reklama
Alebur a no nie długo
))
Kruszka cukrzyce ciazowa masz??
tulkam kochana
u mnie na szczescie nei docukrzenie a gdyby nie to to bym przytyla w ciazy chyba tylko 2kg bo oprocz słodyczy praktycznei nie wiele normalnego jedzonka jem
Mama witaj w środ starych
jak si eczujesz ?? na jakim etapie?? staranka nadal czy odpoczywacie??
Kruszka cukrzyce ciazowa masz??
Mama witaj w środ starych
Serdeczne gratulacje dla Błonki i dużo zdrówka życzymy :-)
Gabryska1234 lepiej zapytaj, czy gdzieś robią badania hormonów, bo szkoda tracić kolejne cykle. Ja też tak miałam - 30, 43, 53, 73 dni... W końcu się wybrałam do lekarza i 9 miesięcy na luteinie (ostatnie dwa cykle na duphastonie) i widzisz efekt na suwaczku :-) Z tym że hormony miałam w normie, u mnie była raczej blokada psychiczna, która dała o sobie znać, kiedy zaczęliśmy się starać o drugie dziecko. Powodzenia
Gabryska1234 lepiej zapytaj, czy gdzieś robią badania hormonów, bo szkoda tracić kolejne cykle. Ja też tak miałam - 30, 43, 53, 73 dni... W końcu się wybrałam do lekarza i 9 miesięcy na luteinie (ostatnie dwa cykle na duphastonie) i widzisz efekt na suwaczku :-) Z tym że hormony miałam w normie, u mnie była raczej blokada psychiczna, która dała o sobie znać, kiedy zaczęliśmy się starać o drugie dziecko. Powodzenia
K
kamii150
Gość
Błonka-Gratuluje Dużej Córeczki!!! Oby teraz już wszystko szło po twojej myśli 

K
kamii150
Gość
szkoda tylko ,ze miała to cc bo kiedyś pisała,że by nie chciała ..Ale najważniejsze dzieciątko - no Maju Ty już tam się też szykuj teraz czekamy na Ciebie
Zawsze się śmieję do emka jak mam skurcze,że jeszcze przed nami Adaś ,a on zawsze nie wie o co mi chodzi
Jak urodzisz o czasie to dla mnie będzie to oznaczało koniec "leżenia" i strachu o malutką więc liczę,że te 3 tyg zlecą nam szybciutko
BŁONKA GRATULACJE!!!!!!!
Witam się dziewczyny poniedziałkowo - to nic że dziś 13'sty prawda?
Ja od rana nie mam siły. Do pracy jeżdżę rowerem i mam tylko 5km, a dziś się czuję jakbym ze 20 pokonała! No chyba że taka zmęczona jestem po boboseksowym weekendzie
Co prawda cykl bez wspomagaczy (tylko bromek i lutka) ale nikt nie powiedział że mąż musi o tym wiedzieć
Nie no żartuję - wie o wszystkim, ale takie przytulanka bez świadomości że "robimy dziecko" są o wiele przyjemniejsze (w sensie psychicznym) 
KRUSZKA - wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!
Witam się dziewczyny poniedziałkowo - to nic że dziś 13'sty prawda?
Ja od rana nie mam siły. Do pracy jeżdżę rowerem i mam tylko 5km, a dziś się czuję jakbym ze 20 pokonała! No chyba że taka zmęczona jestem po boboseksowym weekendzie

KRUSZKA - wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: