reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Kruszka, Fioletowa, Królowa wolałabym, żeby los zadecydował za mnie ponieważ zdaję sobie sprawę, że jeżeli zajdę w ciążę będę ryzykowała swoje życie. Nie wiem czy jestem na to gotowa świadomie. Najbardziej przeraża mnie fakt, że maleństwo może zostać bez mamy. Z drugiej strony wiem, że jeżeli będę zdrowa będzie mi szkoda, że nie zaryzykowałam. Naprawdę mam dylemat.
Jest też pozytywny aspekt - znalazłam na internecie przykład dziewczyny z takimi samymi wynikami jak moje. Urodziła zdrowe dziecko. Minęło już kilka lat i oboje są zdrowi. Więc może warto podjąć to ryzyko. Tym bardziej, że bycie mamą to moje największe pragnienie już od dawna.

reklama
Pachnaca- o kurcze to nie za dobre wiesci...
A wiecir co jest najgorsze- ze to nasze cholerne panstwo wcale nie pomaga osonom takim jak my! Po co zabieraja nam na ZUS jak wszystko i tak musimy placic... Ja chodze tylko do gin i dentysty i za wszystko place eh...

Ja poobserwuje siebie pare dni i zobacze co sie bedzie dzialo bo wydaje mi sie ze mam juz sluz plodny;]
A czy mozliwe jest ze cos mi sie porypalo po clo? Bo w tym mies go nie biore...

Maja16 betke robiłam w 26dc. Byłam u Gina po duphaston i kazał mi powtórzyć badanie we czwartek(29dc). Dziękuje za wsparcie!

Kasienkadg jestem dobrej myśli ale też nie chce sobie za wiele obiecywac.. zobaczymy co będzie to będzie..

Pachnąca zastanawiam się właśnie o ile betka powinna podskoczyć? Dzięki!

KrólowaDramatu i tak zrobie:tak:

Kamii150 wiem, że to może nie być ciąża, ale test robiłam 12 dni po owulacji i wszystko chyba zależy od tego kiedy doszło do zagnieżdżenia, a podobno między 6 a nawet 12 dniem po owu! Może jakaś nadzieja jest.

Zawsze na @ bolały mnie sutki a teraz nic, więc albo będzie fasolka albo @ się przesunie.. Dziękuje za wsparcie dziewczyny! Bardzo mi go potrzeba..

Kochane...muszę zniknąc z forum...muszę to zrobić dla siebie...dla swojego zdrowia...tzn nie do konca zniknę, bo będę do Was wpadac i zaglądać...ale raczej się udzielać nie będę....teraz czekam na @,...kolejny cykl to zabieg M i dopiero wetedy wracam do staran....chce w tym cyklu co bedie zapomniec o wszystkim...jestem juz zmeczona i muszę odpocząć.....

Trzymam za Was wszystkie kciukasy:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Ikasiu wpadaj czasami dawać znać ! i mega kciukasy za szybki powrót w lepszym humorku i z dobrymi wieściami!!!&&&&&&&&&&&&&&&
Karla troche dziwnie kazal Ci powtorzyc ta betke bo jak robilas w 26 to powinnas teraz w 28 wtedy najlepiej widac przyrost czy jest prawidlowy , tak samo si esprawdza spadek betki rowne 2dni nawet jedna godz powinna byc ,no ale co gin to tez i opinia moze tak Ci kazal bo to b. wczesnie jest .wiec meeeega kciukasy za wysoka betke&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

u mnie bedzie drugi synuś
wink2.gif
podobno waży już 1,5kg
wink2.gif
i wszystko z nim ok
wink2.gif
No to super będziesz miała 3 facetów w domku :)
Mój emek się śmieje ,ze fajnie by było gdyby nasz chomik chociaż okazał się być facetem :)
Ikasia- Wracaj jak najszybciej :tak:
Maja-Jak tam ?

hej
lkasia trzymam kciuki, mi miesiąc przerwy dał trochę odpocząć - niestety niewiele, bo wokół mnie wysyp ciężarówek

ja teraz najchętniej położyłabym się spać i wstała w poniedziałek - ostatni tydzień cyklu jest zawsze najgorszy, pic na wodę i fotomontaż - "objawy" mi się pogłębiają, pewnie po to by jak @ przyjdzie zniknąć jak ręką odjął...
ech przespać to, byłby luksus

reklama
Do góry