reklama
pachnąca
Fanka BB :)
Karla - niestety rzeczywiście wszystko jest pod górkę.. trzymam kciuki za betkę &&&&&&&&&&&&\
ból na okres nic nie znaczy
)
Fioletowa - i za twoje testowanie też trzymam kciuki
))) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Kamii - jak tam się dzisiaj czujesz?
Ja wczoraj pokółciłam się z moim emkiem i jeszcze dzisiaj się to ciągnie (o jakiś drobiazg w zasadzie). Więc wieczór i dzień dzisiaj średni i barak klimatu do staranek..
Byłam też wczoraj u endokrynologa - robił usg tarczycy i powiedział, że są minimalne zmiany. Dał leki na obniżenie TSH.
Dzisiaj idę do gina na monitoring - zobaczymy czy jest się co starać czy w tym cyklu znowu nic.
Królowa - a co u ortopedy?
Mavika - zzdroszczę urlopu
) A w ciąży trzeba niestety czasem być gotowym na wyrzeczenia - ale potem można sobie odbić 
ból na okres nic nie znaczy
Fioletowa - i za twoje testowanie też trzymam kciuki
Kamii - jak tam się dzisiaj czujesz?
Ja wczoraj pokółciłam się z moim emkiem i jeszcze dzisiaj się to ciągnie (o jakiś drobiazg w zasadzie). Więc wieczór i dzień dzisiaj średni i barak klimatu do staranek..
Byłam też wczoraj u endokrynologa - robił usg tarczycy i powiedział, że są minimalne zmiany. Dał leki na obniżenie TSH.
Dzisiaj idę do gina na monitoring - zobaczymy czy jest się co starać czy w tym cyklu znowu nic.
Królowa - a co u ortopedy?
Mavika - zzdroszczę urlopu
pachnąca - to chyba coś w powietrzu, bo my wczoraj tez mieliśmy zgrzyty, heh powiedziałam mojemu że jest niepoważny [generalnie nie kłóciliśmy się, ale gdyby nie to że młody był przy tym, to nie wytrzymałabym] i potem mały do mnie z tekstem "Adam jest niepoważny"

pachnąca
Dobre 
U nas poszło o to, że mam dużo wyjazdów służbowych, a ponieważ mam dni płodne to chciałąm żeby emek ze mną jechał, ale on ma dość wyjazdów i gości i chce posiedzieć w chacie. Żal miałam do niego i powiedziałam że ma wszystko w d.. a to go bardzo uraziło i do tej pory ma focha..
Mam nadzieję, że mu szybko przejdzie i mam nauczkę zeby na przyszłość nie mówić, że nic go nie obchodzi bo strasznie go to boli

Mam nadzieję, że mu szybko przejdzie i mam nauczkę zeby na przyszłość nie mówić, że nic go nie obchodzi bo strasznie go to boli

