reklama
Dzastina222
Czekam..
Hallo dziewczyny:-) znowu się zgubiłyście!:-)
Co tam u Was!!!!???? są jakieś fasolki na horyzoncie;-)?
Pozdrawiam
No ja zaglądam tutaj co dziennie i widzę że nie ma nikogo.... u mnie 16 dc...Od jutra biorę Duphaston.... Tampka 36.8 ciekawe czy po duphastonie wzrośnie???? Według moich obliczeń i odczuć oraz testu owu.... miałam owulację między 13-15 dc.. Wczoraj bardzo ale to bardzo bolał mnie brzuch... dziś cisza. Ale powiem wam że już wiem że się nie udało... chyba bym czuła gdybym zaszła...w pierwszej ciąży czułam a teraz nic... Także szykuję sie do nowego cyklu... @ ma być w okolicach 1-2 grudzień... bo 30 listopada mam 28 dc i ostatni Duphaston... może pod choinke będę miała prezent? Albo na nowy rok? Bo Sw. Mikołaj odpada... pozdrawiam was starczki wpadajcie tutaj częściej...
No ja zaglądam tutaj co dziennie i widzę że nie ma nikogo.... u mnie 16 dc...Od jutra biorę Duphaston.... Tampka 36.8 ciekawe czy po duphastonie wzrośnie???? Według moich obliczeń i odczuć oraz testu owu.... miałam owulację między 13-15 dc.. Wczoraj bardzo ale to bardzo bolał mnie brzuch... dziś cisza. Ale powiem wam że już wiem że się nie udało... chyba bym czuła gdybym zaszła...w pierwszej ciąży czułam a teraz nic... Także szykuję sie do nowego cyklu... @ ma być w okolicach 1-2 grudzień... bo 30 listopada mam 28 dc i ostatni Duphaston... może pod choinke będę miała prezent? Albo na nowy rok? Bo Sw. Mikołaj odpada... pozdrawiam was starczki wpadajcie tutaj częściej...
Kochana dzisiaj masz 17 dzień cyklu to chyba jeszcze nic bys nie czuła że jesteś, jeszcze jajeczko się jak coś nie zagniezdziło;-) a tak wogóle to ciąża ciąży nie równa:-)
a w pierwszej ciąży jakie miałaś objawy?????
ja mam 6 dni do testowanka i tez nic nie czuje:-)
wczoraj mnie prawy jajnik strasznie bolał że nie mogłam sie wyprostowac
jakby mnie coś ciągło
kochana pozdrawiam i buzka trzymam kciuku bo ktoś musi narzeszcie zafasolkowac!!!!!
Dzastina222
Czekam..
Kochana dzisiaj masz 17 dzień cyklu to chyba jeszcze nic bys nie czuła że jesteś, jeszcze jajeczko się jak coś nie zagniezdziło;-) a tak wogóle to ciąża ciąży nie równa:-)
jakby mnie coś ciągło
kochana pozdrawiam i buzka trzymam kciuku bo ktoś musi narzeszcie zafasolkowac!!!!!
W pierwszej ciazy po prostu wiedziałam ze jestem w ciazy... teraz czuje ze nic z tego.... objawów nie mam zadnych, brzuch mnie troche boli i piersi a dokładnie sutki ale się nie wkręcam bo jak zacznę to jeszcze wiecej objawów ciązowych u siebie znajde :-):-):-) dziś mierzyłam tempkę i mam 36.6 więc... to nic dobrego nie znaczy... Od jutra mam brać Duphaston i nie wiem czy go brać??? Czy może sobie odpuścić??? bo po co mam się szpikowac skoro wiem ze nic z tego??? Ja to wiem dla tego się nie oszukuję bo 30 @ i tak przylezie... nie mam żadnych złudzeń, a nadzieja to chyba jużdawno umarła.... Owszem zdarzają się cuda...ale nie w moim przypadku... ja na cuda nie liczę... pozdrawiam;-);-);-)
Dzastina222
Czekam..
jakby mnie coś ciągło
W pierwszej ciazy po prostu wiedziałam ze jestem w ciazy... teraz czuje ze nic z tego.... objawów nie mam zadnych, brzuch mnie troche boli i piersi a dokładnie sutki ale się nie wkręcam bo jak zacznę to jeszcze wiecej objawów ciązowych u siebie znajde :-):-):-) dziś mierzyłam tempkę i mam 36.6 więc... to nic dobrego nie znaczy... Od dziś mam brać Duphaston i nie wiem czy go brać??? Czy może sobie odpuścić??? bo po co mam się szpikowac skoro wiem ze nic z tego??? Ja to wiem dla tego się nie oszukuję bo 30 @ i tak przylezie... nie mam żadnych złudzeń, a nadzieja to chyba jużdawno umarła.... Owszem zdarzają się cuda...ale nie w moim przypadku... ja na cuda nie liczę... pozdrawiam;-);-);-)
Dzastina222
Czekam..
Asiu Duphaston od dziś nie od jutra... pomyliłam się.... I nie wiem czy brać czy nie,...
Asiu Duphaston od dziś nie od jutra... pomyliłam się.... I nie wiem czy brać czy nie,...
Jeżeli masz regularne cykle to możesz sobie chyba darowac jak wiesz że nic z tego ale ja na Twoim miejscu brałabym ten duphaston On ma takie same działanie jak luteina??? bo jak tak to przynajmniej cykl się nie rozreguluje bo ja przy luteince mam teraz ok. Sorki że tak pózno odpisuje ale w pracy byłam pozdrawiam:-)
Klaudyna_a
Fanka BB :)
cześć!!!
Dzastina222 a nuż się udało ;-) no chyba, ze przytulanek nie było to żaden cud nie pomoże ;-);-)
Asienka jeszcze chwila i testujesz!! Kochana przełam w końcu tą złą passe :-)
LauraOna witaj u nas!
A ja kolejny cykl z CLO, w przyszłym tygodniu usg i wizyta w poradni genetycznej...
Trzymajcie się ciepło!!!
Dzastina222 a nuż się udało ;-) no chyba, ze przytulanek nie było to żaden cud nie pomoże ;-);-)
Asienka jeszcze chwila i testujesz!! Kochana przełam w końcu tą złą passe :-)
LauraOna witaj u nas!
A ja kolejny cykl z CLO, w przyszłym tygodniu usg i wizyta w poradni genetycznej...
Trzymajcie się ciepło!!!
reklama
R
RiSiA
Gość
Witajcie
dziewczyny mam do Was pytanie, te , które stosują clo. Jakie macie po nim endometrium?
Ja na usg w 9 dc ( a clo brałam od 2-6 dc) miałam tylko 3 mm, a pęcherzyki dominujące dwa po 10 mm. Powiedzcie z Waszego doświadczenia jak u Was to jest? Czy jest szansa, aby te endo uroło? Dodatkowo wcinam wiesiołka od 1 dc.
dziewczyny mam do Was pytanie, te , które stosują clo. Jakie macie po nim endometrium?
Ja na usg w 9 dc ( a clo brałam od 2-6 dc) miałam tylko 3 mm, a pęcherzyki dominujące dwa po 10 mm. Powiedzcie z Waszego doświadczenia jak u Was to jest? Czy jest szansa, aby te endo uroło? Dodatkowo wcinam wiesiołka od 1 dc.
Podziel się: