reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Karla - tak jak piszą dziewczyny - po 48 godzinach powinna betka podskoczyć dwukrotnie :) Ale to tak orientacyjnie - ważne że rośnie. Trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Kasieńka - wydaje mi się, że raczej to nie była owu :) nie sądzę, żeby clo tak zamieszał w organiźmie :)

Ikasia - rozumiem Cię doskonale, sama nie raz myślałam żeby wyluzować i odpocząć trochę od forum i myśli o starankach :) Na razie jeszcze zostaję. ALe TObie życzę spokoju i luzu wewnętrznego - daj się ponieść nurtowi i zajmij się czym innym :) Dla zdrowia psychicznego.
Trzymam za Ciebie kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Aneczek - gdzie jesteś? co się u Ciebie dzieje? ktoś coś wie co u Aneczki??

Maja - jak się dziś czujesz?

reklama
wpadłam dziewuszki tylko zebyscie si enei martwily , u nas nadal cisza, Mąłemu si enei spieszy . humor makabra od 4nie spalam bo obudzil mnie głodek (codziennie ostatnio) wstalam zjadlam i nie moglam pozniej oddychac ,dopiero gdzies o 6.30 jzu zmaskarowana padlam i o 8kosic trawsko zaczeli wiec po spaniu i leb mnei tak boli z neiwyspania i wogole czuje sie do d......!!! spac w nocy nei moge bo 100razy siku a dzis doszedl mega bol bioder i na zadnym boku spac nei moge na plecach nie wolno to jak mam spac na stojaco????????????!!!!!!!!!!! sory ze wam pomarudzilam ale taki bede juz miala dzis caly dzien !:( wygladam jak te zwierzaki w reklamie orange napąpowane :(((((((((((((

Dziewczyny idę do szpitala :-( Lekarz stwierdził, że nie podoba mu się ten napięty brzuch. Mam się spakować i jeszcze dzisiaj zgłosić na oddział. Proszę o modlitwę

ankka02 nie martw się, wszystko będzie dobrze! bądź dobrej myśli! trzymam kciuki za Ciebie i za Twoje Maleństwo!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

maja16 nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło:) Niedługo Dzieciątko przyjdzie na świat i nic Ci już nie zepsuje nastroju. Będzie dobrze :)

A ja od rana wojuje z remontem łazienki, gipsowanie, docieranie, gipsowanie, docieranie... Nawet mój pies jest już cały biały!:szok: Mam nadzieje że szybko sie uporamy z tym remontem.. :)

Ania - jestem przy Tobie myślami i przesyłam pozytywną energię &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Trzymaj się - na pewno będzie dobrze. Dobrze, że lekarz szybko działa profilaktycznie.

Maja - współczuję niewyspania - sama jestem strasznym śpiochem i wyglądam jak zombi po nieprzespanej nocy. Może w dzień spróbuj sobie trochę odbić? Czasami są takie dni, że wszystko jest pod górkę..

maja jeszcze chwilkę i będziesz mieć to za sobą, trzymam kciuki za ekspresowy bezbolesny poród...

ania trzymam kciuki, ważne że jesteś pod opieką, dacie radę!

Aniu zaciskamy mega kciukasy za Was!!! bedzie dobrze kochana!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
dzieki dziewczyny proboje sie legnąć teraz ale nie moge oddychac i przez to spac, MAM DOŚĆ!!!! NIECH MNIE KTOŚ PRZYTULI !!! o Adas to zrobił :) hehhe i juz lepiej :p

a widzisz kochana jakoś mój uparciuszek nie chce opuszczać tego swojego domku :)))) tyle Go prosiliśmy żeby siedział tam dłuuugo (pamiętasz jak lekarz straszył że juz od 28tc bedzie trzeba lezeć w szpitalu i monitorować żeby poród nei nastąpił przez nerki ) no i Mały wziął sobie to do serca i się tam trzyma :))) pewno posiedzi aż Go nie wyciągną siła ,więc liczę się że chyba jeszcze miesiąc w dwupaku mnie czeka :)
Kamii chyba bedziesz pierwsza:)
Błonak kochana jak u Was?? jak Zosia?? śpi duzo?? kochana powiedz mi czy lekarze mowili Ci ze bedzie tak duuuza??

reklama
Błonak kochana jak u Was?? jak Zosia?? śpi duzo?? kochana powiedz mi czy lekarze mowili Ci ze bedzie tak duuuza??
u nas ok, ja sie czuje coraz lepiej, rana sie ladnie goi, a Zosia spi duzo ale w nocy jej sie wlaczaja fazy czuwania... jakby w dzien nie mogly hehe :-D
Nam lekarze mowili ze Zosia bedzie duza, pierwsza prognoza byla na 3,700 a potem peni doktor mowila ze bedzie wieksza jednak kolo 4 kg no i sie sprawdzilo, a kazdy mowil ze to nie prawda ze tylko prognozy i ze moze byc nawet kolo 3 bo sprzet sie myli... a jednak sie nie mylił.
Zobacz załącznik 493167

Do góry