reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

Ja proszek wizir do białego(sprawdzony u Natalki)
do płukania lenor biały
nie przesadzam z specjalnymi proszkami i płynami.......
bo biorac maluszka na rece tak czy tak ma stycznosc z moimi ubraniami czy meza to uwazam ze lepiej niech od małego sie chartuje.....
wiadomo Natala nie miała uczulenia ani alergiii...

reklama
Ja tez nie moge sie oprzec i kupuje Malej ciuszki(chociarz mamjuz tego pelno i jeszcze dostane):-). My bedziemy prac w Loveli. Wozek dopiero zamowimy w lipcu, a fotelik dostane od kolezanki.

Dziewczyny, piszecie tu o kocykach, co myślicie o takim:
Koc AKRYL-wiosenny i miękki od SS! HIT! NAJTANIEJ (355456943) - Aukcje internetowe Allegro
jest akrylowy, to chyba nie będzie taki potliwy.
ale jeśli myślę go stosować początkowo jako wypełnienie kołderki to nie powinnam zamówić takiego samego rozmiaru jak poszewka, czyli 100:135??? Cholercia, takiego nie mogę znaleźć.
Zamówiłam dziś na allegro łozeczko, materac i poszewki na pościel plus ochraniacz:-)

a jakie prześcieradło??? frotte czy takie zwykłe?? Doradźcie proszę, juz sie gubię w tych zakupach....ogarnia mnie czarna rozpacz, taki wybór tego wszystkiego a ja nie wiem co kupować:-(

Dorka to nie mój brzuszek i wózek tylko Madzi:-)
Ja własnie obliczyłam i mam 24 szt samych body,chyba przegięłam,ale to nic tyle moich koleżanek będzie rodzić że zawsze na prezent mogę przeznaczyć;-)
Ja chyba też zdecyduje się na tą lowelle do prania,od dłuższego czasu piorę w płynach głównie w persilu,ale dla dziecka to chyba jednak wole coś delikatniejszego

sorki kamu nie wiem co mi sie pomylilo to chyba ze zmeczenia. caly dzien spacerowalam.
Madzia 737 fajny wozek i fajny brzusio:-):-)

tez chciałam quinny speedy:tak: nawet bym byla w stanie zaplacic tyle ( na bobowozki ok 2300) ale x lander mi sie spodobal i stwierdzilam ze tez starczy he he :tak:jak zaczelam kupowac te wszystkie rzeczy dla malenstwa to przeszedl mi ten quinny, ale jak bym miala za 1200 to juz bym kupila i piala ze szczescia he he:tak:

wiec u mnie stanelo na x landerze xa z fotelikiem maxi cosi city ale nie wiem jeszcze jaki kolor a do konca maja musze zdecydowac:baffled: co sadzicie o bordowym dla chłopczyka?

reklama
jezeli chodzi o proszek to ja kupiłam Jelp bo byl w promocji tzn byl do niego płyn no i jak nie bedzie uczulal to bede go uzywac. co do przescieradla to ja chyba frotte na gumke- sama nie wiem.:-D

Do góry