reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Clexane opóźnienie przyjęcia

Dinusia87

Zaciekawiona BB
Hej,

dzis przyjęłam dawkę heparyny z około 2 godzinnym opóźnieniem- czy to może wpłynąć na ciąże?

reklama
Nie nic się nie stało. Nie martw czasem tak się zdarza. Też miałam taką sytuację . Czasem na badania szłam to miałam po pobraniu krwi zrobić zastrzyk to opóźnienie było większe niż 2 h

Hej,

dzis przyjęłam dawkę heparyny z około 2 godzinnym opóźnieniem- czy to może wpłynąć na ciąże?
Nic się Kochana nie martw. Mi podają heparynę w szpitalu, bo aktualnie leżę na covid i jest czasem obsuwa 4h w zastrzykach. Nic się nie dzieje złego, ważne, że lek jest w organizmie w danym dniu.

Nic się Kochana nie martw. Mi podają heparynę w szpitalu, bo aktualnie leżę na covid i jest czasem obsuwa 4h w zastrzykach. Nic się nie dzieje złego, ważne, że lek jest w organizmie w danym dniu.
Dziękuje za odpowiedz. A jaka dostajesz dawkę clexane przy covidzie?

Dziękuje za odpowiedz. A jaka dostajesz dawkę clexane przy covidzie?
A szczerze to nawet dokładnie nie wiem. Tyle dostaje leków, antybiotyków, sterydów, że już nie dopytywałam o dawkę clexane. Jedną taką gotową strzykawkę. Jestem teraz w 8tc+5. Dzisiaj mi robili usg tętnic i żył i na szczęście nie ma żadnych zakrzepów.

reklama
A szczerze to nawet dokładnie nie wiem. Tyle dostaje leków, antybiotyków, sterydów, że już nie dopytywałam o dawkę clexane. Jedną taką gotową strzykawkę. Jestem teraz w 8tc+5. Dzisiaj mi robili usg tętnic i żył i na szczęście nie ma żadnych zakrzepów.
Dobrze ze masz opiekę

Do góry