reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
staranka starankami tylko jakoś szczęścia brak ;-);-);-);-)

Walczę juz 4 miesiące z plamieniami, niby progesteron ok, biore duphaston i nic nie mija ... do tego mój M ma przez antybiotyki obniżona "skuteczność" plemników ... czyli jak nie urok to sracz ... ;)

Hej Dziewczyny:-)

A to z czego masz te plamienia Motylku??

Dzastina
co tam u Ciebie?

Klaudyna pisz szybciutko co tam w tej poradni??????

Acha ja jeszcze okresu nie dostałam, pewnie jutro nadejdzie!
teraz przeszły mi objawy na okres, cycki już nie bolą od wczoraj, pewnie lada chwila @

Ostatnia edycja:
reklama

Dzastina
co tam u Ciebie?

teraz przeszły mi objawy na okres, cycki już nie bolą od wczoraj, pewnie lada chwila @

A ja nadal w oczekiwaniu... Cyce troszkę bolą i ale przed @ też tak mam więc...nie robie sobie nadziei... Jedynie co mnie dziwi to fakt że mam straszną ochotę na mizianie z mężem... z chęcią bym go z domu nie wypuszczała :-D:-D:-D a tak nigdy nie miałam...i brzuch też czasami ćmi jak na @... W sobotę testuję...a ty kiedy? miałaś dziś??? I co? robiłas test czy nie?
Ja mam dziś 23 dc..w sobotę będzie 26 dc jak myślisz test może być już wiarygodny? @ dni przed @ ? Robie tak bo M ma w sobotę urodziny i chciałabym mu prezęt dać...ale jak będzie 1 krecha to się nie przejmę :tak::tak::tak: melduj tu szybciutko co u ciebie!!!!

A ja nadal w oczekiwaniu... Cyce troszkę bolą i ale przed @ też tak mam więc...nie robie sobie nadziei... Jedynie co mnie dziwi to fakt że mam straszną ochotę na mizianie z mężem... z chęcią bym go z domu nie wypuszczała :-D:-D:-D a tak nigdy nie miałam...i brzuch też czasami ćmi jak na @... W sobotę testuję...a ty kiedy? miałaś dziś??? I co? robiłas test czy nie?
Ja mam dziś 23 dc..w sobotę będzie 26 dc jak myślisz test może być już wiarygodny? @ dni przed @ ? Robie tak bo M ma w sobotę urodziny i chciałabym mu prezęt dać...ale jak będzie 1 krecha to się nie przejmę :tak::tak::tak: melduj tu szybciutko co u ciebie!!!!

Hejka:-)
Nie robiłam testu i nie robie boje się rozczarowania:tak: poczekam do soboty jak nie dostane to zrobie test. W tamtym miesiącu przyszła cichutko bezboleśnie więc się nie nastawiam się i czekam na @:szok: Zreszta to wydaje mi się ze chyba bym czuła że jestem a ja kompletnie "pustka" nic nie czuje nawet objawy okresowe mi przeszły:tak:
A co do Ciebie kochana to TRZYMAM KCIUKI:tak::tak::tak:
wydaje mi się że najlepiej robic teściora w dniu spodziewanej@ albo po.
Ale mozesz spróbowac! nic nie zaszkodzi a może akurat;-)
A na kiedy masz planowany okres?

Dzastina
co tam u Ciebie?

Cześć dziewczynki!
W poradni genetycznej poszło szybciutko. Wypełniliśmy ankiety, lekarka opowiedziała nam co nieco i mamy czekać na telefon. Dopiero w marcu badanie kariotypu i 3-4 tyg. oczekiwać na wynik.... wiec może w maju będziemy wiedzieć...
Jutro mam wizytę u gin, idę na usg zobaczyć czy jest owu.
Kochane trzymam mocno za WAS!!!

Nie robiłam testu i nie robie boje się rozczarowania:tak: poczekam do soboty jak nie dostane to zrobie test. W tamtym miesiącu przyszła cichutko bezboleśnie więc się nie nastawiam się i czekam na @:szok: Zreszta to wydaje mi się ze chyba bym czuła że jestem a ja kompletnie "pustka" nic nie czuje nawet objawy okresowe mi przeszły:tak:
A co do Ciebie kochana to TRZYMAM KCIUKI:tak::tak::tak:
wydaje mi się że najlepiej robic teściora w dniu spodziewanej@ albo po.
Ale mozesz spróbowac! nic nie zaszkodzi a może akurat;-)
A na kiedy masz planowany okres?

test planuje na sobotę a @ ma być w poniedziałek bo mam cykle 28 dniowe... Ja jestem strasznym niecierpliwcem... podziwiam cię za tą cierpliwość ;-);-);-) w takim bądź razie trzymam kciuki:-):-):-)

