reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

szczęściary z Was że macie już swoje furki :happy:
Ja dzisiaj piorę materac , robię ostanie prasowanko i łóżeczko będzie już gotowe :-)
Wózek pewnie dostanę jak będę w szpitalu oczywiście wcześniej przeze mnie wybrany:happy: Ponadto już wszystko mam , teraz tylko kwestia spakowania torby i oczekiwania na przyjście Małego Człowieka na świat:-D

reklama
no właśnie marita jest w rozsądnej cenie ale z drugie strony jeśli jest ogromna róznica w funkcjonalności to lepiej dołożyć 400 zł i potem nie narzekać:-)
mi zależy przede wszystkim na dużych pompowanych kołach, żeby zdały egzamin na lesistych terenach, bo często spacerujemy po górach i właśnie po takich terenach, a i nasze polskie chodniki dużo nie odbiegają od tego - dlatego wózek na 3 kolach odpada raczej!

kiwaczka zazdroszcze ci że już masz z głowy:-) ale jak pisałam wyżej ja nie decyduję się na 3 kolowce, choć wiem że są bardzo wygodne:-)

A ja właśnie szczęśliwie zakupiłam QUINNY SX i już nie mam tego dylematu ;-) Wózek prześliczny, i bardzo polecany przez moje koleżanki z praktyką więc myślę że będę zadowolona.

Będziesz, będziesz. My taki mamy i też polecamy;-):tak::-) Kiwaczka a jaki model fotelika macie? Bo własnie jesteśmy na kupnie i myślę, czy Maxi Cosi Citi, czy Maxi Cosi Cabrio?

my tez mamy Speedi identyczny zestaw jak Kiwaczka:tak:Gondolke,nasz ostatni zakup, w kolorze jasno zielonym o taka:
A spacerowa i fotelik sa granatowe:tak:
I tez kupilismy ,ze tak powiem w promocji,bo w sumie dalismy za wszystko 200 funtow czyli ok 900zl.

;-)Chyba mamy fotelik Cabrio, ale nie dam sobie głowy uciąć, był w komplecie, więc nie miałam wyboru. Nawet nie bardzo wiem czym się różnią?
Dla mnie ten wózeczek do istne cudo i wszystko mi w nim pasuje!
A poza tym aż wstyd byłoby narzekać kupując wózek w takiej cenie :-)
Fajnie że już parę Quinny grzeje silniki na lipiec! :-D

Ale przyznam się że poza wózkiem i kołyską (od siostry nie mam jeszcze nic). Jestem w totalnym proszku i pewnie dopiero pod koniec maja zacznę się organizować. (Grunt że mam w czym maluszka przywieźć ze szpitala i gdzie położyć)
Mąż wciąż walczy z remontem pokoju więc czekam cierpliwie aż będę miała gdzie układać te skarby

reklama
My dziś jeździliśmy trochę po sklepach,ale jednak mnie x-lander tak wpadł w oko że jak na razie żaden wózek go nie przebił.Musimy go zarezerwować,a odbierzemy jak się młody urodzi.
Znowu miałam szaleństwo zakupowe :-)Już chyba więcej młodemu nie będę kupowac bo sporo tych ciuszków.Nie mogę sie doczekać jak będę stroic mojego szkrabka. A w jakich proszkach lub płynach pierzecie te ciuszki?

Do góry