reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

Dziekuje wam bardzo to po mojej Natalce wiec nie wiele sie zmieniło.. tylko baldachimu nie montowałam bo jakos nie zdał egzaminu....

a ty troszke ciuszków kolorki mało wyrazne ale ja takie delikatny niebieski, zielony.....

reklama
Heksa sliczme łóżeczko. Nasze stoi jeszcze w piwnicy rokręcone na kawałeczki. Dostałam je do kuzynki i chce je jeszcze polakierowac tz. osświerzyć, bo mimo, iż jest w naprawde dealnym stanie to jakoś tak chciałabym je odświerzyć.
Kupiliśmy wózeczek Coneco V3 (w bordowym klorze), ale czekam jeszcze na fotelik do niego:

W

[URL]http://www.coneco.pl/wozek_v3.php

mamusiu tez kupuje v3 (kupienie fotelika i gondoli do buzza wynosi tyle samo co kupno nowego wozka) a Jasiek jeszcze nie daje rady bez wozka

Dziewczyny a jakiej firmy kupujecie łóżeczko i pościel? Ja się zastanawiam nad pościelą Feretti razem z wypełnieniem, chwalą się że mają super wypełnienie, ale nie jestem pewna czy rzeczywiście czymś przewyższa one inne...a materaz kokosowo-gryczany? czy jakiś inny?

Heksa- super lozeczko, ladny kolor. Podoba mi sie posciel i ochraniacze- jaka to firma- jesli mozna wiedziec, poniewaz tez przymierzam sie do takich zakupow.

Mam do was pytanie (moze wydawac sie glupie- ale na prawde nie mam pojecia:sorry2:)tj.co wkladac do lozeczka- przescieradlo i kolderke czy moze kocyk?

Mamusiasynusia- fajny wozek

Hej. Ja na poczatek bede uzywala cienszego kocyka bez kolderki, jak sie zrobi zimniej zamenie na grubszy kocyk:-).Oczywiscie przescieradlo i bez poduszki.

beaa nie umiem odpowiedziec na Twoje pztanie bo nie mam nigdyie metki na poscieli a kupowalam dawno temu dla Natalki w jedej y wrocawskich hrtowni babymax oni maja swoja strone internetowa.....

ja na materacu w uzeczku mam przescierado z gomka a w poszewke woze cienki kocyk...

reklama
na poczatku przescieradlo i polarkowy kocyk; wlasnie mozna go powlec jak ktos chce; potem bedzie chlodniej i pora na posciel przyjdzie

Do góry