reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

Doczytałam, że butelki TT wchodzą do podgrzewaczy Canpolu, które są o połowę tańsze od oryginalnych podgrzewaczy TT i na taki się chyba zdecyduję, ale nadal się waham jeszcze, czy nie zrobić tego dopiero po porodzie, jak okaże się na ile będę karmić sama a na ile z butelek.

reklama
survivor26 ja tez bym sie wstrzymala z podgrzewaczem...... poza tym póniej jak robi sie mieszanki ja mialam zawsze pól dzbanka przegotowanej zimnej wody i mieszanke robiłam tak ze czesc wody nastawialam w czajniku, i potem aby nie studzic to mieszałam pól na pół czy tam inaczej z ta przegotowana woda przygotowanie błyskawiczne tyle co w pogrzewczy mi zajmowało a bynajmniej mieszanka zawsze swieza i nie odgrzewana....

Wiec wnioskuje ze narazie nie kupujecie poodgrzewacza:-p ja tez sie zastanaiwam nad tym calym arsenalem butelkowym bo mam w planach karmic piersia wiec moze mi nie bedzie to wszystko potrzebne:baffled: a jak cos to dokupie, narazie stanelo na tym ze zamawiam 2 małe a co bedzie potem to zobaczymy:tak:

ja kupie mala do herbatki narazie, jakby co mleko tez sie zmiesci hihi ale mam w planie karmienie piersia; w kazdej aptece maz kupi gdy bedzie trzeba
ja mleko wlasnie robie pol na pol, mam dzbanek z przegotowana zimna i odpowiednia ilosc wlewam; wiem ze swieze jest ;-)
moj syn ma ponad 2 lata i pije 210 ml mleka; wiec wiekszej nie trzeba kupowac bo po co; zreszta maluychy nie pijaja hektolitrow mleka czy wody, a co jakis czas trzeba zmienic na nowa; wtedy mozna wieksza kupic

Ja też mam wyrko , tylko że czekam na dostarczenie pościeli z allegro :happy: Jak już dojedzie i będę miała komplet to się pochwalę :-)

heksa super lozeczko,widze,ze juz jestes gotowa ze wszystkim:tak:
Na nas lozeczko czeka jeszcze w sklepie,chyba zamowie na angielskim eBayu,widzialam takie ,ktore pozniej mozna zrobic na mini lozko.
Wracajac do tematu buteleczek,to wlasnie chcialam kupic tylko taka mala na herbatke dla dzidzi,a jak sie dowiaduje kupilam wlasnie te wiejsze i to dwie:baffled:.I tu wlasnie wyszedl brak doswiadczenia.Wydawalo mi sie,ze te Tommie Tippe nie sa takie duze,a byly jeszcze do wybory Avent i to tej samej wielkosci. Nie sa duze ,ale szerokie.Ale nie bede juz kupowac mniejszych.

reklama
Do góry