reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Na polepszenie sluzu mozesz pic jeszcze siemie lniane (2 lyzki raz dziennie zalej woda - ale nie wrzatkiem, poczekaj chwile zeby siemie naciagnelo wode i wytworzylo taki sluz) ale tez do owu! No i wiesiolek oczywiscie tez do owu.
dziękuje,spróbuje z tym siemiem lnianym,napewno nie zaszkodzi;)jutro mam 10dc usg na 11 jestem ciekawa co będzie,dodam że w tym cyklu mam zwiększoną dawke clo 2x1...trzeba mieć choć troszke nadzieji.....

reklama
A masz jakies winko w domu? Zacznij juz od dzis popijac... No i czekam na wiesci :tak:
no właśnie nie mam;((a mężulek na nocce,ale jutro zakupie i pozostaje trzymać kciuki;)dziękuje za wsparcie jest mi już troche lepiej a jutro dam znać co na usg.pozdrawiam i życze spokojnej nocy...udało się Tobie zafasolkować?pytam z ciekawości?

hej zajrzałam do was przez przypadek i chciałam się z wami podzielić moją historią , myślę że da wam odrobinę nadzieji :tak:
prawie 4 lata temu zaczeliśmy z mężem staranka i nic nam nie wychodziło , no i miałam robione monitorowanie owulacji ale wyglądało że wszystko jest ok , mężowi zrobili badanie nasienia i też było ok , lekarz nie wiedział co się dzieje , przy stymulowaniu jajeczkowania pojawiało mi się od 3 do nawet 12 pęcherzyków które z reguły przechodziły w cysty, postanowiliśmy spróbować inseminacji , 3 - krotnie się nie powiodło więc daliśmy sobie spokój bo to trochę kosztuje , w końcu przeczytałam że mając problemy z nerkami może być podwyższona prolaktyna , pogadałam z moim lekarzem i okazało się że tutaj tkwi problem , zaczełam zażywać bromergon pół tabletki dziennie i udało się w lutym tego roku zaszłam w ciąże:tak: a teraz cierpliwie czekam na rozwiązanie bo choć jestem już kilka dni po terminie to mojemu synkowi się nie spieszy :-)
życzę powodzenia i nie traćcie nadzieji , wiara naprawdę potrafi czynić cuda :-)

reklama
Do góry