reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
no to Cudne wiesci!!!!! dobrze ze Zosia juz z nami i mamy nadzieje ze Błonka szybko wróci do zdrówka po cc !!!!
ALE SIE CIESZĘ !!! MEGA BUZIAKI OD E-CIOĆ!!!

Gratulacje błonka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tak sie cieszę!!!!!!

Maju nam też niewiele zostało ;)

Ostatnia edycja:
Alebur a no nie długo:)))
Kruszka cukrzyce ciazowa masz?? :( tulkam kochana :( u mnie na szczescie nei docukrzenie a gdyby nie to to bym przytyla w ciazy chyba tylko 2kg bo oprocz słodyczy praktycznei nie wiele normalnego jedzonka jem
Mama witaj w środ starych :) jak si eczujesz ?? na jakim etapie?? staranka nadal czy odpoczywacie??

Serdeczne gratulacje dla Błonki i dużo zdrówka życzymy :-)

Gabryska1234 lepiej zapytaj, czy gdzieś robią badania hormonów, bo szkoda tracić kolejne cykle. Ja też tak miałam - 30, 43, 53, 73 dni... W końcu się wybrałam do lekarza i 9 miesięcy na luteinie (ostatnie dwa cykle na duphastonie) i widzisz efekt na suwaczku :-) Z tym że hormony miałam w normie, u mnie była raczej blokada psychiczna, która dała o sobie znać, kiedy zaczęliśmy się starać o drugie dziecko. Powodzenia

szkoda tylko ,ze miała to cc bo kiedyś pisała,że by nie chciała ..Ale najważniejsze dzieciątko - no Maju Ty już tam się też szykuj teraz czekamy na Ciebie :) Zawsze się śmieję do emka jak mam skurcze,że jeszcze przed nami Adaś ,a on zawsze nie wie o co mi chodzi :) Jak urodzisz o czasie to dla mnie będzie to oznaczało koniec "leżenia" i strachu o malutką więc liczę,że te 3 tyg zlecą nam szybciutko:)

BŁONKA GRATULACJE!!!!!!!

Witam się dziewczyny poniedziałkowo - to nic że dziś 13'sty prawda?
Ja od rana nie mam siły. Do pracy jeżdżę rowerem i mam tylko 5km, a dziś się czuję jakbym ze 20 pokonała! No chyba że taka zmęczona jestem po boboseksowym weekendzie :-p Co prawda cykl bez wspomagaczy (tylko bromek i lutka) ale nikt nie powiedział że mąż musi o tym wiedzieć :-p Nie no żartuję - wie o wszystkim, ale takie przytulanka bez świadomości że "robimy dziecko" są o wiele przyjemniejsze (w sensie psychicznym) :-D

KRUSZKA - wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry Kobietki!
Ja melduję, że wczoraj przyszła @ :-( No cóż. Staramy się dalej. Kiedyś w końcu się uda..... Może chomika kupię i się odblokuję psychicznie?
Kruszka, masz dziś urodziny? No to Sto lat!!!!!!

Do góry