alebur
Mama Miłoszka i Izuni
u nas ok, ja sie czuje coraz lepiej, rana sie ladnie goi, a Zosia spi duzo ale w nocy jej sie wlaczaja fazy czuwania... jakby w dzien nie mogly hehe
Nam lekarze mowili ze Zosia bedzie duza, pierwsza prognoza byla na 3,700 a potem peni doktor mowila ze bedzie wieksza jednak kolo 4 kg no i sie sprawdzilo, a kazdy mowil ze to nie prawda ze tylko prognozy i ze moze byc nawet kolo 3 bo sprzet sie myli... a jednak sie nie mylił.
Zobacz załącznik 493167
Błonka prześliczna duża dziewczynka... super , że dochodzisz do siebie i wszystko ładnie się goi.
ania &&&&&&&&&& za ciebie i maluszka w brzuszku!!
błonka słodka ta Zosieńka tak ładnie sobie śpi;-)
maja moj mały siedział 2 tyg po terminie nadal w brzuchu az go siłą mosieli wyciągac;-)Ciekawe jak bedzie tym razem bo lekarzowi cos sie szyjka nie podoba i mamy zakaz sexu bo moze być przedwczesny poród
my mamy zakaz od samego początku
pachnąca - to chyba coś w powietrzu, bo my wczoraj tez mieliśmy zgrzyty, heh powiedziałam mojemu że jest niepoważny [generalnie nie kłóciliśmy się, ale gdyby nie to że młody był przy tym, to nie wytrzymałabym] i potem mały do mnie z tekstem "Adam jest niepoważny"
![]()
zdecydowanie coś w powietrzu było , ja też pocięłam się ze swoim m i to dość poważnie.
pachnąca - poza tym,że boli mnie miednica i okolice to jest ok![]()
Ja z moim niestety kłócę się non stop ,a on na koniec kłótni mówi "nie mam zamiaru się kłócić bo zaraz mnie pobijesz przez te hormony"a w tedy to mam ochotę go normalnie udusić
![]()
Królowa- Gratuluję 10 tygJa się jutro będę chwalić bo znów nowy tydzień mi wskoczy
Gdzie nasza kruszka?i czy ktoś wie co u Ani ?
pachnąca dobrze , że m chociaż odpuszcza, gorzej byś się czuła jakby stawiał mimo wszystko na swoim