reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Chyba rodzi bo się nigdzie nie odzywa ,ani u sierpówek żadnych wieści od Błonki ,ani u weteranek ..
na oksytocynie to może potrwać ...Pewnie jutro już dostaniemy jakąś wiadomość :-)..
No ale jak pisała,ze jej wody odeszły i że boli to jutro już raczej po wszystkim będzie ..

reklama
mimo wszystko trzymam kciuki za nowy cykl &&&&&
Dziewczyny a Wy gdzie ? Ikasia,Kruszka-JAk u Was?

Jestem Słońce:-)
Zaglądam czy u Błonki cos nowego,ale na razie nic. Skoro poród się zaczął to jest już dobrze:tak:

W weekendy zawsze rzadziej jestem, bo mój mężulek jest w domu i muszę Go przytulać, pieścić i całować:-D żeby mi wystarczyło na cały tydzień jak znowu będzie w pracy. A tak na poważnie to organizuję małą imprezkę we wtorek i zajęłam sie w weekend zakupami. Dodatkowo musiałam sobie zorganizować dietke cukrzycową i zakupy do niej również. Męcząca jest pod tym względem, że trzeba pilnować tych posiłków, ale cóż dojde do wprawy. A mój S to jada razem ze mną i widze jak Go nosi, bo dla niego to mało i zaraz jest głodny, strasznie śmiesznie to wygląda. Ale jak mu mówię, by zjadł jeszcze albo cos innego to nie, bo on będzie mi dotrzymywał towarzystwa. Kofffffannnny mój...:-)

na weterankach ostania wiadomość od Błonki koło południa treść :
wanna była,skurcze są ,ale powoli to idzie..po wannie rozwarcie odrobinę lepsze...wody były niestety zielone wiec urodzić muszę ..boli jak .....
ale dam radę .

Więc już zapewne Zosia na świecie - wątpię by ją tak długo trzymali z zielonymi wodami ... Trzymamy Kciuki &&&&

No tak Kruszka - mężuś przede wszystkim :)
Ja jutro mojego będę musiała przytulać i całować - bo ma wreszcie wolne po tym długim weekendzie bez niego :(
no nic takie życie :) Ale zajrzę do was na pewno :-)

na weterankach ostania wiadomość od Błonki koło południa treść :
wanna była,skurcze są ,ale powoli to idzie..po wannie rozwarcie odrobinę lepsze...wody były niestety zielone wiec urodzić muszę ..boli jak .....
ale dam radę .

Więc już zapewne Zosia na świecie - wątpię by ją tak długo trzymali z zielonymi wodami ... Trzymamy Kciuki &&&&

Na gwizdek ją tyle trzymali! Jest u nich od piatku, a oni poprzestali na próbie z oksytocyny. Dżiz nie potrafię tego zrozumieć.

Mnie nie dziwi że tak do Błonki podeszli - norma w nfz. :crazy: ja byłam dziś z mężem ba obiadku potem u mamy i na zakupach. Zmeczylo mnie to wszystko jak diabli i jeszcze dokucza mi ten kręgosłup i boli glowa i brzuch... Ale zaczynam wierzyć że to plamienie to miał być okres. Jestem bardzo ciekawa co mi powie lekarz we wtorek. Ale przynajmniej spokojniejsza pojadę nad morze.

babeczki ...Błonka miała cc.
Zosia miałam ponad 4 kg i 53 cm ;))

możemy się cieszyc Jej szczęściem ;))

HURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!! Już po wszystkim:-) Mam nadzieję, że nie będzie jej bardzo bolało. Jutro napisze jej smska, by teraz nie zawracać niepotrzebnie głowy.

Błonka ogromne gratulacje !!!!! :*:*:*:*:*:*:*:*:* dla Ciebie i Zosieńki:-)

reklama
Do góry