reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
tak,ale bardzo słabiuteńka ta kreseczka była - dosłownie cień cienia ,ale dwa dni później już ładna , widoczna ...:)
Zawsze możesz jeszcze zrobić bete ..

tak wiem, tylko mieszkam w takim miasteczku gdzie na wynik bety czeka sie 2 dni.. mam nadzieje że tym razem sie udało.. a miałaś juz jakieś objawy?? dziwie sie bo zawsze mnie po owu sutki bolały a teraz nic mnie nie bolą, tylko czuje jak mnie prawy jajnik (tam gdzie byl pecherzyk) czasami ciągnie, taki dziwny przytłumiony ból w dole brzucha. Nie chce się nakręcać, bo już wiele razy sie rozczarowałam :((

Kruszka zazdroszcze spania n abrzuszku!!!!! ja tez chce!!!:))))
Kamii no i giciorkowo juz coraz bezpieczniej!!!
Królowa nei czytaj neta !!! a najbardfziej odradzam najgorszego lekarza na świecie dr.Google!!! macica uciska kochana ale dopiero jak maluszek jest b.duzy , a na poczatku nic nie uciska bo wazy pare gramików i jest malusi ,wiec si enei stresuj spiej jak ci wygodnie bo pozneij to juz bedziesz musiala spac tak jak Ci maluszek pozwoli a nie jak ty bedziesz chciala:)
Mavika odpoczywajcie i relaksujcie sie:))))

Dzięki Dziewczyny, :*
staram się nie czytać, ale samo mi "wpada"... a potem staram się myśleć, że mnie to nie dotyczy i ... wtedy się zaczyna - a tu mnie zakłuje inaczej niż zwykle, tu coś zaboli, lecę do łazienki sprawdzić czy wszystko ok... Teraz mam w głowie kolejną czarną chmurę związaną z badaniem usg za 3 tyg (to w celu wykrycia ewentualnych wad genetycznych)... i czytam... i :szok: Muszę znaleźć sobie jakieś zajęcie na weekend by nie czytać...

pobolewa mnie kręgosłup (mam siedzącą pracę), od kilku lat ćwiczę jogę i było już naprawdę super. Ale teraz mam przerwę i znów się zaczyna... Muszę pilnie wrócić na zajęcia :/ tylko że jedna ginekolog powiedziała na samym początku, że za wcześnie. Drugi mówi, że ok tylko by poinformować instruktora. Chyba skorzytam z tej drugiej opcji. Do tego przyda mi się trochę ruchu

karla, ja też brałam duphaston 16-25 dc. Test zrobiłam dopiero w 28 dc i wyszła druga bardzo blada kreska. Nie robiłam wcześniej bo nie sądziłam, że mogło się udać, nie miałam objawów, jedynie czułam kłucie jakby w jajniku..
W cyklu, w którym nam się udało miałam robione badania hormonów - w tym progesteron w 21 dc i wyszedł wysoki, tak w górnej granicy normy jeśli nie byłabym w ciąży.
Spróbuj zrobić test w 26 dc, ale nie wiem czy coś wyjdzie, z porannego moczu.

Dzieki Kochane za kciuki dla siostry!

Kurszka
- dzięki za kciuki :) monitoring mam w czwartek - to będzie 13 d.c. (miał być w 9 d.c.) ale wczesniej @ dostałam.

Na razie nic mnie nie boli i jakiś kryzys mam, że clo nie działa i chyba muszę się szykować na laparo. Bolą mnie tylko plecy od jakichś dwóch tygodni (nisko z prawej strony jak korzonki) i się zastanawiam co to może być.. No i mam śluz podbarwiony krwią momentami (ale tak mikroskopijnie) i się zastanawiam czy to po clo czy znowu się jakiś polip przypałętał..
Mam dzisiaj zdecydowanie kryzys i brak wiary..

Aneczek - dzięki i wzajemnie trzymam kciuki, żeby się w tym cyklu udało :))) &&&&&&&&&&&&&&

Królowa - rozumiem Cię doskonale, że wszystko czytasz, bo ja mam tak samo :)) ale chyba najrozsądniej jest nie czytać i nie wmawiać sobie chorób :D

Lecę się pakować bo za godzinkę jedziemy do rodziców na weekend.
Ściskam Was mocno fluidkowo :))

karla, ja też brałam duphaston 16-25 dc. Test zrobiłam dopiero w 28 dc i wyszła druga bardzo blada kreska. Nie robiłam wcześniej bo nie sądziłam, że mogło się udać, nie miałam objawów, jedynie czułam kłucie jakby w jajniku..
W cyklu, w którym nam się udało miałam robione badania hormonów - w tym progesteron w 21 dc i wyszedł wysoki, tak w górnej granicy normy jeśli nie byłabym w ciąży.
Spróbuj zrobić test w 26 dc, ale nie wiem czy coś wyjdzie, z porannego moczu.

Oj nie sądzę żeby w 26dc już coś wyszlo, bo to chyba jeszcze za wczesnie....ale w sumie to zalezy chyba od owu kiedy byla....

Ja się w sumie zaczynam zastanawiac kiedy test robic....zastryk Ovitrelle bralam w zeszla srodę, wiec dzisiaj jest 10 dzien od wziecia....jak myslicie kiedy robic? Owu byla w czwartek tydzien temu.....

reklama
Oj nie sądzę żeby w 26dc już coś wyszlo, bo to chyba jeszcze za wczesnie....ale w sumie to zalezy chyba od owu kiedy byla....

Ja się w sumie zaczynam zastanawiac kiedy test robic....zastryk Ovitrelle bralam w zeszla srodę, wiec dzisiaj jest 10 dzien od wziecia....jak myslicie kiedy robic? Owu byla w czwartek tydzien temu.....

Hmm ... a może niedziela będzie w sam raz? 12 dni po zastrzyku to chyba juz bezpieczny termin &&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Do góry