reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Aneczek no szkoda, ze @ przylazła, ale przynajmniej wyjaśniła się sytuacja tych plamień, przytulam Cię... Co do chomika, jesli ma Ci pomóc w odwróceniu uwagi to czemu nie:-D

Kate, Aneczek dzięki:-) Tak tak, zmiana cyferki z przodu, ech....

Napisałam dziś do Błonki, przesłałam jej gratki, całusy od wszystkich ciotek:-) Ależ z niej szczęściara, że tuli już swoje maleństwo. U mnie jeszcze niecałe trzy miesiące do terminu OM.
W sobote miałam mieć Szkołę Rodzenia, ale została odwołana z powodu małej liczby osób, więc powinna się zacząć 18.08, juz nie mogę się doczekać zajęć:tak:

Wyczytałam dziewczyny, że jak się ma z reguły bolesne @ i zdarzy się jakaś bezbolesna, to oznacza, że nie było owulacji
shocked.gif
Skąd taka teoria?! Rózne bzdury czytałam, ale takie coś? Ja mam tym razem raczej mało uciążliwą, bo z reguły muszę jechać na ibupromie max, a tym razem wyjątkowo obyło się bez.

Kruszka NAJLEPSIEJSZEGO !!! STO LATEK W ZDRÓWKU SZCZĘSCIU POMYŚLNOŚCI I SPELNIAJĄCYCH SIĘ MARZENIACH!!!!
Aneczek wiesz co ja kiedys bylam u ginka i w poczekalni spotkalam pare i starali si echyba cos kolo3 lat ,nic nei pomagalo lekarz kazal kupic zwierze do glaskania ,kupili krolika a miesiac pozneij byla w ciazy ta kobitka wiec moze to wszystko ma jakis sens!
Kamii no my stresa mamy juz jak hoho :) ze lada dzien moze si ezaczac, w zeszlym tyg juz myslalam ze to nastapi ten dzien ale si euspokoilo , no ale jakos mam przeczucie ze ten tydzien ewentualnie nastepny i juz bedziemy we trojeczke :) nie mielismy kompa przez ponad tydzien i zas nie ogarniam bb :( wczoraj dostalismy paczke z pl z rzeczami Adasiowymi wiec dzis ubieramy lozeczko , i pierzemy ostatnie rzezcy Malego ( niby ostatnie ,juz chyba z 12pralek wypranych i ciagle mowie ostatnie a ciagle cos dokupuje :))
ja wczoraj mowie do emka Błonka urodziła a on to dobrze czy źle??!!:) ale si eusmialam z neigo ,a on ze nie wie czy w czasie czy przed a ja ze juz po

Kruszko STO LAT!!!

Powiem Wam, że taki zwierzak to jest nie tylko dobra terapia ale i przygotowanie na dziecko. JA od 2,5 roku mam psa i traktuję go jak swoje dziecko. On chyba też się za takowe uważa :)

U mnie już 11 dni po odstawieniu dufka. Nie robię testu, bo jutro i tak jadę do gina więc jak coś to się dowiem.

Mavika, trzymam kciuki w takim razie za jutrzejszą wizytę. Ale może jednak zrób test. Nie wiem który u Ciebie to dc, ale lekarz może na USG jeszcze nic nie zobaczyć, więc i tak zleci badanie krwi. W każdym razie powodzenia. Oby się okazało, że ... wiesz co ;-)

reklama
Wyczytałam dziewczyny, że jak się ma z reguły bolesne @ i zdarzy się jakaś bezbolesna, to oznacza, że nie było owulacji
shocked.gif
Skąd taka teoria?! Rózne bzdury czytałam, ale takie coś? Ja mam tym razem raczej mało uciążliwą, bo z reguły muszę jechać na ibupromie max, a tym razem wyjątkowo obyło się bez.

Pierwsze słyszę, może chodzi o to, ze bez owu endo jest cieńsze i wówcza smniej bolesne @:crazy: No nie wiem....nie wiem (sucho ma ta palma, no) hahaha tak mi skojarzyło od razu:-D

Mavika, trzymam kciuki w takim razie za jutrzejszą wizytę. Ale może jednak zrób test. Nie wiem który u Ciebie to dc, ale lekarz może na USG jeszcze nic nie zobaczyć, więc i tak zleci badanie krwi. W każdym razie powodzenia. Oby się okazało, że ... wiesz co ;-)

Owszem nie będzie widać, ale czy gin nie pozna po badaniu ginekologicznym? Kobieta zmienia kolor "tam" na siny, tylko nie wiem na którym etapie jest to już widoczne.

Mavika ja miałam kota, który wyprowadził się do mojej mamy jakis czas temu, a miało być tylko na chwilę:-(... Ale jak z nami mieszkał to traktowaliśmy go jak członka rodziny, a i on zachowywał się bardzo grzecznie, normalnie przekochany. Teraz jak przyjeżdżam do mamy, gdzie mam jeszcze psa, którego miałam od liceum, ale jak wyjeżdżałam na studia to nie mogłam go zabrać i tez tam mieszka, to mama mówi, ze z nikim Mori nie wita sie tak jak ze mną, swoją panią, a mam spore rodzeństwo, za to kociak widać, że się cieszy, ale pokazuje swoją niezależność, droczy się z nami, oba moje kochane zwierzatka:tak:

Dziewczynki, dziękuje Wam bardzo za życzenia :*:*:*:*:*:*

Do góry