cI że nie masz objawów - uwierz mi oddałabym wiele aby tak znosić ciążę!!!!

Błonka - jak to fajnie że masz już Zosiaka. My tak wczoraj z mężem mażyliśmy sobie jak Kalinka będzie już z nami. Ale do grudnia jeszcze daleko.

Maja wklejam tu link do łóżeczka i do wózka:
http://****************/lozeczka/289-lozeczko-baby-boo-wyprany-mis.html

tako princess, princess tako, wózek tako princess - Wózek dziecięcy wielofunkcyjny TAKO Princess 2011 -

hej dziewczyny
kruszka no i dobrze, że już wie... mój to z zaskoczenia został wzięty, bo nie byliśmy na szkole rodzenia [nie miałam jak, bo leżałam]
ale u nas i tak się cc skończyło

dzieki Dziewczyny za kciuki!!! wizyta ok, wszystko w porzadku, dzidziol ma 3,38 cm, serducho pracuje, usg genetyczne za 2,5 tyg. dobrze ze jest to usg bo na wizyte musialabym czekac miesiac :)
pozniej was poczytam bo juz w pracy jestem i z telefonu pisze. pozdrawiam i zycze milego dnia!

Witam się :) Tylko na chwilkę bo idę na zakupy i muszę chociaż troszkę ogarnąć .
Fioletowa-Trzymam kciuki za kolejny cykl &&&
Kruszka-no i bardzo dobrze ,ze mąż juz wie co go czeka :tak:
Królowa-Super ,ze maluszek zdrowy i rośnie szybciutko :)

Królowa gratki udanej wizyty i jeszcze raz sorki za ten telefon:-D

Tez powiedziałam mojemu mezowi, że dobrze, że Go ktos uśiwadomił, bo ja nie wiedziałam jak to zrobić. Widze u niego równiez poprawe jesli chodzi o te zajęcia, bo w pierwszy weekend widziałam, że nie był szczesliwy i troche sobie żarty robił, a teraz jak zajęcia były bardziej konkretne to i on jest bardziej zadowolony:tak:

Królowo gratuluję! Już się nie mogę doczekać kiedy mnie się przydarzy taki cud!

Kruszka też myślałam o szkole rodzenia, bo poza nauką samego oddychania podczas porodu uczą wiele przydatnych rzeczy, które, dla takich kobiet jak ja, które nie miały nigdy do czynienia z noworodkiem są bezcenne. Ale z drugiej strony w styczniu dochrapię się chrześnicy/chrześniaka, więc tam przejdę kurs jakich mało :)

Dziś sutki boląmnie jeszcze bardziej...

Królowa supcio że wsio dobrze z Maluszkeim :) ani si eobejrzysz a bedzi emiał juz 2,5 kg i bedzie wielki :)
Kruszka wczoraj byl jakis blad w systemie na bb i duuuzo osobek si enei moglo zalogowac:( fajniusio ze emek zostal uswiadomiony :) zaluje ze my ni echodzilismy na szkole rodzenia :(((
Gryzonku śliczny wozeczek a lozeczka nei mozna podgladnac bo link nie dziala ,ocenzurowali ci chyba :)

reklama
Dziękuję Wam :)))))
Kamień mi spadł z serca, ale myślę że za kilka dni stres powróci - coś inaczej zakłuje...albo nie zakłuje wcale, jakiś powód się znajdzie..
Tak się denerwowałam, że nie mogłam w nocy usnąć, co u mnie rzadko sie zdarza bo ze snem nie mam problemu a bardzo rano musiałam wyjechać bo do lekarza mam daleko a chyba wszyscy już wrócili z wakacji :(

Kruszka, naprawdę nie masz za co przepraszać :) mam w końcu Twój nr, bo zanim zebrałabym się i z naszej grupy zaczęła spisywać numery to by mi sporo zajęło ;)

gryzoń, fajny wózek, ja też chciałabym taki wielofunkcyjny.

mavika, widok niesamowity, życzę Tobie takiego z całego serca, już niedługo, zobaczysz!

Do góry