reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Asiu u mnie ok.... @ nie ma i mam nadzieję że nie będzie... wszystkie objawy ciążowe mam ale nie wiem czy części z nich sobie sama nie wkręcam:-D:-D:-DNo nic pożyjemy zobaczymy.... jutro rano robię test to będzie 29 dc boję się strasznie ale muszę się przekonać....

reklama
witajcie,wczoraj byłam u lekarza,pęcherzyki zaczęły rosnąć,ale endo tylko 5mm;(w czwartek mam kolejną wizyte,zobaczymy co dalej.pozdrawiam wszystkich i miłego dnia;)

" Kiedy ma upaść pierwsza łza, najpierw tak dziwnie robi się w piersi, świat realny przestaje istnieć,
Właściwie o niczym się nie myśli tylko się czuję, coraz mocniej
Świat dookoła ogranicza się do małego skrawka na który się patrzy......
Kontury załamują się , barwy zlewają wszystko zaczyna być wodne, faliste, zamazane...

Łza płynie po twarzy lecz czuję się ją w całym wnętrzu , potem ta dalsza połowa widzenia jest jeszcze zamazana,
A tę górną można już widzieć lecz tylko przez moment. Bo zaraz zalewa ją następna łza, i następna łza i następna łza...
Wtedy podpiera się głowę rękoma albo ukrywa twarz w dłoniach. I nie usiłuję powstrzymać łez, wręcz przeciwnie chce by płynęły...gdyż przynoszą ulgę, koją.
Wzruszenie przechodzi powoli, stopniowo ociera się mokrą twarz o rękaw, podnosi głowę już w porządku.... zostaje tylko mokra plama na blacie biurka..

@ nie ma ale na teście 1 kreska....czekam..

Dzastinko tak mi przykro że na teściku jedna krecha:-:)-:)-(
Kochana mam nadzieje że doczekamy się kiedyś naszych fasolek! trzymam kciuki:tak:
Buziaki, nie martw się ;-)

Katia ja zawsze dostaje do trzech dni po odstawieniu luteiny:happy:

" Kiedy ma upaść pierwsza łza, najpierw tak dziwnie robi się w piersi, świat realny przestaje istnieć,
Właściwie o niczym się nie myśli tylko się czuję, coraz mocniej
Świat dookoła ogranicza się do małego skrawka na który się patrzy......
Kontury załamują się , barwy zlewają wszystko zaczyna być wodne, faliste, zamazane...

Łza płynie po twarzy lecz czuję się ją w całym wnętrzu , potem ta dalsza połowa widzenia jest jeszcze zamazana,
A tę górną można już widzieć lecz tylko przez moment. Bo zaraz zalewa ją następna łza, i następna łza i następna łza...
Wtedy podpiera się głowę rękoma albo ukrywa twarz w dłoniach. I nie usiłuję powstrzymać łez, wręcz przeciwnie chce by płynęły...gdyż przynoszą ulgę, koją.
Wzruszenie przechodzi powoli, stopniowo ociera się mokrą twarz o rękaw, podnosi głowę już w porządku.... zostaje tylko mokra plama na blacie biurka..

@ nie ma ale na teście 1 kreska....czekam..

Dzastina przykro mi ... kiedyś się doczekamy ;-)

reklama
Do góry