reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Błonka no prześliczna Zosieńka!!! i fajnei że jesteście już razem , i że jakoś się układa . no i że Ty dochodzisz do siebie ,szybciutko jak na cc! supcio Wam :)))
qrcze dziewczyny ma ktoś kontakt do ANI? żebyśmy wiedziały co u nich ,choć wszystko muuuuusi być dobrze &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

ania &&&&&&&&&& za ciebie i maluszka w brzuszku!!
błonka słodka ta Zosieńka tak ładnie sobie śpi;-)
maja moj mały siedział 2 tyg po terminie nadal w brzuchu az go siłą mosieli wyciągac;-)Ciekawe jak bedzie tym razem bo lekarzowi cos sie szyjka nie podoba i mamy zakaz sexu bo moze być przedwczesny poród

Aniu Sloneczko masz jak w banku, bedę o Tobie pamiętać &&&&&&&&&&&&&&&&&& Ale czy Ty masz jak dac nam znać? hmm...
Błonka jaka śliczna ta wasza dziewuszka:-)

Aga no ja wg lekarzy juz dawno powinnam urodzic :) a maly sie trzyma i ani mysli wychodzic:) chyba zaczniemy przytulanka ...chociaz ja sie boje :( kciukasy aby Wasze maluszki wziely przyklad z Adasia:)

Maja- nie nie Ty masz pierwszeństwo niech nasz córcia jeszcze sie wstrzyma :)
Nam dzień minął w miarę dobrze..
Mam dość leniuchowania ,ale co zrobić ..
Aniu-Trzymam kciuki &&&&
Błonka- Zosieńka jest przecudna :)

Złośliwość rzeczy martwych! Musze jechać na betkę, wsiadam do auta i co słyszę? TRrrTTRRR!!! jak z karabinu jakiegoś! :p Po prostu świetnie! W ogóle wydaje mi się że chyba na fasolkę nie mam co liczyć bo od 2 dni pobolewa mnie brzuch jak na @ chociaż może trochę słabiej.. Ale nie robię sobie nadziei, bo najgorsze są rozczarowania :)

A jak Wam się dzień zaczął?? Mam nadzieje, że bez większych przygód :):):)

heloł

karla ja miałam nockę z przygodami - troszkę różnimy się z mężem na temat teorii uczenia dziecka zasypiania bez naszej obecności w jego pokoju ;-)
oczywiście mały cwaniak tylko na tym skorzystał ;-)

współczuję przejść z autem

ja też się staram nie wkręcać, ale sikańca zrobię chyba w sobotę, bo wieczorem mam iść na imprę do kumpeli, która odchodzi z pracy i nie wiem czy mam pić drinki [a jej mąż jest barmanem] czy soczek ;-)
a cycki mnie pobolewają...

Witajcie dziewczyny. Ja już po wakacjach. Było super. A dziś śniło mi się że zaszłam w ciążę i jak się obudziłam to mi się tak żal zrobiło że to tylko sen...:-(

reklama
mavika - I Jak po wakacjach ? Spokojnie to już nie długo nie będzie tylko sen.
Fioletowa-my też walczymy z małą ,ale ona nie daje za wygrana ,a mi czasem brakuje sił i ją biorę do nas :zawstydzona/y:
Co do samochodu to wolę się nie wypowiadać my z naszym mamy takie przygody ,ze chyba wydaliśmy już na naprawy tyle ile nas samochód kosztował , emek się śmieje ,ze kupimy sobie golfa i wio - bo części tanie i wszędzie dostępne,ale mnie wizja jeżdżenia golfem przeraża- nie lubię tych samochodów...

Do góry