reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Dziewczyny u mnie chyba się dni płodne zaczęły... bo mam taki śluz że w szoku jestem!!!:szok::szok::szok::szok: nigdy tak nie miałam, aż mi jakoś głupio bo jakoś tak mi mokro ciągle... i ten mój biedny M, mówi że go zajadę bo już kilka razy dziś go zaatakowałam hihihihi...oby się udało... buziaki lece do kuchni obiad na jutro sobie naszykować... tzn. kurczaczka doprawić:)

reklama
Dziewczyny u mnie chyba się dni płodne zaczęły... bo mam taki śluz że w szoku jestem!!!:szok::szok::szok::szok: nigdy tak nie miałam, aż mi jakoś głupio bo jakoś tak mi mokro ciągle... i ten mój biedny M, mówi że go zajadę bo już kilka razy dziś go zaatakowałam hihihihi...oby się udało... buziaki lece do kuchni obiad na jutro sobie naszykować... tzn. kurczaczka doprawić:)

Dzastina222 powodzonka!! :-)
A nam w tym cyklu znowu się nie udało :-( wredna @ przyszła dziś z samego rana ...

oj kochana za mnie to nie za bardzo bo ja juz nastawiam sie na porazke...nawet nie szukam zadnych odczuc... wlasnie tak mnie zdolowal lekarz.. ech..

Ewka wiem jak to lekarz może zdołować.... ale i tak trzymam kciuki!
Kurczę musi się nam w końcu udać, niemożliwe żeby od czasów Sandry nikt nie zafasolkował
Aga27 hope jak u Ciebie? Przyszła wreda??

Dziewczyny trzymam za Was kciuki.Coś te nasze fasoleczki nie chcą się pojawić.Ja miałam dwie krechy na teście uwulacyjnym i były "staranka".Na rezultat musze poczekać do @ czyli koniec miesiąca.Nie robię sobie nadzieii ale tydzień temu los zabrał mi kogoś bardzo bliskiego."Porozmawiałam" sobie z bozią i powiedziałam jej, że teraz to miło by było aby dała coś w zamian:tak:.
Ech takie głupie gadanie staraczki.
Ściskam Was a od trzymania kciuków za wszystkich to ja chyba deformacji palców dostanę hehe.
Pozdraiwam

Dziewczyny trzymam za Was kciuki.Coś te nasze fasoleczki nie chcą się pojawić.Ja miałam dwie krechy na teście uwulacyjnym i były "staranka".Na rezultat musze poczekać do @ czyli koniec miesiąca.Nie robię sobie nadzieii ale tydzień temu los zabrał mi kogoś bardzo bliskiego."Porozmawiałam" sobie z bozią i powiedziałam jej, że teraz to miło by było aby dała coś w zamian:tak:.
Ech takie głupie gadanie staraczki.
Ściskam Was a od trzymania kciuków za wszystkich to ja chyba deformacji palców dostanę hehe.
Pozdraiwam

Witaj:-)
Przykro mi że odszedł ktoś bardzo bliski twemu sercu:-(
Ja tez czekam na koniec miesiąca a dokładnie na 26 i tez nie robie sobie wielkiej nadzieji, owu potwierdzona przez lekarza były staranka ale to już tak długo trwa że juz boje się wierzyc:sorry:
Heh życze nam wszystkim powodzenia!!!!
Pozdrawiam

reklama
No nareszcie się dziewczyny odnalazły:-)
Dzastina te plmienia wydaje mi się że to pozostałości po @. Ja też tak miałam kiedyś że okres mi się zatrzymał i po dwóch dniach powrócił, pytałam się lekarza o to i powiedział że to nic strasznego mówił dlaczego tak się dzieje ale ja juz nie pamiętam:eek:

Agatka a dlaczego tak długo musisz czekac aż do lutego???? to jakiś specjalista???

tak to jest jakiś sławny lekarz który zajmuje się niepłodnością :)

Do góry