Królowa_Dramatu
pachnąca, byłam u ortopedy i dermatologa. Dermatolog dał jakiś roztwór i maść na skórę, powiedział, że można je stosować. Co do maści to jeszcze poradzę się mojego Ulubionego Lekarza w poniedziałek
ortopeda.... hmmm.... nie wiem co powiedzieć
wizyta trwała może 3 min, wziął moją głowę w swoje wielkie dłoniska, stwierdził że mam jakąś blokadę i od tego może mnie bark boleć, następnie ukręcił mi kark (na szczęście nie do końca) aż usłyszałam z dwóch stron przeraźliwy kkkrrrrrrraaaaakkkkk i kazał przyjść za tydzień. Jeśli znów będzie mnie boleć, to pójdę za tydzień ale nie jestem przekonana że do tego samego...
trochę mi smutno bo jutro mój mąż mnie opuszcza na 2 tyg. i już mi przykro jest. Gdy wyjeżdżał wcześniej to też było mi smutno ale organizowałam sobie czas spotkaniami przy winku ze znajomymi. Teraz to nie wchodzi w rachubę
Dzisiaj 10 tydzień!!! 1/4 za mną yaaaay!!! Nie mogę się doczekać już poniedziałku i usg! Myślicie, że mój lekarz potraktuje mnie jak wariatkę gdy mu zaproponuję by się do mnie przeprowadził do końca ciąży (musiałby jedynie wziąć ze sobą usg)???
ortopeda.... hmmm.... nie wiem co powiedzieć
trochę mi smutno bo jutro mój mąż mnie opuszcza na 2 tyg. i już mi przykro jest. Gdy wyjeżdżał wcześniej to też było mi smutno ale organizowałam sobie czas spotkaniami przy winku ze znajomymi. Teraz to nie wchodzi w rachubę
Dzisiaj 10 tydzień!!! 1/4 za mną yaaaay!!! Nie mogę się doczekać już poniedziałku i usg! Myślicie, że mój lekarz potraktuje mnie jak wariatkę gdy mu zaproponuję by się do mnie przeprowadził do końca ciąży (musiałby jedynie wziąć ze sobą usg)???
Królowa_Dramatu
trzymam kciuki za pozytywne testy ciążowe!!!!
królowa hehehe a co na to mąż ;-)
a powiem ci że też miałam tak nastawiany kręgosłup - super sprawa
ja miałam tak że mi wystąpił jakiś ucisk w kręgosłupie na jakąś żyłę czy tętnicę i miałam lekkie niedokrwienie mózgu, i to lekkie niedokrwienie objawiło się zaburzeniami błędnika i oczopląsem [jak mi wytłumaczyła laryngolog - najszybciej reagują oczy i uszy na takie rzeczy] a podejrzewali zapalenie błędnika, 2 tygodnie nie mogłam wstać z łóżka - wymioty i zawroty głowy, jakieś tabsy, potem łaziłam na masaże i kark miałam strasznie zablokowany i wtedy mi też nastawili kręgosłup - też takie dźwięki były ;-)
a powiem ci że też miałam tak nastawiany kręgosłup - super sprawa
ja miałam tak że mi wystąpił jakiś ucisk w kręgosłupie na jakąś żyłę czy tętnicę i miałam lekkie niedokrwienie mózgu, i to lekkie niedokrwienie objawiło się zaburzeniami błędnika i oczopląsem [jak mi wytłumaczyła laryngolog - najszybciej reagują oczy i uszy na takie rzeczy] a podejrzewali zapalenie błędnika, 2 tygodnie nie mogłam wstać z łóżka - wymioty i zawroty głowy, jakieś tabsy, potem łaziłam na masaże i kark miałam strasznie zablokowany i wtedy mi też nastawili kręgosłup - też takie dźwięki były ;-)
Królowa - ani sie obejrzysz jak będziesz miała brzuch jak balon!!!!!! i zaraz poczujesz ruchy maluszka. Gratuluję!!!
Karla - współczuje remontu, u nas tez wszystko skute, ale my sie wyprowadziliśmy na ten czas
kochana co do betki - w 23 dniu beta wyszła w zakresie braku ciąży, a w 29 dniu wyszła mi juz 90
) takz etrzymam kciuki
Błonka - ale Zosiak jest słodki.
Aniu - powodzenia. trzymamy kciuki wszystkie!!!!
Karla - współczuje remontu, u nas tez wszystko skute, ale my sie wyprowadziliśmy na ten czas
Błonka - ale Zosiak jest słodki.
Aniu - powodzenia. trzymamy kciuki wszystkie!!!!
Ostatnia edycja:
Królowa_Dramatu
fioletowa, mój mąż to jeszcze (rozumie, że spokój psychiczny żony jest teraz najważniejszy), ale co na to żona mojego Lekarza....?
Miałby swój pokój, mogłabym mu gotować nawet codziennie
ortopeda nazwał to "terapią manualną", dobre! Może zadziała, poczekam, na razie nie boli
gryzoń, najbardziej chciałabym mieć już pierwszy trymestr za sobą.. Może gdy będę miała brzuchol i czuła ruchy, będę spokojniejsza bo teraz sam stres.
Tym bardziej, że poza brakiem okresu i pobolewających piersi, objawów u mnie brak. Gdyby nie to że miałam już usg i widziałam serducho, mogłabym wziąć udział w programie "ciąża z zaskoczenia" albo "porodówka"
ortopeda nazwał to "terapią manualną", dobre! Może zadziała, poczekam, na razie nie boli
gryzoń, najbardziej chciałabym mieć już pierwszy trymestr za sobą.. Może gdy będę miała brzuchol i czuła ruchy, będę spokojniejsza bo teraz sam stres.
Tym bardziej, że poza brakiem okresu i pobolewających piersi, objawów u mnie brak. Gdyby nie to że miałam już usg i widziałam serducho, mogłabym wziąć udział w programie "ciąża z zaskoczenia" albo "porodówka"
reklama
K
kamii150
Gość
pachnąca - poza tym,że boli mnie miednica i okolice to jest ok
Ja z moim niestety kłócę się non stop ,a on na koniec kłótni mówi "nie mam zamiaru się kłócić bo zaraz mnie pobijesz przez te hormony"
a w tedy to mam ochotę go normalnie udusić
Królowa- Gratuluję 10 tyg
Ja się jutro będę chwalić bo znów nowy tydzień mi wskoczy 
Gdzie nasza kruszka?
i czy ktoś wie co u Ani ?
Ja z moim niestety kłócę się non stop ,a on na koniec kłótni mówi "nie mam zamiaru się kłócić bo zaraz mnie pobijesz przez te hormony"
Królowa- Gratuluję 10 tyg
Gdzie nasza kruszka?

Podziel się: