reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
z testami różnie bywa, czasami wychodzą bardzo późno, najlepiej zrobić betę
ale od pierwszego cykli z bromkiem miałaś te plamienia?? a jaką temperaturę miałaś??
sorry że tak się dopytuję ale to plamienie + spadek tempki mogę też świadczyć o implantacji

reklama
mmm wiesz ja tempki nie mierzyłam a plamienia mi się pojawiały ok trzech dni przed pojawieniem się okresu. Wiesz kochana ja włąsnie w poniedziałek miałam betkę i według lekarza jestem w ciązy staram się nie myśleć o tym teście bo czytałam troszke o tym że testy są zawodne wiec stram się trzymać tego co powiedział mi lekarz ale jednak troszke shizuję:-(

nie dziękuje jeśli jutro się potwierdzi zacznę się cieszyć tak na maxa choć pewnie z umiarem żeby mimo wszystko nie zapeszać za mocno

e
Suzi mnie w pierwszym cyklu z CLO nie bolały jajniki w 2 fazie, tylko 3 dni przed owu....
a teraz nie bola wcale i nie wiem co myslec a za kilka dni powinna byc owu
do gin nie dam rady isc w tym miesiacu....
czy mozliwe zeby po CLO nie bylo owulacji? jakbys byla suzi w piatek to moglabys sie zapytac???? bylabym bardzo wdzieczna

Mnie juz nie boli nic:-)<tfu,tfu-zeby nie zapeszyc>;-)
Jasne ze zapytam :tak:

mmm wiesz ja tempki nie mierzyłam a plamienia mi się pojawiały ok trzech dni przed pojawieniem się okresu. Wiesz kochana ja włąsnie w poniedziałek miałam betkę i według lekarza jestem w ciązy staram się nie myśleć o tym teście bo czytałam troszke o tym że testy są zawodne wiec stram się trzymać tego co powiedział mi lekarz ale jednak troszke shizuję:-(

Agus to bardzo mocno trzymam kciuki!!!!!
A jaką miałaś tą betke???

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kurcze wiedziałam że popołudnie to zła pora na robienie testu , ale maz mnie namówił i co wyszła jedna krecha a lekarz twierdzi że jestem w ciąży bo tak wynika z badań krwi i co ja mam myśleć

Kochana nic się nie martw:tak: Może za wcześnie zrobiłaś test???? a tak coś mi się wydaje? Ja wierze że jesteś w ciąży;-) jak tak Ci lekarz powiedział to napewno nie kłamał:tak: Pisz odrazu jak wrócisz od lekarza!!! buzka

Hejka dziewczynki dzięki za wsparcie wiedziała będę o 20tej bo o tej ma zadzwonić lekarz, on w poniedziałek powiedział że napewno jestem w ciązy , ale wiecie jak to jest generalnie wiem no bo lekarz raczej się nie myli choć czasem i tak się zdarzyc może, nawet tak się czuję że tym razem się udało, jednak po tym teście który zrobiłam zaczaiła się w mojej głowie iskierka niepewności, ale czekam cierpliwie aż pan doktor ją dziś rozwieje na dobre

A jaką miałaś tą betke???[/quote]
Hejka Suzi jaką dokładnie nie wiem wiesz jak lekarz mi powiedział że jestem w ciązy , że betka bardzo wysoka to ja juz byłam taka szczęsliwa że nawet nie zapytałam jaka ta betka. Bo w inviccie tam gdzie jestem ta weryfikacja jest telefoniczna rano robisz krew a oni potem oddzwaniają i mówią Ci czy zwiększają dawkę leków , czy betka wzrasta itd wiec czekam dziś na ta 20 mam nadzieję że czas mi szybko zleci

Aga - skoro betka wysoka to jest ciaza i lekarz tak powiedzial
a test robilas po poludniu wiec mogl wyjsc negatywny

trzymam kciuki za wizyte i oznajmiaj nam szybko co i jak.

A jaką miałaś tą betke???
Hejka Suzi jaką dokładnie nie wiem wiesz jak lekarz mi powiedział że jestem w ciązy , że betka bardzo wysoka to ja juz byłam taka szczęsliwa że nawet nie zapytałam jaka ta betka. Bo w inviccie tam gdzie jestem ta weryfikacja jest telefoniczna rano robisz krew a oni potem oddzwaniają i mówią Ci czy zwiększają dawkę leków , czy betka wzrasta itd wiec czekam dziś na ta 20 mam nadzieję że czas mi szybko zleci[/QUOTE]
Aga27 to ty bądz spokojna no wynik bety jest ważniejszy niż test z nimi róznie bywa:tak:
Czekamy z tobą do 20tej na konkrety i trzymamy kciuki;-)

swoją drogą w końcu zaczyna się coś tutaj dziać na wątku bo dłuuugo była grobowa cisza hehe
Ja w domu już wariuje, jeszcze dwa dni i testuje ale dzisiaj juz lekkie bóle mam jak na @, dzisiaj jest mój 31dc a cykle mam 30-33 dniowe więc może przyjść w każdej chwili tylko, mam cichą nadzieję że nie zjawi się

reklama
Do góry