reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Kamii, ubiegłaś mnie z tym chomikiem widzę :-) Właśnie był u mnie w pracy mój A i pyta czy ma lecieć do zoologicznego na serio. Ja go od razu wzrokiem uciszyłam, bo nie chce, żeby ktoś w pracy w ogóle wiedział o naszych staraniach, hehe. Poza tym, że już wszystkim naszym znajomym zdążył wypaplać, to nikt nie wie, że kombinujemy potomstwo
laugh.gif

Mavika, szkoda, że test negatywny, ale one mogą się mylić, albo był może z tych mniej czułych, więc jeszcze jest nadzieja i trzymam kciuki cały czas.

reklama
Właśnie dostałam okres :) Nie idę więc dziś do ginki bo w sumie nie ma po co nawet nie zbada mi endometrium. Pójdę po powrocie znad morza i po jej urlopie czyli 27go. To będzie 14dc, więc może będzie owulacja, może powie coś konstruktywnego na temat mojego endometrium :) Teraz proszę o dużo fluidków!!! Mam nadzieję, że Clo zdziała cuda :)

aneczek-nawet nie doczytałam,ze chcecie chomika ;-) Ale u nas to było spontaniczna decyzja :-D wcześniej nawet o nim nie myślałam...
normalnie przeglądam to forum od początku i były tu chyba wszystkie dziewczyny z innych wątków na bb ..Większość to dziewczyny które przeniosły się ze wspomagaczy na weteranki ...Nawet nie wiedziałam,że One Tu były .. szkoda,ze przeszły na weteranki a nie na przyszłe mamy ,ale w końcu każdej się uda ...

mavika- Trzymam Kciuki za ten cykl i uwaga specjalnie dla Ciebie(jeszcze nigdy "tego"nie robiłam :-D)przesyłam tonę już dosyć dorodnych fluidków
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mavika, ale przynajmniej masz jasną sytuację i od nowego cyklu masz szansę :-) W takim razie zaczynamy od nowa prawie w tym samym czasie. Ja mam dziś 3dc, więc podobnie.
Kamii, ja myślałam o zwierzaku, żeby się wyluzować i tyle o starankach nie myśleć. Ponoć zwierzak pomaga w takich sprawach :-) A jeżeli chodzi o weteranki, to nie wiem od kiedy należy się przenieść do tamtego wątku, hehe. Ja liczę, że ja już niedługo będę mogła wstawić suwaczek z tc ;-) Wczoraj Dziewczyny sobie uświadomił jak ja tego pragnę! To jest takie silne uczucie, że nie zdawałam sobie sprawy, że i mnie kiedyś to dopadnie...

Matko dziewczyny, czuję się normalnie jak młody bóg! Hehe :-)
Wróciłam przed chwilą z masażu i czuję się jakbym się dopiero narodziła :-)
Będę chodziła do niego częściej, może na stale pozbędę się moich bóli kręgosłupa :-p

Mavika tulę Cię mocno, bo dosłownie 10 dni temu sama to przeżywałam :-(
Ja chyba już tak będę miała, że od początku do połowy cyklu będę w depresji, a od połowy do końca będę czekać z nadzieją ;-)

Przy okazji żegnam się dziewczyny na najbliższe 2 tygodnie bo się będę urlopować :-)
W sumie żadne to wakacje, ot jedziemy do rodziny i na roczek mojej chrześnicy, więc ją wyściskam, wycałuję i będzie musiało mi starczyć czułości aż "dorwę" się kiedyś do kolejnego dzieciaczka :-D

heloł
heh ja też się pakuję, jutro wsiadamy w samochód i spadamy na długi weekend do rodziny...
niestety tylko do niedzieli, ale chociaż tyle ;-)
kath to fajnie że masaż pomaga :-D

reklama
Ależ Ja Wam Kobitki zazdroszczę też bym Sobie pojechała na wakacje i odpoczęła ,ale jest nadzieja ,ze się wyśpię bo teściowa może weźmie dziś małą do siebie na noc ...

Do góry