reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Witam sie z ranka:-D

Dziewczynki powiedzcie mi taka rzecz czy odczuwałyscie jajniki podczas brania CLO????bo mnie wczoraj dokuczały:baffled: i to chyba raz lewy a raz prawy.Az sie zasgtanawiam czy nie isc jutro na podgląd,bo normalnie wizytę mam na poniedziałek:confused::confused::confused::confused:Co o tym sadzicie????
Dzis wziełam ostatnia tabletke...
suzi1 powiem Ci moja droga że ja też odczuwałam jajniki i to na zmiane raz lewy a raz prawy, dzisiaj już mam raczej ostatni dzień jajeczkowania i też je od rana czuje ale nie tak jak pare dni wcześniej.Za dwa tygodnie będę testować, już nie mogę się doczekać:-)

reklama
suzi1 powiem Ci moja droga że ja też odczuwałam jajniki i to na zmiane raz lewy a raz prawy, dzisiaj już mam raczej ostatni dzień jajeczkowania i też je od rana czuje ale nie tak jak pare dni wcześniej.Za dwa tygodnie będę testować, już nie mogę się doczekać:-)

Kochana a ktory masz dc?????
I Ty chyba z tego co pamietam inaczej bierzesz CLO:confused:

Kochana a ktory masz dc?????
I Ty chyba z tego co pamietam inaczej bierzesz CLO:confused:
suzi ja jestem w 17dc i biore CLO po pół tabletki przez 10 dni od pierwszego dnia cyklu. Za 2 tygodnie okaże sie czy sie udało czy nie, jestem dobrej myśli:tak::tak:

suzi1 ty kiedy testujesz, będę tzrymać kciuki za Ciebie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
cześć dziewczyny
normalnie sie załamałam, byłam dzisiaj na rozmowie z szefem M i on twierdzi że to wszystko z winy M, i podobno ma świadka, największego alkoholika na zakładzie i tego gościa który prosił M żeby tego nie zgłaszać, reszta twierdzi że nic nie widziała, jeden gość mógłby mu podpisać protokół ale co z tego jeśli bhpowcem w firmie jest córka szefa a oni sie troszczą tylko o to żeby nie zwiększyć statystyk wypadków w miejscu pracy
nie rozumiem jak można tak traktować pracownika po 6 latach pracy i to jak sam szef mówi jednego z najlepszych

staranka będziemy musieli zawiesić bo niewiadomo jak będzie z pensją M a z samą moją nie wyrobie na lekarzy dla mnie i rehabilitację dla M, bo złamanie jest naprawcę paskudne i niewiadomo czy nie będą go skręcać śrubami, wszystko sie wyjaśni w najbliższych dniach

cześć dziewczyny
normalnie sie załamałam, byłam dzisiaj na rozmowie z szefem M i on twierdzi że to wszystko z winy M, i podobno ma świadka, największego alkoholika na zakładzie i tego gościa który prosił M żeby tego nie zgłaszać, reszta twierdzi że nic nie widziała, jeden gość mógłby mu podpisać protokół ale co z tego jeśli bhpowcem w firmie jest córka szefa a oni sie troszczą tylko o to żeby nie zwiększyć statystyk wypadków w miejscu pracy
nie rozumiem jak można tak traktować pracownika po 6 latach pracy i to jak sam szef mówi jednego z najlepszych

staranka będziemy musieli zawiesić bo niewiadomo jak będzie z pensją M a z samą moją nie wyrobie na lekarzy dla mnie i rehabilitację dla M, bo złamanie jest naprawcę paskudne i niewiadomo czy nie będą go skręcać śrubami, wszystko sie wyjaśni w najbliższych dniach
kurcze mmm nie wiem co ci powiedzieć faktycznie paskudna sprawa. Z szefa chyba jakiś niezły gagatek, zależy mu na opini firmy a nie na zdrowiu pracownika.:no:Musisz mieć w sobie dużo siły żeby sobie poradzić z tym problemem. Nie martw się napewno wszystko się wyjaśni i wtedy bedziecie znów mogli działać, nie załamuj sie, teraz musisz być dzielna i pomóc mężowi:tak::tak::tak:;-);-);-)

najgorsze jest to że z ZUSem będzie problem, kurcze wszystko się obraca przeciwko nam, same kłody pod nogi, przecież z nim nie wygramy

najgorsze jest to że z ZUSem będzie problem, kurcze wszystko się obraca przeciwko nam, same kłody pod nogi, przecież z nim nie wygramy
a może pomyśl o jakiejś fachowej pomocy jakiś prawnik czy radca prawny może ci pomoże, na pewno podpowiedzial by ci coś ,warto zapytać :tak:

mam brata prawnika i ojca BHPowca
ale jak ma świadów, nawet zastraszonych albo przekupionychh to niewiele wskuramy

doczytałam, że zostaje sąd pracy, no ale skoro wszyscy będą bali się mówić to i tak mic nie da

Ostatnio edytowane przez moderatora:
doczytałam, że zostaje sąd pracy, no ale skoro wszyscy będą bali się mówić to i tak mic nie da
a znasz współpracowników męża?? Może spróbuj z nimi pogadać i przekonać ich że kiedyś to ich może spotkać i szef tak samo ich potraktuje, jak oni by się czuli w takiej sytuacji

reklama
oni się boją o swoją pracę, bo u nas naprawdę ciężko z pracą, będą myśleć przede wszystkim o sonie, takie sytuacje a nawet i gorsze się zdarzały i nikt nic nie wskórał

można też rozmawiac z inspekcją pracy, bo szef nie stosuje sie do BHP ale znająć zycie inspektor dostanie kasę do łapy i żadnych nieprawidłowości nie zauważy

Boże w jakim kraju my żyjemy!!

Do góry