Hej Dziewczyny:-) co porabiacie?
Ja melduje że okresu nadal brak;-)
cały czas czekam na pojawienie sie @
Dzastinko jak do jutra się nie doczekam wrednej @ to chyba zwariuje:-)
jak narazie temperaturka wysoka 36.9 zobaczymy czy spadnie troche to dziwne bo
wczoraj miałam 36.6 i nie wiem co mam o tym myślec:eek:
heh oby do soboty:-)
Buziaki

Hej Dziewczyny:-) co porabiacie?
Ja melduje że okresu nadal brak;-)
cały czas czekam na pojawienie sie @
Dzastinko jak do jutra się nie doczekam wrednej @ to chyba zwariuje:-)
jak narazie temperaturka wysoka 36.9 zobaczymy czy spadnie troche to dziwne bo
wczoraj miałam 36.6 i nie wiem co mam o tym myślec:eek:
heh oby do soboty:-)
Buziaki

No to Asiu trzymam kciuki bardzo mocno!!!! Ja testuję w sobotę i im bliżej jestem soboty to mocniej tracę nadzieję na II kreski... Cycki już mi z biustonosza wypływają....i bolą przeokropnie ale to po Duphastonie... I mam ciągle ochotę na seks a nigdy wcześniej tak nie miałam... żeby od 9 d c ciągle mi się chciało miziać.... kiedy dni płodne to rozumiem ale w 20 dc i tak cały czas??? Dziś 24 dc.. i nie odpuszcza... Jakaś nie zaspokojona jestem!!! :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: A mojemu Mężowi bardzo to pasuję.... i ciągle mam śluź... coś takiego jak na dni płodne tylko troszkę mniej... Nie wiem co to... ale bardzo prawdopodobne że to po Duphastonie...

Trzymam kciuki za wszystkie staraczki!!!! Oby św. Mikołaj o nas nie zapomniał:-):-):-):-):-)

No to Asiu trzymam kciuki bardzo mocno!!!! Ja testuję w sobotę i im bliżej jestem soboty to mocniej tracę nadzieję na II kreski... Cycki już mi z biustonosza wypływają....i bolą przeokropnie ale to po Duphastonie... I mam ciągle ochotę na seks a nigdy wcześniej tak nie miałam... żeby od 9 d c ciągle mi się chciało miziać.... kiedy dni płodne to rozumiem ale w 20 dc i tak cały czas??? Dziś 24 dc.. i nie odpuszcza... Jakaś nie zaspokojona jestem!!! :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: A mojemu Mężowi bardzo to pasuję.... i ciągle mam śluź... coś takiego jak na dni płodne tylko troszkę mniej... Nie wiem co to... ale bardzo prawdopodobne że to po Duphastonie...

Trzymam kciuki za wszystkie staraczki!!!! Oby św. Mikołaj o nas nie zapomniał:-):-):-):-):-)

Dzastina daj znac jak tam jutro Twoje testowanko bo jestem strasznie ciekawa:tak:
trzyma kciuki;-)

Ja dalej brak okresu, ale przed chwilka brzuch pobolewał jak na okres więc pewnie przyjdzie:-(
dzwoniłam do lekarza i powiedział mi ze w niedziele mam zrobic test a jak wyjdzie negatywny to mam odstawic luteine:eek:
Więc dalej czekam....

Helo kobitki :-)
Mam do was wielka prosbe robilam dzis badanie prolaktyny i
na czczo jest 4.00ng/ml
po obciazenie 122.20ng/ml
I juz sama nie wiem czy to jest dobry wynik czy trzeba go zbic ech...
poradzcie cos

reklama
Dzastina daj znac jak tam jutro Twoje testowanko bo jestem strasznie ciekawa:tak:
trzyma kciuki;-)

Ja dalej brak okresu, ale przed chwilka brzuch pobolewał jak na okres więc pewnie przyjdzie:-(
dzwoniłam do lekarza i powiedział mi ze w niedziele mam zrobic test a jak wyjdzie negatywny to mam odstawic luteine:eek:
Więc dalej czekam....

Zrobiłam test i wynik taki jak myślałam czyli I krecha... smutno mi strasznie!!! Dziś 26 d c pewno za dwa dni @ przyjdzie tylko że ja biorę Duphaston do poniedziałku to pewno żeby mnie dobić się spóźni i przyjdzie pod koniec tygodnia... A jak u ciebie Asiu ty w niedziele testujesz? To trzymam mocno kciuki....oby @ nie przylazła;-);-);-)

Helo kobitki :-)
Mam do was wielka prosbe robilam dzis badanie prolaktyny i
na czczo jest 4.00ng/ml
po obciazenie 122.20ng/ml
I juz sama nie wiem czy to jest dobry wynik czy trzeba go zbic ech...
poradzcie cos

Ewa chciałabym ci pomóc ale nie potrafię bo się nie znam....Może poszukaj na necie interpretacji wyników???

Do góry