reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Mavika wydaje mi sie ze Twoj emek ma rewelacyjne wyniki !!! bynajmiej w porownaniu do mojego:p
macie 9% prawidłowej budowy to jest b.duzo!!! wiec giciorek na maxiorka!!! żywotnosc piekna, ilośc pozazdrościć jedyne co to macie za wysokie ph , bynajmniej tak mi si ewydaje ale ekspertem nei jestem:p
no i mega kciukasy za II krechy juterko!!!!

Kruszka- spóźnione - wszystkiego najlepszego :)
mavika trzymam &&&&& Daj znać jak zrobisz test ...
Maja - jak tam się trzymasz? teraz czekamy na Ciebie :)
A mnie coś tak kości bolą(ale te kości tam na dole :( )
Jakbym się uderzyła czy coś -ale bolą tylko przy skurczach :confused:..
hmm lekarz dopiero w Poniedziałek ...Zwariuję kiedyś :zawstydzona/y:
A kupiliśmy wczoraj chomika :-D Byliśmy z emkiem i małą na spacerku na deptaku i był zoologiczny i pomyśleliśmy,ze zrobimy niuni przyjemność i obejrzymy zwierzątka no i były chomiki w przecenie za 5zł :laugh2: no i z Nadia zaczęłyśmy prosić M ,żeby kupił .. hehe po ok 5 min udało się ..Ale jak zaczęłam wybierać klatki,jedzenie , witaminy to miał minę taką nie tego -ale suma sumarum stwierdził,że jest "fajny nawet" :-p
A i mała nauczyła się nowego słowa "do domu" i teraz każdy kto u nas chwilę siedzi słyszy od małej :"do domu":rofl2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam sie z rana, Kamii dziękuję :-)
No właśnie Maja teraz Ty:tak: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Mavika &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Nie mogłam spać:-( Zaprosiłam na dziś gości i troszkę miałam wczoraj pracy, ale tak ja sobie rozłożyłam, żeby się nie przepracować. S mnie cały czas pilnuje i pomaga jak może:tak: No i wczoraj późno się położyłam, jeszcze plecy mnie strasznie bolały i pięty. Oczywiście jeszcze godzina przy książce i zrobiła się 1.00. Przyśnił mi się straszny koszmar (mam nadzieje, że nic się złego nie wydarzy). No i obudziłam się 4.30 i koniec spania... S nie chciał mi pozwolić wstać razem z nim, ale ile można leżeć w łóżku, a tak jestem po śniadaniu już. Zaraz się wezmę do pracy. Przepraszam za to marudzenie z rana...

Kruszka-Ja to bym sobie jeszcze chętnie pospała,ale musiałam wstać zrobić małej śniadanko i emkowi kanapki do pracy ,a na 9-10 mam umówioną sesje - muszę w końcu zrobić bo jak sie nie wezmę to już nie zrobię i będę żałować,ze nie mam zdjęć z brzuszkiem ...
Dobrze mieć znajomych ,których znajomi są fotografami :-D zniżki polecą :p hehe ..Ja jestem nie wyspana pierwsza noc z chomikiem (mała nazwała go Kuki :-D) to był koszmar - co chwilę się budziłam,bo coś mi "chrupało" :rofl2:

A w dodatku mama wyjechała do środy na mini wakcje i nam psa zostawili ..normalnie masakra-lubię zwierzęta ,ale nie w takich ilościach -zwłaszcza,ze mamy tylko dwa pokoje ...

No niestety, chomiki to są nocne zwierzątka. Jak kiedyś miałam chomiczka, to na noc zanosiłam klatkę do przedpokoju, by mi nie hałasował. A i jeszcze podobnie było z papużkami, bo one zaczynały "śpiewać" jak tylko robiło się widno, więc latem od 4.00 dawały czadu. Dlatego lądowały na noc w łazience, albo je czymś przykrywałam:-)

Kamii a wstawisz zdjątka z sesji? Plissss..... Ja czekam na sesję od S, ale to na spokojnie sobie zrobimy. Mamy statyw, więc coś tam popracujemy :tak: A niedawno dowiedziałam się, że koleżanka, kiedyś zapalona fotografka robi profesjonalne sesje: ślubne, dziecięce. Ale niestety wyprowadziła się na Mazury, więc Ty kochana korzystaj korzystaj:tak:

Mavika, jak tylko wrócisz od lekarza, to daj znać co i jak! Kciuki za test Kochana :-)
A co tam u Błonki? Macie Dziewczyny jakieś wieści? Kiedy wraca ze szpitala?

reklama
Ja też witam się z rana.

Błonka gratulacje!
Kruszka spóźnione, ale szczere, najlepsze życzenia:)
Mavika &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i czekam na wieści.
Aneczek 1 chomik to świetny pomysł, ja już mam prawie zwierzyniec :) w końcu kupiłam akwarium i co @ przyszła kupowałam zwierzątko akwariowe. Do głaskania mam psa.

Ja jeszcze wyleguję się w łóżku, za oknem leje już drugi dzień. M w pracy, a mi nic się nie chce.

Do góry